1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Hakan Şükür'ün veliahtı belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Hakan Şükür'ün veliahtı belli oldu

Euro 2008 kadrosuna Hakan Şükür'ü davet etmeyen Terim, Kral'ın formasını dün yeni golcüsüne şu sözlerle teslim etti:

Fatih Terim, Hakan Şükür’ün ‘veliahtını’ belirledi. Vatan Gazetesi'nden Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre; EURO 2008 finalleri öncesi ’golcü’ ile konuşan Terim “İyi bir sezon geçirdin. Bileğinin hakkıyla A Milli Takım’dasın. Finallerde 9 numaralı forma senin” dedi.

Fenerbahçe'de geride bıraktığımız sezonu ’Gol Kralı’ olarak kapatan ve haklı bir şekilde EURO 2008 finallerinde mücadele edecek A Milli Takım’a seçilen Semih Şentürk, ay-yıldızlı ekibin ’efsane golcüsü’ Hakan Şükür’ün 9 numaralı formasını da kaptı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile konuşan Semih “Hocam 9 numarayı istiyorum” dedi. Terim de “İyi bir sezon geçirdin, bileğinin hakkıyla Milli Takım’dasın. EURO 2008 finallerinde 9 numaralı formayı sana vereceğim” diyerek ’Nöbetçi’likten ’Golcü’lüğe terfi eden Semih’e ’efsane 9 numarayı’ emanet edeceğini bildirdi.

‘ONUN RUHUYLA OYNAYACAĞIM’

Fatih Terim’in bu müthiş jesti karşısında bir hayli duygulanan Semih Şentürk ise “Hocam size çok teşekkür ediyorum. Bu formayı layığıyla giyip, elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Hakan Şükür ağabey kadar uzun boylu olmasam da, çok önemli kafa gollerine imzamı atacağım. Hakan ağabeyimin ruhuyla sahada mücadele edeceğim. Beni son derece onore ettiniz. Size teşekkür ederim” diyerek, duygularını dile getirdiği öğrenildi.

‘FORMANIN HAKKINI VERECEĞİM’

Fenerbahçe ile kısa süre önce 2+1 yıllık sözleşme yenilen, ’Gol Kralı’ olup F.Bahçe’nin yüzünü güldüren tek isim olma başarısını gösteren ve Milli Takım’a de seçilip, EURO 2008 finallerinde 9 numaralı formayı giyme şansı yakalayan Semih, sırdaşı avukat Şenol Çilek’e “Çok mutluyum. Çok güzel günler yaşıyorum. Fatih Hoca’nın verdiği 9 numaralı formayı alnımın akıyla taşıyıp, Türk halkının yüzünü güldürecek goller atacağım. Hocama mahçup olmayacağım” diyerek garanti verdi

YERİNİ KİMSE DOLDURAMAMIŞTI

Hakan Şükür zaman zaman Milli Takım’dan uzak kaldı. Özellikle Ersun Yanal döneminde uzun bir süre ay-yıldızlı formayı giyemedi. Bu mevkide Halil Altıntop, Nihat, Fatih Tekke ve Gökhan Ünal gibi isimler, denendi ama ‘Kral’ın yerini bir türlü dolduramıdı. İşte Fatih Terim, şimdi bu formayı Semih Şentürk’e vererek, ona olan güvenini göstermiş oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haber ile Semih'in Euro 2008 kadrosunda olacağı kesinleşmiş oldu.

Hayret ettim. Semih'i kadrodan çıkaracağını düşünüyordum hatta bunu 15-20 dakika öncede forumda dile getirdim ama yanıldım galiba.

Umarım giyeceği formanın hakkını sonuna kadar verir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Helal olsun Terim'e oyuncularını çok iyi motive ediyor.Semih'in üstünde şimdi daha büyük baskı var ama bunu kaldıracağına inanıyorum.

Hakan Sükür ile uzaktan yakindan alakasi yok Semih´in.
    Ayrica onun numarasinin Semih´e verilmesi bence dogru degil.
    Motivasyon falan olabilir ama surada Krala saygi gösterilmesi lazimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Neden doğru değil onuda söylesene 9 numara Hakan Şükür'ün babasının malı filan değil heralde.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Neden doğru değil onuda söylesene 9 numara Hakan Şükür'ün babasının malı filan değil heralde.
    Daha olaya nereden yaklasacagini bilmiyorsun,gelip burada benle tartismak istiyorsun.

Hakan Sükür´ün o turnuvaya götürülmemesi 1 hata,onunla benimsenmis formasini Semih´e vermek 2 hatadir.
    Ben burada Semihe laf söylemiyorum,Ümit Karan o turnuvada olsaydi,ona verilseydi yine ayni lafi derdim.Hakan Sükür siradan bir futbolcu degildir,Türkiyenin en basarili futbolcusudur,o hala futbol oynuyorken,o formayla Milli takimda rekorlar kirmisken onun formasini gidip baska birisine vermek dogru degildir.Bu benim düsüncemdir,saygi duymak zorundasin.

Ü.Karan'ı alıp 9numrayı ona vermesi lazımdı...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yeni formalar tanıtlırken 9 numarayı Gökhan Ünalın üstünde görmek beni çok sevindirmişti ama kadroya bile girmedi

Semih inşallah hakkını verir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Zamanında Fatih Tekke için artık Hakan Şükür'ün veliahtı olacak denilmiş ve şans verilmişti verilen şansıda iyi kullanmış grubumuzun en çok gol atan oyuncusu olmuştu ama ne hikmetse sonradan hem basın tarafından tartışıldı durdu hem de Fatih Terim onu kadroya almadı uzun zamandır. Semih umarım iyi performans gösterir ama Milli Takımı kaldırabilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum inş yanıltır benim gibi düşünenleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

H.Şükür elbet bu piyasadan çekilecekti kısmet bu güneymiş.Semih'e inanıyorum.Attıgı goller ile Bizi önemli galibiyetlere taşır inşAllah...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Semih hiçbir zaman Hakan Şükür olamaz olamayacakta ama mevcut kadroda 9 numara ondan başkasına verilemez bu anlamda veliahtı olabilir

Ha bu arada insAllah Semih,Mevlüt,Nihat,Halil(artik hangisi oynayacaksa) iyi oynarlar da atacaklari gollerle bizi finale kadar tasirlar,Milli takimda hatali secimler olabilir Fatih Terim tarafindan,ama bu onu desteklemeyecegimiz anlamina gelmez,yeri gelir elestiririz ama yine de Ay-Yildiz bizi orada temsil ediyor.
    Ben sadece bu forma konusunda elestiri yaptim,bu Semihe özel bisey degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakan Şükür yoksa illa birisine verilecek.Kulüp forması değil ki bu.Milli takım forması.Dünya'da böyle bir örneği var mı ki hatırlayamadım?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mİlli takım bu Kulup değil. Galatasaray 9 numarayı vermez kimseye ona saygısını gösterir ama Milli takımda böyle şeylerin lafı bile geçmez. Saçmalamayın artık. Arjantin'in en büyük oyuncusu MARADONA 10 numara giyerdi kaldırsalar o kalkardı. Zidane forması kaldırılırdı.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Motivasyon falan olabilir ama surada Krala saygi gösterilmesi lazimdi.
    her konuda fanatik yorum yapıyorsun. böyle devam edersen yazarlığın alınacak.

Alakasi yok,Milli takim düzeyinde 50 küsur gol atmis,en cok formayi giyenlerden birisi olan,Milli takimin en basarili döneminde kadroda olan,Milli takimi sirtlayan bir futbolcudan bahsediyoruz.
    Maradona,Zidane falan futbolu birakirken numaralari baskalarina verildi, Milli takima cagirilmadiklarinda onlarin formalari baskalarina veriliyormuydu ?

Bu arada ben fanatik yorum yapmiyorum bu konuda,yukarida da dedim Galatasarayli verilseydi yine ayni seyi derdim,ama adimiz cikmis 9a,inmez 8e.

Nesil
    2006

Semih Şentürk bu yıl parlayan bir oyuncu oldu. Önceki sezonlarda tek tük oynadığı içni oyun stili hakkında yorum yapamayız. Semih'in Şükür'den daha iyi bir golcü olup olmadığını iki üç sezon sonra anlayacağız. O yüzden Hakan & Semih arasında ki karşılaştırma yapmak yanlış olur. Zaten turnuvadan öncede dokuz numaralı forma birisine verilmesi gerekiyordu oda Semih oldu bunda şaşılacak bir durum yok, umarım Semih golleri sıralarda o formayı ne kadar hak ettiğini gösterir. Hatırlatırım Semih 15 yaşından beri Fenerbahçe'de. Ondan öncede İzmir ve bir çok takımın altyapısında oynadı. Futbol kültürü ile geliyor. Mutlaka bu kültürün faydalarını gösterecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Semih Hakan Şükür'den daha iyi olamaz çünkü yaşı geç.Hakan Şükür Semih'in yaşındayken çok büyük işler yapmıştı.Bir sezon patlayıp gol kralı olmakla Hakan Şükür ile karşılaştırmak yanlıştır bence.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Semih Şentürk bu yıl parlayan bir oyuncu oldu. Önceki sezonlarda tek tük oynadığı içni oyun stili hakkında yorum yapamayız. Semih'in Şükür'den daha iyi bir golcü olup olmadığını iki üç sezon sonra anlayacağız. O yüzden Hakan & Semih arasında ki karşılaştırma yapmak yanlış olur. Zaten turnuvadan öncede dokuz numaralı forma birisine verilmesi gerekiyordu oda Semih oldu bunda şaşılacak bir durum yok, umarım Semih golleri sıralarda o formayı ne kadar hak ettiğini gösterir. Hatırlatırım Semih 15 yaşından beri Fenerbahçe'de. Ondan öncede İzmir ve bir çok takımın altyapısında oynadı. Futbol kültürü ile geliyor. Mutlaka bu kültürün faydalarını gösterecektir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Semih Hakan Şükür'den daha iyi olamaz çünkü yaşı geç.Hakan Şükür Semih'in yaşındayken çok büyük işler yapmıştı.Bir sezon patlayıp gol kralı olmakla Hakan Şükür ile karşılaştırmak yanlıştır bence.
    Yaşı 25. Daha önünde on-onbeş sene var. Bu senelerde daha gol kralı olmayacağı ne malum? Semih'de belki üç dört sezon önce bu sezon bulduğu forma sayısını bulsa belki o zamanda bu kadar gol atmış olacaktı. Semih için bir kaç sezon sonra nasıl bir golcü olduğunu anlayacağız. Şimdi konuşmak için erken ama; Türkiye şartlarına baktığımızda şuan Türkiye'de forma giyen en iyi golcü olduğunu düşünüyorum.(Bu yılki performanslara göre)

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Yaşı 25. Daha önünde on-onbeş sene var. Bu senelerde daha gol kralı olmayacağı ne malum? Semih'de belki üç dört sezon önce bu sezon bulduğu forma sayısını bulsa belki o zamanda bu kadar gol atmış olacaktı. Semih için bir kaç sezon sonra nasıl bir golcü olduğunu anlayacağız. Şimdi konuşmak için erken ama; Türkiye şartlarına baktığımızda şuan Türkiye'de forma giyen en iyi golcü olduğunu düşünüyorum.(Bu yılki performanslara göre)
    Bu mesaj fanatik olmuyor,benim mesajim fanatikce oluyor.

Yahu Hakan Sükür olmak ne kolaymis ? Siz gözünüzde fazla kücültüyorsunuz adami,sonra da neden cileden cikiyorsunuz diyorsunuz.
    Bugün git Afrikaya,gümey amerikaya,kübaya,misira sor bakalim Hakan Sükür kim ?
    Yahu bir ara öyle birsey olmustu ki Hakan Sükür dediginde millet Türkiye Türkiye diye bagiriyordu.Buradaki basarilarini anlatmaya kalksak ömrümüz yetmez.

Tamam Semih iyi golcü,firsatci golcü de Hakan ile yan yana getirmek abes kacar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yahu bir ara öyle birsey olmustu ki Hakan Sükür dediginde millet Türkiye Türkiye diye bagiriyordu.Buradaki basarilarini anlatmaya kalksak ömrümüz yetmez.
    Seninde dediğin gibi bir ara. Şimdi sene 2008

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu numara birisine verilmek zorunda. Daha öncede giyildi. Kaleci alırsın Milli takıma 1 numarayı verirsin. Vay efendim yılların kalecisinin forması nasıl verilir diye bir mantık olmaz. Bunun tartışmasıda olmaz.

Mesaj Yetkileri