1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Song Iki Kez Sicradi

Hybrid View

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    toze ankaraspor maçındaki olayı resimden yorumlarsan gerçekten anlayamazsın maçı izlediğin zaman anlarsın düdük çaldı hürriyet topa koşunca song topa vurmak için ayağını kaldırdı hürriyet düdüğü duyup eliyle topu tutunca tekme omuzuna geldi hürriyetin gerçi anlatmaylada anlamazsın anca görüntüleri izlemen lazım gökhanın pozisyonunu ise izlemeden bişey diyemem song 2 sezondur burda kaç tane pis hareketini gördünüz adam asmayada bayılıyosunuz yani...
    Durumu Söyle acıklayın ben de susayım.Kimi Gs dusmanı der, kimi gsli oyuncuları sevmiyorsun der.Beni ne kadar tanıyorsunuzki benim hakkimda böyle yorumlar yapiyorsunuz?

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Durumu Söyle acıklayın ben de susayım.Kimi Gs dusmanı der, kimi gsli oyuncuları sevmiyorsun der.Beni ne kadar tanıyorsunuzki benim hakkimda böyle yorumlar yapiyorsunuz?
    sen kendini tanıtıyosun zaten .... eğer gerçek amacın song değilde song un yaptığı hareketler olsaydı bu gibi bir sürü hareketi şu ana kadar çoktan konu olarak açardın ....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu tür oyuncular futbolda her zaman var ben geçen senede hatırlıyorum song 2-3 kez ayağınla rakip futbolcunun ayağına basmak istemişti sıyırmıştı aynı şekilde ailton'da yapmıştı aynı hareketi fenerbahçe'dende biri yapmıştı ama tam hatırlayamıyorum.bu senede fenerbahçe'de lugano ve can bu tip oynuyor galatasaray'da song

Mesaj Yetkileri