1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: All Goals Of Turkey In World Cup 2002

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Default All Goals Of Turkey In World Cup 2002

http://www.youtube.com/watch?v=BgIffateLhM

Ben izlerken tüylerim diken diken oldu..cabi bidaha o günleri görebilecekmiyiz.

gorucez baba gorucez tabi salak salak oynamassak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ne günlerdi sınav oldugu halde macı izlemek için okula gitmezdim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilhan'in golunden sonra tuhlerim diken diken oldu, Senol hoca nasil seviniyo oyle. Bu gunler geri gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Tüylerim diken diken oldu gerçekten.. İnşallah bu günleri tekrar göreceğiz..!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Gelmis gecmis en iyi , en zevk aldigim dünya kupasiydi..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

biz brezilya maçı olurken matematik yazılısı oluyoduk. Çok iyi hatırlıyom. Yazılıyı 5 dakikada yapıp çıktıydım. Hemen maçı izlemeye gittiydim. Yazılıdanda 85 vurduydum hiç unutmam... Ne günlerdi peh
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

ümit dava lanın saçları ne modaydı beee.ama ben ronaldo gibi kestirmiştim

Biz Türkiye-Brezilya ilk macini okulda dev ekranda izlemistik Ne günlerdi bee...

Hasan Sas´in volesinden sonra yeri gögü inletmistik Mac sonunda hakem hakkindaki güzel düsüncelerimizi belirtmistik

Ne muhtesemdi o günler.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

umit davala buyuk katki saglamisti harbiden eleme maclarinda iki 1 0 lik eleme macinda birinde golu birinde asisti var harbiden ne gunlerdi be hele ilhanin golunde muazzamdi ama yeni jenerasyonda da bunu basarabilecek oyuncular geliyor...

Del Piero_10 Misafir

Hava yakalarsak daha iyisi bile mümkün.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Hava yakalarsak daha iyisi bile mümkün.
    fazla havada iyi degildir
    isvicre örnegi..

Sagol ya kendime geldim izledim ne güzel bir yazdı... Ümit Davala oldukça iyi oynuyomuş o zaman dikkatimi çekti...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Duygulandim
    Hasan Şaş'ın o zamanki futboluyla şimdiki futbolu arasındaki farka bakın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaw gördümde içim sızladı hasan şaş, ümit davala, ilhan mansız ne topçuydular.. en çok da ilhan'a yanıyorum ah ilhan ah!

Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz, Ergün Penbe, Hakan Şükür, Hasan Şaş, İlhan Mansız, Ümit Davala, Alpay.. say say bitmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O zamanlar yüzümüzü kırmızı beyaz a boyardık.Vayy bee zaman ne çabuk geçiyo.5 sene oldu
    (/s)

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=BgIffateLhM

Ben izlerken tüylerim diken diken oldu..cabi bidaha o günleri görebilecekmiyiz.
    Benim de tüyler fırladı valla.

İnşallah göreceğiz o günleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Harika bir video. O güzel günleri tekrar anımsadım.

Ancak konunun biraz dışına çıkacağım ve üslubumu bozacağım . Şimdiden herkesten özür dilerim.

Bu güzel dünya kupası videomuzu izledikten sonra videonun sağındaki linklerden benzer videoları izlemek istedim. Bir ara Yunanistan'ı geçtiğimiz aylarda EZDİĞİMİZ maçın videosunun bir Yunan köpeği tarafından upload edilmiş olduğunu gördüm. Merak ettim ve "Ezikliklerini nasıl sergilemişler acaba" diyerek videoya tıkladım. Gördüklerim aslında çok da şaşırtmadı beni. Beklediğim şeylerdi. 4 golle açtığımız popolarını biraz olsun kapatabilmek ve kendilerini tatmin edebilmek için hazırlanmış bir videoydu bu. İbrahim'in sakatlandığı pozisyona "Bir Türk'ün nasıl öldüğünü izleyelim", oyuncularımızın sakatlandığı pozisyonlara "Sizin zayıflığınız bizim suçumuz değil" şeklinde yorumlar yapmıştı videoyu upload eden yaratık. Videonun sonuna "5 saniye Türkler'in rüyası" diyerek 5 saniye boyunca AB FLAMASI (Lütfen bayrak demeyiniz) ve "10 saniye Türklerin kâbusu" diyerek Yunanistan LOGOsu koymuş. Peki bu her zaman onları ezdiğimiz, bir taraflarını darmadağın ettiğimiz gerçeğini değiştirir mi? Tabi ki hayır Ayrıca videonun başına "Türkler izlemesin" diyerek bizlerden ne kadar korktuklarını göstermiş.

Ama 1900 küsür kişinin bu iğrenç videoyu izlemiş olması biraz da olsa sinirlerimi yıprattı. Ağzımdan küfür çıkmaması için yorum yapmadım videoya. Lütfen sizlerde izledikten sonra yorum yapmayınız. Zira yapacağınız yorumlardan sonra onları kaale aldığınızı zannedebilirler

Dipnot: Yabancı diliniz yeterli değilse lütfen İngilizce bilen biriyle birlikte izleyiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Konuyu böldüğüm için tekrar özür diliyorum herkesten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ağlamak istiyorum güzel günlerdi.Yunan videosu için ise birşey demiyeceğim artık

Ben de izledim videoyu. Gerçekten Selman abi haklı yazdıklarında. Bu kadar olmaz yani. Adamlar faul yaptıkları, İbo'yu sakatladıkları pozisyonun videosunu koymuşlar, herhalde Tümer'in attığı, Gökhan'ın attığı, Tuncay'ın attığı, Gökdeniz'in 2 Yunan'a bacak arası attığı golün videosunu koymaya cesaret edememişler

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post

Ancak konunun biraz dışına çıkacağım ve üslubumu bozacağım . Şimdiden herkesten özür dilerim.

Bu güzel dünya kupası videomuzu izledikten sonra videonun sağındaki linklerden benzer videoları izlemek istedim. Bir ara Yunanistan'ı geçtiğimiz aylarda EZDİĞİMİZ maçın videosunun bir Yunan köpeği tarafından upload edilmiş olduğunu gördüm. Merak ettim ve "Ezikliklerini nasıl sergilemişler acaba" diyerek videoya tıkladım. Gördüklerim aslında çok da şaşırtmadı beni. Beklediğim şeylerdi. 4 golle açtığımız popolarını biraz olsun kapatabilmek ve kendilerini tatmin edebilmek için hazırlanmış bir videoydu bu. İbrahim'in sakatlandığı pozisyona "Bir Türk'ün nasıl öldüğünü izleyelim", oyuncularımızın sakatlandığı pozisyonlara "Sizin zayıflığınız bizim suçumuz değil" şeklinde yorumlar yapmıştı videoyu upload eden yaratık. Videonun sonuna "5 saniye Türkler'in rüyası" diyerek 5 saniye boyunca AB FLAMASI (Lütfen bayrak demeyiniz) ve "10 saniye Türklerin kâbusu" diyerek Yunanistan LOGOsu koymuş. Peki bu her zaman onları ezdiğimiz, bir taraflarını darmadağın ettiğimiz gerçeğini değiştirir mi? Tabi ki hayır Ayrıca videonun başına "Türkler izlemesin" diyerek bizlerden ne kadar korktuklarını göstermiş.

Ama 1900 küsür kişinin bu iğrenç videoyu izlemiş olması biraz da olsa sinirlerimi yıprattı. Ağzımdan küfür çıkmaması için yorum yapmadım videoya. Lütfen sizlerde izledikten sonra yorum yapmayınız. Zira yapacağınız yorumlardan sonra onları kaale aldığınızı zannedebilirler

Dipnot: Yabancı diliniz yeterli değilse lütfen İngilizce bilen biriyle birlikte izleyiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Onlarla ilgili söyleyecek çok şey var.Sadece savaşlarda değil başka alanlarda da kuyruk acıları var ama burada dile getirilmez.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu video yu izLerken eğer iş yerinde oLmasaydım ağLardım.Ne günLerdi,keşke yeniden yaşayabiLsek o günLeri.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

konu biraz dağılmış gibi ama neyse.

o günleri hatırlıyorumda okulda sınavımız vardı gitmemiştik arkadaşlarla sırf maçlar için.hele o hasan ın brezilya ya attığı golden sonra arkadaşlarla öyle bir sevindik ki sormayın gitsin başka biyerde olsak meşale yakardık heralde.ama umarım o günleri tekrar yaşarız fatih hoca ile veya bir başkasıyla
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

aman yarabbi bu nasıl bir videodur,bu nasıl bir terbiyesizliktir,bu nasıl bir çekememezlikdir.arkadaşım senin deiğin gibi yorum yapmadım ama inan kendimi zor tuttum.söylemek istediğim o kadar çok şey varki.ama onların seviyesine inecek insanlar değiliz biz.bu akıl almaz bir video.bu yunan ahlaksızlığının hangi boyuta ulaştığını gösteriyor.öyle bir video yapmışlar ki her oyuncumuz hakkında bişeyler yazmış yunan pisliği.neymiş volkan hayatında plastik şişe görmemiş ve mağarada yaşıyormuş,türkler gaymış ve güçsüzmüş.birde her sakatlığın sonrasında "türklerin nasıl öldüğünü görün" "hadi birdaha izleyelim" gibi şeyler yazmışlar.ayrıca yunanistan ın türklerin kabusu olduğunu yazmışlar ama onları her alanda nasıl ezdiğimizi ınutuvermişler hemen.pes doğrusu birşey diyemiyorum onlara.esefle kınıyorum ve allah a havale ediyorum onları

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ryu View Post
    aman yarabbi bu nasıl bir videodur,bu nasıl bir terbiyesizliktir,bu nasıl bir çekememezlikdir.arkadaşım senin deiğin gibi yorum yapmadım ama inan kendimi zor tuttum.söylemek istediğim o kadar çok şey varki.ama onların seviyesine inecek insanlar değiliz biz.bu akıl almaz bir video.bu yunan ahlaksızlığının hangi boyuta ulaştığını gösteriyor.öyle bir video yapmışlar ki her oyuncumuz hakkında bişeyler yazmış yunan pisliği.neymiş volkan hayatında plastik şişe görmemiş ve mağarada yaşıyormuş,türkler gaymış ve güçsüzmüş.birde her sakatlığın sonrasında "türklerin nasıl öldüğünü görün" "hadi birdaha izleyelim" gibi şeyler yazmışlar.ayrıca yunanistan ın türklerin kabusu olduğunu yazmışlar ama onları her alanda nasıl ezdiğimizi ınutuvermişler hemen.pes doğrusu birşey diyemiyorum onlara.esefle kınıyorum ve allah a havale ediyorum onları
    onlari butun bu yaptiklarina ragmen yunanistan'da yendik tüm dünyaya rezil ettik fakat hala utanmadan konusuyorlar..
    vidyoya gelince, sadece güldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ben baya bi sinir oldum bu videoya, Fatih Terim olsam Yunanistan macina Alpayi cagirirdim

Neyse fazla soze gerek yok, bize " GAY " diyolar, fakir diyolar, Volkana mara adami diyolar, sonucundada boyle dedikleri insanlar onlari 4-1 kendi evinde maglup ediyo. Daha baska soze gerek yok

Nesil
    2006

Gol silinmiş ama 2002 Dünya Kupasından bahsediyorsanız birazda ben yorum yapayım elimde goler bulunuyor. Bende tekrar izledim.

Gerçekten o golleri gördükçe tüylerim diken diken oluyor. Milli ruhum kabarıyor.Sanırım içimden gelen bir hormanun etkisi ile böyle oluyorum. İyi ki de oluyorum.

O günlere dönmek zor değil. Ama biz o günlere dönmeyi değil o günlerden daha iyi bir futbol sergilememiz gerek. Eğer o günlere dönmek istiyorsak yanlış yapıyoruz. Her zaman daha iyi olmalıyız.

Gün gittikçe milli takımımız iyi oynamaya başlıyor. İmparator'un da kuşkusuk buna etkisi var. Tuncay, Arda, Nuri, Hamit, Halil, Nihat vs. bunlar futbolumuzun geleceği inşallah Avrupa Kupasına birinci sırada bitirip katılırız. Avrupa Kupasını kazanmamız için hiçbir engel yok. İsviçre'de olması da büyük avantaj Türk nüfus'u fazla. 2008 Avrupa Şampiyonu olacağımızdan eminim.

Mesaj Yetkileri