Ben bugün Mondragon ile tanıuştım
Ben bugün Mondragon ile tanıuştım
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Taylan: Hello!
Mondi: Hello!
Mondi: What is your name?
Taylan: My name is Taylan...
Mondi: How are you?
Taylan: Very Good...
Taylan: Nice to meet you...
Mondi: I too...
Taylan kızmadın dimi makara olsun diye yazdım... Yok be kardeş henüz bir futbolcuyla tanışamadık... Ama Sabri bize yakın oturuyodu eskiden...
babam meraba dedi o da merhabe dedi bende merhaba dedim elini sıktım sonra idmana girdi ama keyifsizdi..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Gökhan Ünal,Mehmet Topuz,Ali Turan la konuştum msn de gökhan la mehmet cam açtı![]()
o da iyi.........
Futbolcu Bilgileri
bende burak yılmaz la msn de konuştum...;P
Luciano ile Aurelio var. Ama basketçi sorsan bütün Fenerin kadrosunu yazabilirm. Tellerini bile aldım çoğunun.
Arif Erdem,Emre Belozoglu
süper yaaa
Futbolcu Bilgileri
photoshop oldugu besbelligoruntu okadar net olmaz.
bende camla konuşması nasip olmadı ama iyi tanıyo beni mehmet topuz
öyleyse adresi verin bizde konusalim![]()
Yahu maksic bana pm atsana mehmet topuzun msn adresini
Ben galatasarayli futbolcularin hepsiyle tokalastim ama necati ile bi yarim saat konusmustuk.Gecen sene vestel maci icin izmire geldiklerinde...
Beyler Mehmet Topuzun Msn adresini verinde bizde Konuşalım![]()
msn verinde tanisalim kendisiyle![]()
belki bilmessizim de ben faruk bayar la tanıştım.. hatta akrabam oluyor..
G.Antepte![]()
Su anda kendisi offline
Eger beni kisi listesine kabul ettiyse gerisi kolay,kanka bile olurum ben onla![]()
Ben tanışmadım ama Mehmet Topuz'un msnsini verseniz hiç de fena olmaz.
Şu anda Açık mı mehmet topuz![]()
Eski futbolcu Bülent Eken bizim şirkette bayramda çikolata bile verdim![]()
Yok,kendisi offline.Insallah acarda bi muhabbet ederiz![]()
ben eski bjk futbolcularla tanistim riza calimbay, gokhan feyyaz falan hollandaya bizim buraya kampa gelmisleri. ve bazi gsli futbolcularlada konustum takimin basinda ozaman hagi vardi ve buraya kampa gelmislerdi