Cim Bom'un genç futbolcusu, sakat olmasına rağmen affını istemeyerek A Milli Takım kampına katıldı.
25.3.2008
‘Hepimizin hayali’
Denizlispor maçında görevini eksiksiz yerine getiren ve Linderoth’un sakatlığında orta sahayı sırtlayan Mehmet Topal’dan örnek hareket... Sakatlığına rağmen affını istemeyen ve A Milli Takım kampına katılan genç oyuncu, “Söz konusu milli görev olduğunda, aksi yönde bir davranış sergileyemezdim. Forma şansı bulursam, elimden geleni yaparım. A Milli Takım, her futbolcunun hayalidir. EURO 2008’e giden kadroda da yer almak istiyorum” diye konuştu.
Arda’nın dua isteği
Milli takım kampına katılan Galatasaray’ın bir başka yıldızı Arda Turan ise önce ailesinin evine uğradı. Denizlispor maçının çıkışında takım otobüsüne binmek yerine, Bayrampaşa’ya giden bir polis aracına binen genç futbolcu, “Annemden benim ve takımımız için dua etmesini istedim. Biz maçlara hazırlık veya final diye bakmıyoruz. Özellikle A Milli Takım’da oynarken, tıpkı Galatasaray’da olduğu gibi en iyi performansımızı ortaya koymak zorundayız” ifadesini kullandı.
Fanatik...