@shadowrefree:

Bence üzerindeki formayi cikar da öyle yorum yap,gözlükleri cikar da iyice gör Mehmet Topalin nasil oynadigini.Teker teker Mehmet Topalin özelliklerini yazamayacagim,bi zahmet arastirma konusuna gir Mehmet Topal hakkindaki yorumlara bak,olmadi Galatasaray maclarini tekrardan izle,ne bileyim eger Mehmet Topal hakkinda böyle düsünüyorsan sen kusura bakma ama futbol bilgin kisitli,objektif yorum yapamiyorsun demektir.

emperor yaptığın tamamen terbiyesizlikden başka birşey değil...bu benim kendi düşüncem...katılırsın katılmazsın ayrı...katılmıyorsan da adam gibi söylersin...beni aşağılamaya hakkın yok...ayrıyetten ben Fener liyim ve benim buarada belirtmek istediğm konu milli takım düzeyinde...4-5 maç iyi oynadı diye adam süper topçu olmaz...Uğur Boral gibi...

Böyle uslubünü sürdürmeyeceğini umuyorum...

Topal kendini neden kurtarsın..Forması artık garanti sayılır..Taraftarın ensevdigi oyuncu(Servet)ile birlikte..Her maçta takımın yıldızı topal..Spor yazarlarının köse yazılarını okusanız yeter..Onlar bizim gibi evde izlemiyorlar..Bizzat samiyene gidip cıplak gözle izliyorlar....

Selcuk inan=Mehmet topal,Arada çoook fark var..Selcuk ofansif olarak iyi defansif neyi var..Ugur inceman,selcuk madem defansif olarak bu kadar iyiler manisa neden sürünüyor..Ayrıca mehmet topuz önliberoda oynatılmaz..

Baran'ın dedigi gibi topal'ın özelliklerini anlatmaya gerek yok..Daha fazla uzamasın lütfen..Yoksa komik oluyor:

Emurafu benim anlatmak istediğim milli takımlar düzeyinde...bende Mehmet Topal ın iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum...ama birkaç maçlık performansına göre değerlendirmeyelim...Uğur Boral de ne kadar iyi oynasa milli takımlar düzeyinde o yerin mevkii Arda gerçeği gibidir benim anlatmak istediğimde Topal giymese onun yerine giyecek oyuncular var zaten...

kendi takımında banko oynayabilir ona bir lafım yok ama Ayhan ı mı tercih edersin yoksa Mehmet Topal ı? yaş unsurunu göz önünde bulundurma...

ayrıyetten bizim ülkemizde köşe yazarları bir şovanizm yapıyorlar iki fanatiklik...hek köşe yazarını okumaya gayrat ediyorum...Galatasaray yazarı kendi topçusunu göklere çıkartıyor...bir iğer tarafta Fenerlisi Beşiktaşlısı Trabzonsporlusu...

Ayrıyetten Selçuk İnan Fener den gidip gitmeyeceği belli olmayan Aurelio nun yerine düşünülüyor...Uğur İnceman ı da yabana atma iyi bir oyunucudur ve gelecek sene bir yazıda Sivasspor a gitceğini okumuştum...Vestel Manisa yıda hiç küçümseme borcu olmayan nadir kulüplerden biri ve Vestel sponsroken alınıan oyuncular bunlar...

Mehmet Topuz çok yönlü bir oyuncu yani çok yönlü derken orta sahanın ortasında ve sağ kanatta oynayabiliyor orada da oynatılabilir...

Son olarak komik oluyor u hiç yakıştıramadım...Geçenlerde bende aynısın Genç Kartal a yapmıştım...pişman oldum...karşındakine alaycı bir gözle bakıyorsun ve kışkırtıcı oluyor...katılırısın katılmazsın o ayrı bir konu...ama böyle küçük düşürücü kelimeler kullanmak hiç hoş değil...

Tmm Aurelio yu anladık da ; Selcuk sahin, deniz, selcuk inan, ugur bunlar neci oluyor ?

Mehmet Topal şuana kadar gösterdiği formuyla TR nin en istikrarlı, basarılı ön liberosu.
Bu formunu surdururse Euro 2008 e de gider hatta orada formayı da giyer bunu da herkese göstermiş bir TÜRK olur

o başta saydıkların bu mevkinin oyuncuları demek istediğim Topal giymezse son ikisi olmasa bile diğerleri giyecek...belki yüksek performans sergilieyip bir daha formayı çıkarmayacak...onun için sakatlığını bahane edip gitmemesi biraz kabaca olucak ama aptalca olurdu...anlatmak istediğim milli takımlar düzeyinde arkadaşım...Galatasaray daki performansına diyeceğim yok...Ayrıyetten şutlarınıda çok beğeniyorum...

fırsatı kaçırmamak lazım ben olsam bende affımı istemezdim... Affını isteyecek adam aşmış adamlardır Kaka' mesela Ronaldinho vs...

çok şükür beni anlayabilen biri çıktı...