Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Galatasaray Teknik Direktör Haberleri !!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Galatasaray Teknik Direktör Haberleri !!

"Van Gaal'dan Galatasaray'a Yeşil Işık
    "

Galatasaray Kulübü, teknik direktör arayışlarını sürdürürken, sarı kırmızılı kulüple adı geçen Hollanda’nın AZ Alkmaar takımının teknik direktörü Louis Van Gaal, şartlar oluştuğu takdirde Galatasaray’ın teknik direktörü olabileceğini söyledi.

DHA’ya özel konuşan Louis Van Gaal, Galatasaray’dan resmi teklif aldığını doğrulayarak, "Ben sadece Galatasaray’dan değil, birçok kulüpten resmi teklif aldım. Galatasaray ile bugüne kadar bir kez görüştük, bu da bir tanışmaydı. Ondan sonra kendilerinden hiçbir şey duymadım. Önce benim AZ Alkmaar’da kalıp kalmayacağım konusu açıklık kazanmalıdır. Daha sonra Galatasaray’ın gerçekten beni isteyip istemediğine ve ne kadar gerçekçi olduğuna bakmak gerekir" dedi.

Louis Van Gaal, Galatasaray’a gelmek için ağır şartlar öne sürdüğü yönünde basında çıkan iddialara ise şöyle karşılık verdi:

"Görüşmelerimi şahıslar ile direkt olarak yaparım, gazeteler aracılığı ile değil. Benden bir başarı isteniliyorsa, başarı içinde imkanların ve şartların oluşması gerekir. Bugüne kadar çalıştığım hiçbir kulübü zor ve büyük yüklerin altına sokmadım. Fakat benden dünya çapında başarılar isteniliyor ve bekleniliyorsa, o zaman bunu başarmak için elimde ona göre bir kadronun olması gerekir."

Türkiye’nin futbol konusunda son yıllarda büyük ilerleme ve gelişme sağladığını da ifade eden Van Gaal, "Bunun böyle olduğunu, Türk Milli Takımı’nın, Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın ve Beşiktaş’ın Avrupa’da aldığı başarılar da göstermektedir. Tüm bunlara bakıldığında tabii ki Türkiye’de çalışmayı isterim"

"Galatasaray’ın maçlarını takip ediyor musunuz" sorusuna ise Van Gaal, "Ben tüm maçları takip ettiğim gibi Galatasaray’ı da takip ediyorum. Son lig maçında Trabzonspor’u 1-0 yendi, ama seyredemedim. Galatasaray’ın şampiyonluk şansı var, şampiyon olabilir. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması, Türkiye’de çalışma isteğimi daha da artırıp, cazibeli duruma getirir diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

Bu arada röportajın ardından Van Gaal’a, Hollanda’da yaşayan Galatasaraylı Türkler tarafından sarı kırmızılı forma hediye edildi. Formayı alan Louis Van Gaal, anlam dolu bu hediyeyi evinin bir köşesinde saklayacağını belirterek, "Çok mutlu oldum, ben de sizin gibi koyu bir Galatasaraylıyım" diyerek, Galatasaraylı taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sarı kırmızılı formayı Hollandalı teknik direktöre hediye eden Ekrem Kök ise, "Van Gaal’ın Galatasaray’a geleceğini duyduğumuzda çok heyecanlandık, inşallah olur. Ona formayı hediye ettiğimde gülümsedi, çok hoşuna gitti. Bana göre gönlünün Galatasaray’a gelmekten yana olduğunu gördüm, şartlarda anlaşılırsa bu iş olur" diyerek Louis Van Gaal’ın Galatasaray’a transferinin bir an önce gerçekleşmesini istediklerini söyledi.

15.04.2008

Kaynak: DHA

Van gaal baya bir açık kapı bırakmış...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Van Gaal için yüklü bir para ve Transfer bütçesi aıymrka gerek Gs klübü bunun altından kalkamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gelirse süper olur bence gelirde neden gelmesin bu kadar olumlu açıklamadan sonra?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Van Gaal için yüklü bir para ve Transfer bütçesi aıymrka gerek Gs klübü bunun altından kalkamaz
    Nereden biliyorsun ? Güçlü kanyakların mı var bu kounda ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Nereden biliyorsun ? Güçlü kanyakların mı var bu kounda ?
    van Gaal'in gittiği bir takımda istediği şey bu zaten Her ne kadar basınımız kolpa olsada gazetelerde yazıyordu bununla ilgili birşey.

Birde çocuk azarlar gibi cevap vermişsin arkadaşa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Haklısın.

Az alkmaar bu yönde kendini zorladı. Şu an geldiği yer çok iyi. Galatasaray da zorlar ise gerçekten eski günlerine döner.

Yav bizim 2-3 tane futbolcuya ihtiyacimiz var,onlar da Van Gaal´in istekleri dogrultusunda gerceklesir olur biter.Adam bütün takimi degistirecek degil ya,okadar da büyütmemek lazim bazi olaylari.

Bir kaleci,bir sag kanat,bir de golcü gerekiyor takima.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Van Gaal Galatasaray a gelmek için can atar ki yorumları da bunu gösteriyor..kaynak işi kolay..Galatasaray zaten Türkiye nin en kaliteli ve en yüksek potansiyelli kadrosuna sahip bu kadroya bir iki tecbrübeli ayak eklendimi Van Gaal in istediği olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Galatasaray zaten Türkiye nin en kaliteli ve en yüksek potansiyelli kadrosuna sahip
    Zaten yeryüzünde bi Galatasaray, bi Manu kaldı bu kalitede kadroya sahip,he bir de Barca var ama onların başını sakatlar yaktı

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Zaten yeryüzünde bi Galatasaray, bi Manu kaldı bu kalitede kadroya sahip,he bir de Barca var ama onların başını sakatlar yaktı

Böyle abuk subuk yorumlarla konunun saptirmaya calisma,kisilerin görüslerine saygili olmayi ögren !

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Böyle abuk subuk yorumlarla konunun saptirmaya calisma,kisilerin görüslerine saygili olmayi ögren !
    Konu'yu saptırmaya çalışmadımNeyse kişisel görüşlerini belirtirken göreceli konularda ''bence,bana göre '' gibi ifadeleri kullansa daha iyi olurdu.Ben o cümleyi okuyunca,üstüne orda anlamı kuvvetlendirici ''zaten'' kelimesini görünce birden sinirlenip, biraz iğneliyici bir çıkış yaptım galiba.Neyse doğru konu sapmasın arkadaş da bana cevap vermezse iyi olur bu yazdıklarımın üstüne...

Van Gaal çok tecrübeli bir teknik adam.Gelirse iyi bir kadro oluşturur Gs'da...Tabi Adnan Polat da onun isteklerini gerçekleştirebilmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray, kaliteli bir kadroya sahip, bunu kimse inkar edemez. Türkiye'de şampiyonluğa oynayacak 2 tane 11 çıkabiliyor sahaya. Ama sen dalga geçmeye devam et bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

onu bunu bilmem ama van gaal iyi politikacı olur ve çok iyi politika yapmış
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bence Galatasaray en kaliteli kadroya sahil degil, bu Fenerbahcedir..

Ama.. EN potansiyelli Türk takimi biziz, bunuda kimse hadi be diyemez..

Alt yapisi en iyi olan takimda Galatasaraydir, Yurtdisina son 10 yilda alt yapizindan en cok oyuncu gönderen takimda Galasaraydir.. Buda ne kadar iyi alt yapiya sahip oldugumuzu gösterir..

1. GS
    2.GB
    3.BJK..
    4.Kartalspor( bana göre)

Alt yapimiz fabrika gibi isliyor ve masallah her yil 3-5 oyuncu harciyoruz..

Ben Hector Cuperciyim, nedenmi? Galatasarayda suan sistem yok, bu sistemi saglayacak kiside Cuper.. Takimda oyunculari cok iyi gelistirecek hoca yok? Bunuda Cuper yapar, Van Gaal'da yapar tabiki..

Hector Cuper gelirse Galatasaray son yillarin en önemli isini yapar ve sistem oturursa, yine bir Süper Cimbom izleye biliriz..

Gerets döneminde Gerets sistem oturtmaya calisti olmadi, Feldkampda yapamadi, yada söyle diyelim Türk oyuncularin o sistem icin yeterli degil ve avrupa icinde gerilemis..

Cuper gelirse süper olur, ama Van Gaal'ada hayir diyemem..

Umarım bu akşamdan sonra bu td arama işleri hızlanır . Adam gibi bir td gelirde takımı tanıma sürecini geçirir bari şu 4 maçta..artık bu sezondan umudu iyice kestim ben . Benim td. adayım Gaal'dir . Ona uzun bir sözleşme imzalatıp tüm yetkiyi verceksin ki takımı anca onun ayarında bi teknik direktör adam eder . Yapıcağı şeyde o kadar zor değil ya 2 tane oyuncu transferi istemek kadro böyle olsa seneye ;

----------x1------Karan----------
    ------------Lincoln----------------
    -----Arda----Linderoth--x2---------
    --Hakan---Servet(C)--Song--Uğur----
    ----------------Aykut---------------
    TD: Gaal

x1 : hızlı , çalım atabilen bir forvet
    x2 : amc/dmc oynayabilen koşan güçlü bir oyuncu . Benim buraya adayım kesinlikle Emana'dır .

Bu kadroyla bence yakın bir zamanda başarı gelir .
    Neyse sözün özü Gaal gelirse müthiş olur .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Umarım bu akşamdan sonra bu td arama işleri hızlanır . Adam gibi bir td gelirde takımı tanıma sürecini geçirir bari şu 4 maçta..artık bu sezondan umudu iyice kestim ben . Benim td. adayım Gaal'dir . Ona uzun bir sözleşme imzalatıp tüm yetkiyi verceksin ki takımı anca onun ayarında bi teknik direktör adam eder . Yapıcağı şeyde o kadar zor değil ya 2 tane oyuncu transferi istemek kadro böyle olsa seneye ;

----------x1------Karan----------
    ------------Lincoln----------------
    -----Arda----Linderoth--x2---------
    --Hakan---Servet(C)--Song--Uğur----
    ----------------Aykut---------------
    TD: Gaal

x1 : hızlı , çalım atabilen bir forvet
    x2 : amc/dmc oynayabilen koşan güçlü bir oyuncu . Benim buraya adayım kesinlikle Emana'dır .

Bu kadroyla bence yakın bir zamanda başarı gelir .
    Neyse sözün özü Gaal gelirse müthiş olur .

Bence M.Topal kesinlikle kadrodan kesilmemeli. Zaten gelecek sezon Özer Hurmacı geliyor. Nonda yollanmalı. Adam gibi bir forvet alınmalı. Forvetin tipi bence çok önemli değil. Ama hızlı bir forvet olması kesinlikle daha iyi olur. Orta sahada lüzumsuz isimler, ki bu isimlerin en başında Sabri geliyor, gönderilmeli, yerlerine 2-3 tane genç ve kaliteli oyuncu getirilmelidir. Bouzid yollanmalı, defansa biri sağ bek biri stoper olmak üzere 2 takviye yapılmalıdır. Bu isimler de genç isimler olmalıdır bence, çünkü Uğur dönünce onu kesmek pek mümkün olmayacak. Kaleye ise yine bir oyuncu alınmalıdır. Aykut çok kaliteli, ama Orkun güven vermiyor. Bu nedenle yine bir genç kaleci tercih edilmelidir. Orkun ise bana göre satılmalıdır, ama tutulursa da hayır demem.
    Teknik direktör olarak ise, tecrübeli ve başarılı bir hoca getirilmelidir. Lucescu olsa süper olurdu, ama onu getirebileceklerini sanmıyorum. Louis Van Gaal de gayet yerinde bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sanırsam Özer'in anlaşma iptal oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

neden şemsi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    neden şemsi?
    Galatasaray anlaşma gereği ödeyeceği parayı zamanında ödemediği için Ankaraspor yönetimi bu transferin iptal olduğunu söylemişti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadasım beni eleştirecegine önce düzgün yorum yapmayı öğren..

favorim kesinlikle Louis Van Gaal dir..çok iyi olan bu kadroya Van Gaal in direktifleri dogrultusunda alınacak birkaç oyuncuyla bu senekinden çok daha iddalı konuma geliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sanırsam Özer'in anlaşma iptal oldu.
    Konu ile alakalı değil ama msjı görünce yazayım dedim, Eğer Özer işi iptal olduysa, Ankaraspor ilerde Özer'i Fenerbahçe'ye satacaktır Eğer iptal olduysa mustafa demişti dersiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Konu ile alakalı değil ama msjı görünce yazayım dedim, Eğer Özer işi iptal olduysa, Ankaraspor ilerde Özer'i Fenerbahçe'ye satacaktır Eğer iptal olduysa mustafa demişti dersiniz.
    ben olmadi diye biliyorum, ama olduysa gesin Fenerbahceye gider 2-5M'la..

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post

Zaten hep öyle olmamismidir,Vederson bize gelecekken Melih Gökcek son anda ariza cikardi ve 2.75 m € istedi bizden,arti olarak futbolcu.
    Fenerbahceye ise 1 m € karsiliginda satti ...

Neyse konunun disina cikmayalim,bana göre Adnanlar basa iyi,kaliteli bir teknik direktör getirecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Zaten hep öyle olmamismidir,Vederson bize gelecekken Melih Gökcek son anda ariza cikardi ve 2.75 m € istedi bizden,arti olarak futbolcu.
    Fenerbahceye ise 1 m € karsiliginda satti ...

Neyse konunun disina cikmayalim,bana göre Adnanlar basa iyi,kaliteli bir teknik direktör getirecektir.
    Bende senin gibi düşünüyorum..

Ayrıca gelecek teknik direktörün kaliteli ve tecrübeli olmasını umuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Van Gaal levert contract in:

Barend: ’’Van Gaal levert contract in’’
    Volgens Frits Barend is het einde van Louis van Gaal bij AZ in zicht. De oefenmeester heeft de directie van de club uit Alkmaar gisteren laten weten dat hij zijn contract definitief inlevert.

Tegenover DePers laat Barend weten dat het huwelijk tussen Van Gaal en AZ echt over is. Louis van Gaal heeft gisteren aan zijn directie meegedeeld dat hij zijn contract definitief inlevert, dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij AZ. Dat is nu zeker.

Eerder deze week liet Van Gaal al weten dat hij een avontuur in Turkije wel ziet zitten. De oefenmeester staat in de belangstelling van Galatasaray. Hij wil echter eerst duidelijkheid geven rondom zijn toekomst bij AZ voordat hij met de Turken kan onderhandelen.
    Barend’a gore (Hollandanın ünlü gazetecisi) dePers’e aciklama yapmis, van Gaal yonetime kesin olarak ayrilacagini sunmus. Dun itibariyle kesin sezon sonu Az’den ayrilacakmis.

van Gaal’in hafta basinda yaptigi aciklamada, Turkiyeye sicak baktigini, ama ilk once Az deki durumu kesinlesmesinin istedigini ardindanda bizimle pazarliga baslayacagini aciklamisti.’..Hayirlisi bakalim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ntv spor haberlerinde Van Gaal'in iyi bir transfer bütçesini şart koştuğunu,bu yüzdende yönetimin kesin olarak vazgeçtiğini söylediler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Van Gaal Geçen gün yaptıgı konuşmada..Büyük bütçce falan istemedigini söylemişdi..Neyse merakla bekliyoruz..Herşeyi zaman gösterecek..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

İnşallah Van Gaal olmasa da onun gibi tanınmış bir antrenör gelir takıma.Ayrıca Türk olmaması beni çok sevindirir çünkü Galatasaray manevi yönden çok bağlı bir takım abiler çok var yabancının bunlara kanma olasılığı daha az.aycıca 2-3 transfer ve 5-6 kazma yollandığı takdirde takımın çok iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Van Gaal Türkiye'ye gelirse Galatasaray için çok iyi olur aslında. Gerçekten tebriği hakederler. Van Gaal gelirse Bouzid, Nonda, Carrusca gider. Lincoln'ün de çok kalacağını sanmıyorum. Van Gaal sistem oyuncularını seviyor çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Saray'a Van Gaal şoku

Gelecek sezon teknik direktörlüğe Louis Van Gaal'ı getirmeyi düşünen Galatasaray'a Hollandalı teknik adamdan kötü haber geldi. Van Gaal, bugün düzenlediği basın toplantısında takımda kalmayı düşündüğünü açıkladı.

Hollanda'nın önemli spor sitelerinden Voetbal.nl'nin haberine göre başarılı teknik adam, takımın çoğunluğunun kendi döneminde takıma katıldığını ve hocalarının başlarında kallmasını istedikleri için böyle bir karar aldığını söyledi. Ancak herşeyin neticelenmediğini söyleyen Van Gaal, "Önceki iki sezon çok başarılıydık ama bu kez ancak 12. sıradayız. Bu tür olaylar her takımın başına gelebilecek tarzda şeyler. Bunların üstesinden gelmek için çalışmalıyız" dedi.
    Daha önce AZ'den ayrılacağını açıklayan Van Gaal'in yerine takımın başına sezon başında Tottenham'dan kovulan Martin Jol'un getirileceği iddia ediliyordu. İsmi Galatasaray'la anılan ve Sarı kırmızılı ekibi tercih edebileceğini belirten Van Gaal'in çalıştırdığı AZ, geçen sezon şampiyonluğu son maçta PSV'ye kaptırmıştı. Van Gaal'ın sözleşmesi 2010'da sona eriyor.

(Ligtv.com.tr)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri