Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Song Iki Kez Sicradi

Default Song Iki Kez Sicradi

Kamerunlu futbolcu Ankaragücü ve Kayseri maçında inanılmaz hatalar yapıor. Geçen hafta kırmızı kartlık tekmeyi atan Song, bu hafta da ceza sahası içinde Gökhan Ünal'ı tekmeyle yere indiriyor.

79. dakikada Kayserispor atağında sol kanattan Galatasaray ceza sahasına sokulan Gökhan Ünal, Song'un darbesiyle yerde kaldı.

Song Ünal'ın çalım hamlesinden sonra sağ ayağını rakibin kaval kemiğine vurarak yere indirdi. Ünal bu hareket sonrası yere düştü.

Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, bu pozisyonda devam kararı verdi. Kayserili futbolcu ve taraftarlar penaltı kararı bekledi.

Müdahale topa degil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

haklısın saçmalıyor bu song ama bu konua vurguyu hakeme vermek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya sacmalayin tecrubeli adam bole seleri bilerekmi yapar

Gökhan:"Penalti degildi"

Kayserisporlu Gökhan, Song’la girdiği tartışmalı pozisyonu değerlendirdi.

Kayserisporlu Gökhan, maç sonrası yapılan bir röportajda Song ile girdiği pozisyonla ilgili olarak "Penaltı değildi" diyerek herkesi şaşırttı. Oysa aynı Gökhan'ın, penaltı pozisyonundan sonra hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na küfür eden görüntüsü ekranlara yansımıştı.

Milliyet

bu herhalde yeterli cevap olmustur.Ayrica farkindayiz son 2 haftadir songa yükleniyorsunuz,yok tekmelerle girdi diyorsunuz.Halbuki maci bile izlememissinizdir ama o üstün futbol bilginizle! bir resime bakarak sonuca variyonuz.

ilk resimden baska anlam cıkarmam ben. o tekme oraya tesadüfen gitti degil mi ? profesyonel adamya tekme atmaz (: .

toze sizin luganoyu da biliyoruz... Song un ankara maçında yaptığı kasıtlı değildi dünkü penlatı değildi. Cevabı gökhanda vermiş... Sorun var mı?

Yahu kasıtlı degildi de o tekme oraya nasıl cıktı.

Quote Originally Posted by Toze View Post
    ilk resimden baska anlam cıkarmam ben. o tekme oraya tesadüfen gitti degil mi ? profesyonel adamya tekme atmaz (: .
    ilk resimi burada defalarca tartistik.Sen izlememissin maci,o pozisyonu görmemissindir allah bilir gelip burada Songu yerden yere vuruyon.Bu dogru degil.

Song bu tür seyleri lugano kadar iyi beceremez.

Yahu kasıtlı degildi de o tekme oraya nasıl cıktı.
    maçı izledin mi? pozisyonu gördün mü???

resme baktım ve mac hakkindaki yorumlari okudum.Isterseniz siz de bir bakin :

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=66829

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

futbolun içinde olan şeyler altında niye birşey arıyorsunuz ki.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bence fotoğraftan hiç bişe anlaşılmaz video'yu izlemek gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

tartışıp tadımızı bozmayalım arkadaşlar

maçı izlemediysen sana bişey diyemem foto ile pozisyon yorumluyosunuz ya helel olsun ofsayt falan olsa anlıcamda bu hareketi

ya arkdaşın songla ciddi bir sorunu var ... hayır anlamadığım bu 2. resimde ki hareket her maçta oluyor onları neden buraya koymuyosun .... bence daha açık ol ve ben galatasaray düşmanıyım de, galatasarayda oynayanoyuncuları da sevmiyorumda de ... o zaman daha inandırıcı olursun

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

adam yeni heyecan mı arıyor nedir?zaten ilk seneki performansını bir daha hiç vermedi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ben videoyu izledim penaltı aslında ama gökhan ünal diye öle dedi anlamadım yorumcularda penaltı dio

tabi gökhan bize yağ çekiyor ondan öyle diyo adamın ayağına vurmuyor bile direk atlıyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

toze ankaraspor maçındaki olayı resimden yorumlarsan gerçekten anlayamazsın maçı izlediğin zaman anlarsın düdük çaldı hürriyet topa koşunca song topa vurmak için ayağını kaldırdı hürriyet düdüğü duyup eliyle topu tutunca tekme omuzuna geldi hürriyetin gerçi anlatmaylada anlamazsın anca görüntüleri izlemen lazım gökhanın pozisyonunu ise izlemeden bişey diyemem song 2 sezondur burda kaç tane pis hareketini gördünüz adam asmayada bayılıyosunuz yani...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

adam penaltı degildi diyor çünkü penaltı diyenler gündeme çıkmıyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    adam penaltı degildi diyor çünkü penaltı diyenler gündeme çıkmıyor
    gökhanın gündeme çıkmaya ihtiyacı varmı adam türkiyenin en iyi santraforlarından biri zaten onu tanımayan yok

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    gökhanın gündeme çıkmaya ihtiyacı varmı adam türkiyenin en iyi santraforlarından biri zaten onu tanımayan yok
    ewt katılıyorum ayrıca gmkhan niye yağ yakacak onu anlamadım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aslına bakarsanız 4 büyüklerin defanslarına bir gözatın.
    Hepsi birer KASAP ümitin tabiriyle.
    Songun bu tarz sert girişleri malum herkesce biliniyor.Peki ya diğerleri ?
    Fenerbahçeli lugano songtan aşağı kalır yanı yok.Hatta fizik olarak daha zayıf olması daha sert oynamasına neden oluyor.Beşiktaştan G.Zan'da aynı şekilde.
    Fenerbahçeli Can'da çok dengesiz bir futbolcu.Yani Şu özet çıkabilir mi ?
    Türkiye de 4 büyüklerde
    Lugano , Can , Song , Gökhan Zan..Bunların hepsi Vücuduyla top oynayan futbolcular.Normal böyle şeyler.Ayrıca resimle değerlendirmek çok yanlış olur.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    toze ankaraspor maçındaki olayı resimden yorumlarsan gerçekten anlayamazsın maçı izlediğin zaman anlarsın düdük çaldı hürriyet topa koşunca song topa vurmak için ayağını kaldırdı hürriyet düdüğü duyup eliyle topu tutunca tekme omuzuna geldi hürriyetin gerçi anlatmaylada anlamazsın anca görüntüleri izlemen lazım gökhanın pozisyonunu ise izlemeden bişey diyemem song 2 sezondur burda kaç tane pis hareketini gördünüz adam asmayada bayılıyosunuz yani...
    Durumu Söyle acıklayın ben de susayım.Kimi Gs dusmanı der, kimi gsli oyuncuları sevmiyorsun der.Beni ne kadar tanıyorsunuzki benim hakkimda böyle yorumlar yapiyorsunuz?

Durumu Söyle acıklayın ben de susayım.Kimi Gs dusmanı der, kimi gsli oyuncuları sevmiyorsun der.Beni ne kadar tanıyorsunuzki benim hakkimda böyle yorumlar yapiyorsunuz?
    sen kendini tanıtıyosun zaten .... eğer gerçek amacın song değilde song un yaptığı hareketler olsaydı bu gibi bir sürü hareketi şu ana kadar çoktan konu olarak açardın ....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu tür oyuncular futbolda her zaman var ben geçen senede hatırlıyorum song 2-3 kez ayağınla rakip futbolcunun ayağına basmak istemişti sıyırmıştı aynı şekilde ailton'da yapmıştı aynı hareketi fenerbahçe'dende biri yapmıştı ama tam hatırlayamıyorum.bu senede fenerbahçe'de lugano ve can bu tip oynuyor galatasaray'da song

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Türkiye de 4 büyüklerde
    Lugano , Can , Song , Gökhan Zan..
    lugano, can -->> fb (çift büyük anlaşılan :P)
    gökhan -->> bjk
    Song -->> GS

gelelim nam-ı diyar Kasap Song'a
    geçen haftaki pozisyona resme göre yorum yapılıyorsa gerek yok zaten uzatmaya
    gökhan'ın pozisyonunu izlediğimde bende penaltı demiştim ama maçtan sonra gökhan penaltı değil dedi. çok ilginç aslında sanırım erciyes'ten sonra kayseri'de bize kıyak geçiyor.
    ===
    sıradaki topic bekleniyor açana bi lolipop, başlıkta hazır ("kayseri Galatasaray'a mı çalışıyor" tartışılıyor) evet aynen böyle olabilir parantezi copy-paste yapın içerik dolar zaten rahat olun..

1- http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=33577
    2- tam üstündesin
    3- bekliyoruz !!!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßence Song İLk resimde Kasti oLarak FauL yapıyor ama Gökhan ünaL pozisyonuna ßişey diyemem Çünkü gökhan ünaLın Maç sonunda PenaLtı değiLdi diye ßir Yorumu var..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya aynı tartısma yaratacak seylerı ben yapınca ceza alıyorum.Alla alla ankara macında song yaptıgı kırmızı degıl yeter artık ya!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yapmayın ya hiç olurmu resimle yorumlamayın burdaki tekme aslında yok ama varmıs gibi görünüyor yapmayın Song tekme atar mı hiç
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri