1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Fiyasko

Arrow Fiyasko

Tam bir fiyasko aldatmaca koca logoda fm türkçe olacak yazıor ama sadece yazıor birileri artık bir icraat göstersin istiyorum geçen sene ve önceki senede aynısı oldu fm2005 ve fm2006 türkçe tam sürümü oynamadan üst oyunlar yani fm2006 ve fm2007 çıktı bıktık artık bu yaşananlardan bıktık oyun çıkıyor tam sürümünü 1 yıl atlayarak oynuyoruz ilgililerin bu konuya bir çözüm bulmasını rica ediyorum

Beğenmiyorsun git o zaman!

bak arkadaşım senin gibiler yüzünden kaç aydır beklioruz bilinçli tüketici ol lafla peynir gemisinin yürümiyeceğini bil belki bir kaç arkadaş benim düşüncemi onaylarsa fm yeni sürümünü yeni versiyonu çıkmadan türkçe olarak daha hızlı ve zevkini tada tada oynarız die yazdım

İyide kardeşim adamlar o kadar yapıyor ediyor,biz sadece indirip yorum yazıyoruz.Emek mi veriyoruz,para mı ödüyoruz,hayır.Eee o zaman katlanacaksın.

Tam sürüm türkçe için sitede büyük ugraş var... Sözlerinin bir bölümünde haklısın ama yinede minnet duymalıyız... Çünkü hiç emek harcamadan yamaya sahip oluyoruz ayrıca bildigim kadarıyla çıkmasına az kaldı...

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Tam sürüm türkçe için sitede büyük ugraş var... Sözlerinin bir bölümünde haklısın ama yinede minnet duymalıyız... Çünkü hiç emek harcamadan yamaya sahip oluyoruz ayrıca bildigim kadarıyla çıkmasına az kaldı...
    hep az kaldı fm 2007 türkçe tam sürümünüde temmuzda oynarız eylülde fm 2008 çıkar 2007den bişi anlamadan 8 kurarız oda güzel

Taylandlılar bile yaklaşık 4,5 aydır kendi dillerinde oynuyorlar ingilizceyi ezberledik nerdeyse.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by 16,5_İnegöl View Post
    İyide kardeşim adamlar o kadar yapıyor ediyor,biz sadece indirip yorum yazıyoruz.Emek mi veriyoruz,para mı ödüyoruz,hayır.Eee o zaman katlanacaksın.
    Arkadaş son derece haklı
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by shaft707 View Post
    Tam bir fiyasko aldatmaca koca logoda fm türkçe olacak yazıor ama sadece yazıor birileri artık bir icraat göstersin istiyorum geçen sene ve önceki senede aynısı oldu fm2005 ve fm2006 türkçe tam sürümü oynamadan üst oyunlar yani fm2006 ve fm2007 çıktı bıktık artık bu yaşananlardan bıktık oyun çıkıyor tam sürümünü 1 yıl atlayarak oynuyoruz ilgililerin bu konuya bir çözüm bulmasını rica ediyorum
    Arkadaşım Çeviri Yapan arkadaşlara saygısızlık ediyorsun.Onlar gecelerini gündüzüne katıp sırf bizim daha iyi faydalanabilmemiz için.

Bir Sonra ki yamada bu sorunlar çözülecektir sanırım.Lütfen biraz daha sabırlı olalım çünkü böyle yaptığımızda elimize hiç birşey geçmiyecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Cevap geneldir..

- Logoda yazan (yani aslında reklam barında yazan) bir mizah unsurudur.. Dikkat edildiyse orada "Football Manager 1 YTL olacak" da yazıyor; bunu da ciddiye alıyor musunuz? Ya da "Aydın adam olacak" dan ne anlıyorsunuz?
    Bunları geçtim, hadi diyelim ki çok inandırıcı şeyler.. "Türkçe FM çalınmayacak" da yazıyor ki, sırf bu bile bunun mizah olduğunu anlamaya yeter..
    Herkes anlamıyor diye mizah da yapılmasın mı?

- Türkçeleştirmeyi yapan ekip Sigames'in bu oyunu Türkçe'ye çevirmekle vazifelendirdiği ve maaş bağladığı, bir çeşit personeli değildir..

- Bu ekip, öyle kalabalık bir ekip de değildir.. Bu oyuna gönül veren, isim, para, veya sair çıkar kaygısı olmadan, işinden, okulundan, sosyal hayatından arttırabildiği zamanında bir çeşit gönül işi yapan isnanlardan oluşmaktadır.

- Bu insanlara "fiyasko, nerde Türkçe yama, oyalıyorsunuz bizi, sizden bir halt olmaz" diye laf ebeliği yaparsanız morallerini ve sinirlerini bozarsınız; yalan dahi olsa "sizin sayenizde bu oyunu Türkçe oynuyoruz, daha güzel oynayabilmek için çevirinizi bekliyoruz, e peki ne zaman çıkacak, yeter beklemekten bir hal olduk" gibisinden tabiri caizse yağlanırsanız, kendilerini sorumlu hissetmelerini ve daha çok çalışmalarını sağlarsınız. İşinize gelecek tutum budur..

- Piyasada çok oynanan kaç tane oyun var? Kaçının orijinal halinde Türkçe var? Kaçı sonradan Türkçeleştiriliyor? Ve kaçının Türkçesi geç yapılınca bir yerlere öfkenizi kusabiliyorsunuz? Bu soruları kendinize bir sorunuz..

- Son olarak, forumda adab-ı muaşeret mucibince fikir beyan ediniz.. Kuralları okuyup bu kuralların gerektirdiği şekilde ve yerde konu açınız.. Ki silinmesinler..

birşey söylemek istiyorum
    bu türkçe çalışmasını yapan arkadaşlar buna mecbur flan değil yapmazsa oynamayız ewt yaptığı haksızlık ama
    FM nin türkçeye ceviriminin çok zor olduğunu sanmıyorum kimsenin emeğine haksızlık etmek istemem zaten ben türkçe ye gerek de duymuyorum anlıyorum ne olduğunu sadece bu türkçe konuşmalar yok şansal erman falan oyuna zevk kattığından ii olabilir neyse
    tekrar söyliyim emekleri çok önemli haksızlık etmiorum ama
    FM de kaç tane sözcük var ki türkçeye cevirilsin 5 tane menü var en fazla 100 çeşit haber var ve oyun çıktığından beri baya bir süre geçti elbette bununla uğraşmıyorlar boş zamanlarında yapsalarda bitmesi gerekirdi
    yinede bitirsenizde bitirmesenizde tşkler
    ben fm 2006 dan aldığım zevki hiç bir oyundan almamıştım
    onun da türkçe yamasıyla baya bir süre oynamıştım FM serisinin en ii oyunu 2006
    FM 2007 zaten başlı başına saçmalıklarla bir fiyasko ben 2008 çoktan beklemeye başladım zaten 2007 deki birçok ggerçek dışı hatanın 2008 de olmamasını bekliyorum

not:eğer yazılarımdan kendine veya emeğine haksızlık gören varsa söylesin yazıyı kaldırayım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hey Allahım ne insanlar var ya.Sanki bu insanlar bunu yapmaya mecburlar teşekkür edeceğine bukadarına bide gelmiş buraya neler diyor.Madem okadar çok istiyorsun insanların kendi dillerinde oyun oynamalarını sende bir katkı yapta %100 yama çıksın hemen.Birde bilinçli tüketici lafına sadece gülüyorum
    Nekadar para ödedin siteden Türkçe FM'yi indirmek için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler sakın yanlış anlamayın yani ama mesela ''play'' ''oynat'' a çevirilioyur ama gözlemicimin bana verdiği maç raporu ingilizce. yani yanlış anlamayın ama yani play'i yada player'ı, tactic'ı, yellow card'ı, manager'i herkes bilir ama önemli oaln o dediğim raporları, maç öncvesi tahminleri(şansal-erman meselesi) yapmak yani bunu sadece öneri olsun diye ssöylüyorum bu işte emeği geçenlere. Bence böyle olması daha yararlı ve ilgi çekici olur.Saygılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by tmac_91 View Post
    birşey söylemek istiyorum
    bu türkçe çalışmasını yapan arkadaşlar buna mecbur flan değil yapmazsa oynamayız ewt yaptığı haksızlık ama
    FM nin türkçeye ceviriminin çok zor olduğunu sanmıyorum kimsenin emeğine haksızlık etmek istemem zaten ben türkçe ye gerek de duymuyorum anlıyorum ne olduğunu sadece bu türkçe konuşmalar yok şansal erman falan oyuna zevk kattığından ii olabilir neyse
    tekrar söyliyim emekleri çok önemli haksızlık etmiorum ama
    FM de kaç tane sözcük var ki türkçeye cevirilsin 5 tane menü var en fazla 100 çeşit haber var ve oyun çıktığından beri baya bir süre geçti elbette bununla uğraşmıyorlar boş zamanlarında yapsalarda bitmesi gerekirdi
    yinede bitirsenizde bitirmesenizde tşkler

Yapma arkadaşım, 100 çeşit demişsin tam sayıyı bilmiyorum ama 10binlerce cümle desem sanırım anlarsın ne kadar zor bir olay olduğunu. Ben ekipte değilim ama ekipteki arkadaşlarımın ne kadar çaba harcadığını görebiliyorum. Dediğin gibi 100 çeşit haber olsa, zaten şu anda çevrilmiş, bitmiş olurdu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    evet katılıyorum arkdaşım.........

Şimdi üst yöneticinin biri çıkıp vazgeçtik yapmıyoruz dedi... Elinize ne geçicek bu yamayı yapanlar heralde sizler gibi düşünüyor bir an önce bitirmeye çalışıyolar...Ama çıkıp başlıga ''Fiyasko'' yazar konu açarsan sadece zarar verirsin sen dedin diye ne bu yama geç çıkıcak ne de erken ne zaman biterse yayınlanıcak zaten...

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yapma arkadaşım, 100 çeşit demişsin tam sayıyı bilmiyorum ama 10binlerce cümle desem sanırım anlarsın ne kadar zor bir olay olduğunu. Ben ekipte değilim ama ekipteki arkadaşlarımın ne kadar çaba harcadığını görebiliyorum. Dediğin gibi 100 çeşit haber olsa, zaten şu anda çevrilmiş, bitmiş olurdu.
    eğer öyleyle bişey diyemem
    ama oyandığımda her ay aynı olaylar oluodie dedim
    yani hep aynı haberler dönüo die
    eğer öle binelr falan varsa uzun sürmesi çok doğaldır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İnsanlar şükür etmesini bilmelidir.Bu kadarınıda türkçe oynadığınıza dua etmelisiniz.Burdaki ekip olmasaydı nasıl oynayacaktınız bu oyunu bu kadar renkli,biraz düşünceli olup ondan sonra konu açmalı bu kadar düşüncesizlikte olmaz.Burdaki emek gösterenlerede saygı duyulmalı.Sabr ve şükür dilemesini bilmeliyiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyse konunun fazla açık kalmasına gerek yok. Yeni yama tamamlandığında yayınlanacaktır. Hepimiz bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri