Harika bir video. O güzel günleri tekrar anımsadım.

Ancak konunun biraz dışına çıkacağım ve üslubumu bozacağım . Şimdiden herkesten özür dilerim.

Bu güzel dünya kupası videomuzu izledikten sonra videonun sağındaki linklerden benzer videoları izlemek istedim. Bir ara Yunanistan'ı geçtiğimiz aylarda EZDİĞİMİZ maçın videosunun bir Yunan köpeği tarafından upload edilmiş olduğunu gördüm. Merak ettim ve "Ezikliklerini nasıl sergilemişler acaba" diyerek videoya tıkladım. Gördüklerim aslında çok da şaşırtmadı beni. Beklediğim şeylerdi. 4 golle açtığımız popolarını biraz olsun kapatabilmek ve kendilerini tatmin edebilmek için hazırlanmış bir videoydu bu. İbrahim'in sakatlandığı pozisyona "Bir Türk'ün nasıl öldüğünü izleyelim", oyuncularımızın sakatlandığı pozisyonlara "Sizin zayıflığınız bizim suçumuz değil" şeklinde yorumlar yapmıştı videoyu upload eden yaratık. Videonun sonuna "5 saniye Türkler'in rüyası" diyerek 5 saniye boyunca AB FLAMASI (Lütfen bayrak demeyiniz) ve "10 saniye Türklerin kâbusu" diyerek Yunanistan LOGOsu koymuş. Peki bu her zaman onları ezdiğimiz, bir taraflarını darmadağın ettiğimiz gerçeğini değiştirir mi? Tabi ki hayır Ayrıca videonun başına "Türkler izlemesin" diyerek bizlerden ne kadar korktuklarını göstermiş.

Ama 1900 küsür kişinin bu iğrenç videoyu izlemiş olması biraz da olsa sinirlerimi yıprattı. Ağzımdan küfür çıkmaması için yorum yapmadım videoya. Lütfen sizlerde izledikten sonra yorum yapmayınız. Zira yapacağınız yorumlardan sonra onları kaale aldığınızı zannedebilirler

Dipnot: Yabancı diliniz yeterli değilse lütfen İngilizce bilen biriyle birlikte izleyiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Konuyu böldüğüm için tekrar özür diliyorum herkesten...