Anavatanımdan uzakta Almanya da Futbolu Bıraktıktan sonra günlerimi geçiriyordum bir kaç alt lig takımında yardımcı antrenörlük yapmıştım ama benim hedefim daha büyük takımların içerisinde yer almaktı.Derken laptopuma bir mesaj geldi.Beşiktaş Kulübü Geçen seneden Beri çok fazla sorunlar yaşadığı teknik direktörü Jean Tigana'nın görevine son vermişti önceden bu haberle pek ilgilenmedim sadece şaşırdım ve yattım sabah telefonumun çalmasıyla uyandım
arayan Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirörendi.
Y.D:Günaydın Mustafacığım
Ben:Günaydın Buyrun
Y.D:Ben Yıldırım Demirören Bjk Başkanı haberin vardır belki Tigana ile yollarımızı ayırdık.
Ben:Var Efendim.
Y.D:Bende takımın başına senin geçmeni istiyorum.
Ben:Ben mi?Bilmem ki ama benim daha önce bir büyük takım tecrübem yok sadece burada bazı takımlarda yardımcı antrenörlük yaptım.
Y.D:Ben artık kendini bişey zannedip otorite cart curt diye havalanan teknik adamlardan bıktım takıma hem hocalık hem ağabeylik yapabilecek birisini arıyorum bana seni önerdiler gel burada görüşelim Okey dersen Uçak biletini hemen aldırırım.
Ben:Tamam o zaman bir görüşelim.
Çok şaşırmıştım açıkçası hiç böyle bir teklif beklemiyordum hemen bavulumu hazırladım ve havaalanına gittim.3 Saatlik yolculuğun ardından TÜRKİYE deydim
Hemen bir taksiye atladım ve bjk kulüp binasına gittim Yıldırım beyle detayları görüşüp anlaştık 1 yıllığına beni deneyeceklerdi başarılı olursam sözleşmem uzatılacaktı saat öğlen 14.30 du resmi mukaveleyi saat 16.00 da imzalayacaktık basın mensuplarına haber verildi ve ben sözleşmeyi imzaladım.
Basın:Mustafa bey sizi pek tanımıyoruz ama Beşiktaş gibi büyük bir camia ile sözleşme yaptınız hedefleriniz nedir?
Ben:İlk başta kendimi bu büyük camiaya sevdirmek ardından da bu büyük camiaya yakışan şampiyonluk ve avrupa da başarıdır.
Basın:Peki yakında Galatasaray ile Süper Kupa Maçınız var bunun hakkında ne söyleyeceksiniz.
Ben:Henüz bu soruya tam cevap veremem çünkü takımı analiz etme fırsatım olmadı.
Basın Toplantısı bitmişti.Ben ise tesislere gitmiş ve dinlenmeye çekilmiştim yarın futbolcularımla tanışacak ve ilk antrnmanıma çıkacaktım çok heyecanlıydım
Devam Edecek...