1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Hakan Şükür'ün veliahtı belli oldu

Hybrid View

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Yaşı 25. Daha önünde on-onbeş sene var. Bu senelerde daha gol kralı olmayacağı ne malum? Semih'de belki üç dört sezon önce bu sezon bulduğu forma sayısını bulsa belki o zamanda bu kadar gol atmış olacaktı. Semih için bir kaç sezon sonra nasıl bir golcü olduğunu anlayacağız. Şimdi konuşmak için erken ama; Türkiye şartlarına baktığımızda şuan Türkiye'de forma giyen en iyi golcü olduğunu düşünüyorum.(Bu yılki performanslara göre)
    Bu mesaj fanatik olmuyor,benim mesajim fanatikce oluyor.

Yahu Hakan Sükür olmak ne kolaymis ? Siz gözünüzde fazla kücültüyorsunuz adami,sonra da neden cileden cikiyorsunuz diyorsunuz.
    Bugün git Afrikaya,gümey amerikaya,kübaya,misira sor bakalim Hakan Sükür kim ?
    Yahu bir ara öyle birsey olmustu ki Hakan Sükür dediginde millet Türkiye Türkiye diye bagiriyordu.Buradaki basarilarini anlatmaya kalksak ömrümüz yetmez.

Tamam Semih iyi golcü,firsatci golcü de Hakan ile yan yana getirmek abes kacar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yahu bir ara öyle birsey olmustu ki Hakan Sükür dediginde millet Türkiye Türkiye diye bagiriyordu.Buradaki basarilarini anlatmaya kalksak ömrümüz yetmez.
    Seninde dediğin gibi bir ara. Şimdi sene 2008

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu numara birisine verilmek zorunda. Daha öncede giyildi. Kaleci alırsın Milli takıma 1 numarayı verirsin. Vay efendim yılların kalecisinin forması nasıl verilir diye bir mantık olmaz. Bunun tartışmasıda olmaz.

Mesaj Yetkileri