Tebrikler. FB kariyeri var ,GS var, bir BJK yoktu, o da oldu. Sağol.
Tebrikler. FB kariyeri var ,GS var, bir BJK yoktu, o da oldu. Sağol.
Süper kupadan sonra basının tepkisi
BU ADAM BU İŞİ BİLİYOR MU?
Kulübe geldiği ilk günlerde gazetemiz dahil tüm iç ve dış basının şaşkınlıkla karşıladığı Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Erol herkesi şaşırtmaya devam ediyor ama bu sefer başarısıyla Galatasarayı devirerek süper kupaya uzanan genç teknik adam gelecek için güven verdi ancak hala bunun şans olduğunu düşünenler var tek bir maçta kazanılmış başarı tesadüf olabilir diyen bu çevreler ligdeki duruma göre yorum yapılabileceğini belirtiyor.
Süper kupayı almam bana ve oyuncularıma güven aşılamıştı taraftarlar arasında da olumlu bir etkiye neden olmuştu artık benim hakkımda eskisi kadar çekimser değillerdi ben ise artık bunu unutmak ve tamamiyle lige konsantre olmak istiyordum bunu da oyuncularıma ilettim önümüzde ilk lig maçımız olan Sivas spor karşılaşması vardı Sivas deplasmanından çekiniyordum açıkçası Sivas iyi bir takımdı ve bana zor anlar yaşatabilirdi.
1.hafta
Takımın başında ilk lig maçım olduğundan biraz heyecanlıydım ama futbolcularım kendilerine verdiğim taktikleri iyi uyguladı ve maçı kazandık.
2.Hafta
Sert bir maçtı 2 takımda 10 kişi kaldı ve bu maçta puanlar paylaşıldı
Devam Edecek...