Originally Posted by Maksic Gökhan Ünal,Mehmet Topuz,Ali Turan la konuştum msn de gökhan la mehmet cam açtı msn hala konusuyormusun resimler varmi koysana nasil cikmislar msn de bakalim
Originally Posted by Emurafu msn hala konusuyormusun resimler varmi koysana nasil cikmislar msn de bakalim tamam koyarım gökhan nın silindi yanlız mehmet in koyuyorum . . . Birleştirilen Mesaj: Msn nickimi bilenler bilir
Originally Posted by Maksic tamam koyarım gökhan nın silindi yanlız mehmet in koyuyorum . . . Birleştirilen Mesaj: Msn nickimi bilenler bilir aynen bende konuşuyorum kendisiyle . . . Birleştirilen Mesaj: Originally Posted by Maksic Gökhan Ünal,Mehmet Topuz,Ali Turan la konuştum msn de gökhan la mehmet cam açtı gslisin ama kayserispor futbolcuları ile konuşuyon ne iş
Gs li futbolcularla konuşamıyoruz ki sitenizden buldum zaten . . . Birleştirilen Mesaj: Originally Posted by Omerdinho photoshop oldugu besbelli goruntu okadar net olmaz. photoshop la nasıl yapılır onu bile bilmiyorum ama msn verim özelden ekle o mu değil mi bende yalan olmaz
Forum Rules