Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: "Şükür'ün bırakması lazım"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Exclamation "Şükür'ün bırakması lazım"

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Kolot, son dönemde Beşiktaş'ta yıldızı parlayan ancak talihsiz bir sakatlık yaşayan Bobo konusunda şunları söyledi:"Beşiktaş'ta Bobo'yu isteyen birçok kulüp var. Bana göre 10 milyon Euro gibi bir değere ulaştı. Ama onu satmayı düşünmüyoruz. Bu oyuncumuzu satarsak, yerine alacağımız futbolcu ondan daha iyi olmayacak. Kayserisporlu Gökhan Ünal, Bobo'dan iyi oyuncu değil. Gökhan'a 5 milyon Euro istiyorlar."

Tigana ile uzun süre...

Celal Kolot, teknik direktör Tigana'nın "Şampiyon olursam takımı bırakabilirim" açıklamalarını hatırlatarak, "Hocamızı göndereceğiz şeklinde anlaşılmasın. Biz kendisiyle uzun süre birlikte çalışmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Kolot, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara ise şu cevapı verdi:"Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yaptığı, 'sezonun son haftalarında 9 puan farkla girmessek şampiyon olamayız' sözlerini, bizden çekindikleri anlamına getiriyorum. Sonuçta biz de şampiyonluk için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Bu açıklamalar onun kendi görüşüdür."

"Hakan Şükür'ün bırakması lazım"

Celal Kolot, Galatasaray'ın iyi forvetlere sahip olduğunu, ancak gol yollarında sorun yaşadıklarını söyledi. Kolot ayrıca Hakan Şükür'ün sezon sonu futbolu bırakması gerektiğini belirtti. Başarılı yönetici, "Galatasaray'da 4 forvet var. Ancak gol yollarında soru çekiyorlar. Bunu anlamak zor. Çok iyi oyuncular bazen işe yaramıyor. Bunlar futbolda olağan şeyler, doğal karşılamak lazım. Hakan Şükür bana göre Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biri. Ancak bu sezon sonu en iyi noktadayken futbol bırakması lazım. Artık fizik olarak kendini çok zorluyor. Bu da onun izin iyi olmayan bir durum" şeklinde konuştu.

Gökhan Zan ile arası kötü mü?

Kolot, Gökhan Zan'ın 3 yıl önce takımda kalmasını kendisinin sağladığını dile getirerek şunları söyledi:"Gökhan Zan 3 sene önce Kayserispor'a gidecekti. Onun takımda kalmasını sağlayan benim. Daha iyi olduğu dönemlerde parasını Kıvanç Oktay'la konuşup artıran benim. Konya'da sakatlandığında yanında ben vardım. Onunla aram kötü olduğu yönünde çıkan haberler doğru değil. Ama o da bana gördüğü yerde saygı gösterecek."

İbrahim Akın 10 milyon euro

Celal Kolot, şu anda PAF takımı ile antrenmanlara çıkan İbrahim Akın'ın Avrupa'da değerinin 10 milyon Euro olduğunu vurgulayıp, onu kazanmak istediklerini söyledi. Kolot, sözlerini şöyle sürdürdü: "İbrahim Akın, şu anda PAF takımla antrenmanlara çıkıyor. Tigana'dan gelip özür dileyecek. Biz de affedeceğiz. Onu kazanmak için biz de çok uğraştık.Kendisine çoğu kez Avrupa'da onun gibi bir futbolcunun değerinin 10 milyon Euro olduğunu söyledik. Kendisi de bunun farkında. Biz kendisini kaybetmek istemiyoruz. Ama İbrahim'in daha fazla sabretip, kurallara uyması lazım."

"Savunma ve ön liberoya futbolcu bakıyoruz"

Futbol şube sorumlusu Kolot, önümüzdeki sezon için Beşiktaş'a 2 veya 3 tane transfer yapmak istediklerini, önümüzdeki hafta içinde de futbol araştırma komitesinin getirdiği kasetleri ve raporları değerlendirmeye başlayacaklarını ifade ederek, "Transferde önümüzdeki sezon, savunmaya ve Kleberson giderse ön liberoya futbolcu bakıyoruz. Bonvervisi olmayan futbolculardan tercihimizi kullanacağız. Transfere 3-4 milyon Euro'luk bir bütçe ayırmayı düşünüyoruz. Menajerimizi Ali Gültiken ve diğer futbolcu araşıtaran komitemizin getireceği kasetleri önümüzdeki hafta içinde değerlendiremeye başlayacağız. Tigana ile de bir durum değerlendirmesi yapıp, Beşiktaş için en iyi futbolcuları seçmeye çalışacağız" dedi.

"Kızıl'a yanıtı sahada vereceğiz"

Celal Kolot, Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'ın son dönemde Beşiktaş ile ilgili yaptığı açıklamaların iki takım taraftarları arasındaki gerginliği artırdığını söyledi. Kolot, "Bursaspor'la oynayacağımız maç öncesi Levent Kızıl'ın bazı açıklamaları var. Ama biz ona en güzel yanıtı sahada vermeyi düşünüyoruz. Kendisinin yaptığı bu açıklamalar sadece iki takım taratarları arasındaki gerginliği artırıyor. Biz bu gerginliğin artmasını istemiyoruz" diye konuştu.

Futbol şube sorumlusu Kolot, göreve geleli henüz iki ay olduğunu dile getirdi ve herkesten biraz daha sabır istedi. Kolot şöyle konuştu: "Biz yönetime gireli daha 2 ay oldu. Önümüzde daha uzun bir süre var. Bize biraz sabretmenizi istiyoruz. Ancak şunu bilmenizi isterim ki, Beşiktaş'ta hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çok başarılı bir takım yaratmak için elimizden geleni yapacağız."

30.03.2007

Kaynak : DHA

Hakan sükür konusunda hakli,artik oynayamayacak duruma geldi.Sezon sonuna kadar rekoru kirip zirvede biraksin,galatasaraya manager olsun.

öncelikle celal kolottan hakan şüküre ne ?? ister bırakır ister bırakmaz ona mı kalmış Galatasaray'ın iç işleri ve forvetleri??

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hakan Şükür YaşLandığı Doğrudur Zaten Rekoru Kırmak için oynuyor Rekoru Kırsın ve Zirvede Bıraksın Herkezde Muradına Ermiş Olur Birdaha Hakan Şükür Gibi Bir Futbolcu Bulabilecekler mi

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

milli takımı bıraksın ancak bir ömür gs de kalabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sanki galatasarayda onanew HAKAN ŞÜ>KÜR'den
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu ülkede hiçbirşey olmayan insanlar Hakan Şükür'e ağzına geleni söylerken hiçbirşey yokta Beşiktaş'ın futbol şube sorumlusu görüşlerini söyleyince mi "O'na ne Hakan Şükür'den" oluyor arkadaşlar????

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu ülkede hiçbirşey olmayan insanlar Hakan Şükür'e ağzına geleni söylerken hiçbirşey yokta Beşiktaş'ın futbol şube sorumlusu görüşlerini söyleyince mi "O'na ne Hakan Şükür'den" oluyor arkadaşlar????
    Emre Abi Beşiktaş Futbol Şube sorumlusu olabilir.Türkiye Milli Takımın Bıraksın Dese Anlarım Ama Futbolu Bırakmalı diyor Buna Onun Yerine Galatasaraylı Yöneticiler Ve Bizzat Hakan Şükürün Karar Vermesi Lazım. İster Bırakır İster Bırakmaz Kendini Oynayabilicek Durumda Görüyor ki Bırakmıyor Bu Beşiktaş Şube Sorumlusunu İlgilendirmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Elbette Mehmet buna gs ve Hakan Şükür karar verir ancak herkes düşüncesini söylemekte bukadar (özgürken)? neden Beşiktaşlı bir yöneticinin fikrini söylemesi böyle karşılanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Elbette Mehmet buna gs ve Hakan Şükür karar verir ancak herkes düşüncesini söylemekte bukadar (özgürken)? neden Beşiktaşlı bir yöneticinin fikrini söylemesi böyle karşılanıyor.
    Vallah benim Şuana Kadar Hakan Şükür Hakkında Hiç bir Kötü Yorumum olmamıştır.Türkiyede En Çok Sevdiğim Futbolcuların Arasındadır Kendisi.

Hakan Şükürü Eleştirenler Oluyor Türkiye maçında Bütün suç yine Onun Üstüne Kaldı.
    Hakan Şükür Futbolu Bırakmalı.
    Bunu Beşiktaş Klübü Şube Sorumlusu Söylüyor Nede Olsa Galatasarayın Ezeli Rakibinin Şube Sorumlusu.

Burda Normal bir İnsanın Böyle Konuşması mı Daha Çok Yadırganır Yoksa Beşiktaş Şube Sorumlusunun mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eğer yadırgayan oluyorsa Beşiktaş Futbol şube sorumlusu değil Kenan Kolot söylemiş diye baksın...Adam fikrini söylemiş tek kabahatide Beşiktaşta futbol şube sorumlusu olmak bu mu yani??

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakan Şükür bırakmalı çünkü milli takıma da zarar veriyor. Yunanistan ve Norveç(biraz) maçlarında sanki 10 kişi oynadık.

Sheriff Misafir

Buna bizler değil ancak Hakan Şükür'ün kendisi karar verebilir. Ama herkes fikrini söylemekte özgürdür..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Buna bizler değil ancak Hakan Şükür'ün kendisi karar verebilir. Ama herkes fikrini söylemekte özgürdür..
    Bende bunu anlatmaya çalışıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok biliyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum...
    Tamam Emre Abi Sen Haklısın.Ben Haksızz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Tamam Emre Abi Sen Haklısın.Ben Haksızz..
    Mehmet haksızsın demiyorum sadece neden bir başka klübün yöneticisi olması fikrini söylemeye engel olsun onu anlatmaya çalışıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    öncelikle celal kolottan hakan şüküre ne ?? ister bırakır ister bırakmaz ona mı kalmış Galatasaray'ın iç işleri ve forvetleri??
    Muhtemelen olay soyle gelismistir:

Normal bir sohbet sirasinda polemik yaratmak isteyen sinsi bir gazeteci laf arasinda Hakan Sukur'u soruyor. Kolot samimi bir sekilde dusunduklerini soyluyor ve sohbetin buyuk ve Besiktas'i ilgilendiren kismi yerine manset H.Sukur olayi oluyor. Bence baslik degistirilmeli, Besiktas'i ilgilendiren baya onemli seyler soylemis, burada H.Sukur'u tartismayalim.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Muhtemelen olay soyle gelismistir:

Normal bir sohbet sirasinda polemik yaratmak isteyen sinsi bir gazeteci laf arasinda Hakan Sukur'u soruyor. Kolot samimi bir sekilde dusunduklerini soyluyor ve sohbetin buyuk ve Besiktas'i ilgilendiren kismi yerine manset H.Sukur olayi oluyor. Bence baslik degistirilmeli, Besiktas'i ilgilendiren baya onemli seyler soylemis, burada H.Sukur'u tartismayalim.
    KAynağın aynısı Burdada Var İstersen Oku Burdaki başlıkta mı değişecek ?

Tıkla.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Celal Kolot orda sirf Hakan Sukur'den bahsetmiyor. Orada bahsettigi 20 tane sey daha var ve Hakan'dan daha da onemli seyler var. Maalesef hersey polemige dayali ulkemizde, o yuzden manset olur tabii...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hakan artık bıraksın ya onun yüzünden milli takımda rakip 12 biz 10 kişi oynuyoruz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu konu acilmasa iyi olurdu burda baya tartisma yaratir hakan kendine iyi bakan bir futbolcu adamin gece hayati yok her gun spor yapiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Adam haklı bırakmalı Hakan Şükür.Bırakır mı peki?Rekoru kırmadan bırakmaz.Ben rekor kırmasını istemem.Tanju Çolak onun kadar oynasaydı şu an daha fazla gol atmıştı.

Şu an için tek isteğim rekoru kırabilmesi.Kırsın da hem biz hem de Milli Takımımız Hakan'dan kurtulalım.

Geçmişinde iyiydi.Ama şu an futbol falan oynadığı yok.Zarar vermekten başka birşey yapmıyor şimdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bence illa rekoru kirmak istemesi inanilmaz egoist bir davranis. Bize resmen zarar veriyor, yani Hakan Sukur'un kendini tatmin etmesi Turkiye'nin basarisindan daha mi onde gelir?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bencede milli takımıda bırakmalıydı 2006'ya gidemedikten sonra tugay'da öyle 36 yaşında ne işin var milli takımda 2002'de tugay 31-32 yaşında iken dünya kupasından sonra bırakmıştı milli takımı gençlerin önünü açmak için gayet de füzel yaptı ama bu dönüş niye?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Hakan artık bıraksın ya onun yüzünden milli takımda rakip 12 biz 10 kişi oynuyoruz
    o yorumuna katilmiyorum adami iki kisi marke ediyor norvec macinda gormedimmi onunsayesinde tuncay ve gokdeniz bos alan buldu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hakan'ı bi rahat bırakmadılar ki adam sağlam kafayla karar verebilsin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

İbrahim Akın 10m€ mu? Celal Kolot galiba kadrosunda V.D. Vaart var sandı... Paf takımda oynayan adam o kadar para olurmu...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Celal Kolot (BJK yöneticisi) View Post
    "Hakan Şükür'ün bırakması lazım"
    "Galatasaray'da 4 forvet var. Ancak gol yollarında soru çekiyorlar. Bunu anlamak zor. Çok iyi oyuncular bazen işe yaramıyor. Bunlar futbolda olağan şeyler, doğal karşılamak lazım. Hakan Şükür bana göre Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biri. Ancak bu sezon sonu en iyi noktadayken futbol bırakması lazım. Artık fizik olarak kendini çok zorluyor. Bu da onun için iyi olmayan bir durum"
    sana ne??? hakan şükürün oynaması seni neden bu kadar rahatsız ediyor???,
    meyve veren ağaç taşlanır beyler. başka hiçbirşey söylemiyorum

Nesil
    2006

Hakan Şükür gitmeli. Zaten Galatasaraylılar için bir efsane oldu öyle kalmalı yoksa bu gidişle kötü anılacak.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri