Final serisi ile ilgili bütün haberleri bu baslık altında tartısalım.
Final serisi ile ilgili bütün haberleri bu baslık altında tartısalım.
Yıllardır aynı final hiç zevki olmıcak
Efes inşallah şampiyon olur ve olucaktırda.
Fenerbahçe şampiyon olacak
Fenerbahçe şampiyon olacak inşallah.
İlk maç ne zaman, bilgisi olan var mı?
bugün telekom-efes maçında yiğiter uluğ cuma saat 20:00'da demişti.
Basketbolu da zirvede kapatmalıyız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe'me güvenyorum.Futbolda ve bayan basketbolda şampiyonuz artık bi bu kaldı,umarım bunda da şampiyon olucaz..
bu kez biz alacağız efeside yenip bir şampiyonluk daha getireceğiz 100. yılımıza
Dilegimiz Efes Pilsen´in sampiyon olmasi.Hemde öyle böyle degil serileri 3-0 kazanmasi![]()
Efes favorim, kazanmaya daha yakın görüyorum...
mükemmel bi seri olcak bence ve son maca gidecek.insallah efes kazanır bu seriyi ve bi sene aradan sonra sampiyonlugu geri alır
İnşallah Fenerbahçe'm Şampiyon olacak.Futbol,Bayan Basketboldan sonra buradaki Şampiyonluk yakışır Fenerbahçe'mize![]()
Efes gülen taraf olur umarım.. (:
Sezon içersindeki maçlar başabaş gitmişti, ilk maç FB şanssız bir şekilde yenilmişti. Çok zevkli geçeceği kesin, taraftarımızın da desteğiyle şampiyon oluruz diyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
umarım bu seriyide geçip şampiyon olucaz 5 numarada zorlanacağımızı düşünüyorum
Tüm maçlar Abdi İpekçi'de olacak, seyirci avantajı Fenerbahçe'nin olacak. Bu yüzden çok avantajlıyız. İbrahim Kutluay'ın sakatlığı en büyük şanssızlığımız oldu, en önemli adamımız sakatlandı, umarım bir an önce iyileşir.
Son şampiyon olarak bu kez de şampiyonluğu almak istiyoruz. Geçen sene Cüneyt Erden ile devirmiştik Efes Pilsen'i, şimdi maalesef Cüneyt Efes'te![]()
Son sampiyon Ülker´diFenerbahce gecen sene Play-offlarin ilk karsilasmasinda elenmisti
Yok eger biz Ülker´iz diyorsaniz ona göre size hitap ederiz.Ülker derizAma uyari vermece yok
![]()
Ama Efes her yıl finale kalıyor. O yüzden ben böyle söyledim. Ülker ile birleştik. İsmimiz Fenerbahçe Ülker oldu. Ama kupalarımız birleşmedi.![]()
Gönlüm Efes, mantığım Fener diyor. Biri futbolda böyle yazmıştı aynen![]()
Hayırlı Olsun.
Güzel bir eşleşme oldu tam dişine göre iki tarafında.İlk şampiyonluğumuzu umarım alırız.
İkinci devredeki ritmimizi kaybetmiş görünüyoruz. Türkiye Kupa'sındaki Banvit yenilgisinden beri son haftadaki Telekom maçı hariç pek iyi sinyaller vermiyoruz ve bu durum oldukça can sıkıcı. Efes ise Telekom serisinde gördüğüm kadarıyla bizden pek farklı değil hücum Nicholas üzerine yıkılmış durumda.(Basden ve Ömer, Nicholas ile Granger iyi tuttuğu zaman işler oldukça kolaylaşacaktır.) Özellikle 5 yabancı kuralı onlarda sorun yaratıyor gibi. Bizimkiler gerçekten hırslı olacaktır ancak Efes daha oturmuş bir takım. İbrahim'in de sağlıklı bir şekilde oynamasıyla kupayı kaldıran inşallah biz olacağız. Tabii ki seyirci avantajını unutmamak gerekir.
Seri 25 Mayıs'ta başlıyor.
Haydi Fenebahçem adım adım şampiyonluğa
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.