1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Galatasaray Teknik Direktör Haberleri !!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Galatasaray zaten Türkiye nin en kaliteli ve en yüksek potansiyelli kadrosuna sahip
    Zaten yeryüzünde bi Galatasaray, bi Manu kaldı bu kalitede kadroya sahip,he bir de Barca var ama onların başını sakatlar yaktı

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Zaten yeryüzünde bi Galatasaray, bi Manu kaldı bu kalitede kadroya sahip,he bir de Barca var ama onların başını sakatlar yaktı

Böyle abuk subuk yorumlarla konunun saptirmaya calisma,kisilerin görüslerine saygili olmayi ögren !

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Böyle abuk subuk yorumlarla konunun saptirmaya calisma,kisilerin görüslerine saygili olmayi ögren !
    Konu'yu saptırmaya çalışmadımNeyse kişisel görüşlerini belirtirken göreceli konularda ''bence,bana göre '' gibi ifadeleri kullansa daha iyi olurdu.Ben o cümleyi okuyunca,üstüne orda anlamı kuvvetlendirici ''zaten'' kelimesini görünce birden sinirlenip, biraz iğneliyici bir çıkış yaptım galiba.Neyse doğru konu sapmasın arkadaş da bana cevap vermezse iyi olur bu yazdıklarımın üstüne...

Van Gaal çok tecrübeli bir teknik adam.Gelirse iyi bir kadro oluşturur Gs'da...Tabi Adnan Polat da onun isteklerini gerçekleştirebilmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray, kaliteli bir kadroya sahip, bunu kimse inkar edemez. Türkiye'de şampiyonluğa oynayacak 2 tane 11 çıkabiliyor sahaya. Ama sen dalga geçmeye devam et bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadasım beni eleştirecegine önce düzgün yorum yapmayı öğren..

favorim kesinlikle Louis Van Gaal dir..çok iyi olan bu kadroya Van Gaal in direktifleri dogrultusunda alınacak birkaç oyuncuyla bu senekinden çok daha iddalı konuma geliriz..

Mesaj Yetkileri