Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Fenerbahce-Efes Pilsen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahce-Efes Pilsen

Final serisi ile ilgili bütün haberleri bu baslık altında tartısalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Yıllardır aynı final hiç zevki olmıcak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Efes inşallah şampiyon olur ve olucaktırda.

4. Default

Fenerbahçe şampiyon olacak

Fenerbahçe şampiyon olacak inşallah.

İlk maç ne zaman, bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bugün telekom-efes maçında yiğiter uluğ cuma saat 20:00'da demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Basketbolu da zirvede kapatmalıyız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Fenerbahçe'me güvenyorum.Futbolda ve bayan basketbolda şampiyonuz artık bi bu kaldı,umarım bunda da şampiyon olucaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bu kez biz alacağız efeside yenip bir şampiyonluk daha getireceğiz 100. yılımıza

Dilegimiz Efes Pilsen´in sampiyon olmasi.Hemde öyle böyle degil serileri 3-0 kazanmasi

Efes favorim, kazanmaya daha yakın görüyorum...

mükemmel bi seri olcak bence ve son maca gidecek.insallah efes kazanır bu seriyi ve bi sene aradan sonra sampiyonlugu geri alır

İnşallah Fenerbahçe'm Şampiyon olacak.Futbol,Bayan Basketboldan sonra buradaki Şampiyonluk yakışır Fenerbahçe'mize

Nesil
    2006

Yıllardır Efes finale çıkıyor. Tebrikler. Aslında iki ekibide kazanmasını istiyorum. Bu maçtan sonra benim bir kaybım olmayacak. İyi olan kazansın. Ama şuan ki durumda Fenerbahçe bir adım önde.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Dilegimiz Efes Pilsen´in sampiyon olmasi.Hemde öyle böyle degil serileri 3-0 kazanmasi
    İstesede 3-0 ile şampiyon olamaz seri 4'te bitiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Efes gülen taraf olur umarım.. (:

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Yıllardır Efes finale çıkıyor. Tebrikler. Aslında iki ekibide kazanmasını istiyorum. Bu maçtan sonra benim bir kaybım olmayacak. İyi olan kazansın. Ama şuan ki durumda Fenerbahçe bir adım önde.

İstesede 3-0 ile şampiyon olamaz seri 4'te bitiyor.
    Ozaman 4-0 olsun

Tabi Efes´in serileri 4-0 almasi imkansiz ama yinede Efes favorim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon içersindeki maçlar başabaş gitmişti, ilk maç FB şanssız bir şekilde yenilmişti. Çok zevkli geçeceği kesin, taraftarımızın da desteğiyle şampiyon oluruz diyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Ozaman 4-0 olsun

Tabi Efes´in serileri 4-0 almasi imkansiz ama yinede Efes favorim
    Fenerbahçe'nin şampiyon olamıyabilir ama bunu 4-0 gibi açık bir farkla kaybetmez. En kötü evinde ki maçları kazanacaktır. Zaten ilk maçı kazanan son maçı kendi evinde oynayacak.(Durum 3-3 olursa) O yüzden ilk maç çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım bu seriyide geçip şampiyon olucaz 5 numarada zorlanacağımızı düşünüyorum

Tüm maçlar Abdi İpekçi'de olacak, seyirci avantajı Fenerbahçe'nin olacak. Bu yüzden çok avantajlıyız. İbrahim Kutluay'ın sakatlığı en büyük şanssızlığımız oldu, en önemli adamımız sakatlandı, umarım bir an önce iyileşir.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Fenerbahçe'nin şampiyon olamıyabilir ama bunu 4-0 gibi açık bir farkla kaybetmez. En kötü evinde ki maçları kazanacaktır. Zaten ilk maçı kazanan son maçı kendi evinde oynayacak.(Durum 3-3 olursa) O yüzden ilk maç çok önemli.

Benim ikinci cümlemi okusaydin keske

Efes tabiki serileri 4-0 alamaz.Fenerbahce en az 2 mac kazanir.Ama genede ben Efes´i favori olarak görüyorum

Nesil
    2006

Benim ikinci cümlemi okusaydin keske

Efes tabiki serileri 4-0 alamaz.Fenerbahce en az 2 mac kazanir.Ama genede ben Efes´i favori olarak görüyorum
    Bende Efes'i favori olarak görüyorum. Çünkü bu tip oynularda tecrübeliler.Oktay Mamuti'de bu tip maçalra nasıl çıkacağını iyi biliyor. Güzel bir eşleşme yaşanacaktır. Ama Efesinde lig üstüne kurduğu egomanyasını Fenerbahçe kırabilir.

Son şampiyon olarak bu kez de şampiyonluğu almak istiyoruz. Geçen sene Cüneyt Erden ile devirmiştik Efes Pilsen'i, şimdi maalesef Cüneyt Efes'te

Son sampiyon Ülker´di Fenerbahce gecen sene Play-offlarin ilk karsilasmasinda elenmisti

Yok eger biz Ülker´iz diyorsaniz ona göre size hitap ederiz.Ülker deriz Ama uyari vermece yok

Nesil
    2006

Ama Efes her yıl finale kalıyor. O yüzden ben böyle söyledim. Ülker ile birleştik. İsmimiz Fenerbahçe Ülker oldu. Ama kupalarımız birleşmedi.

Son sampiyon Ülker´di Fenerbahce gecen sene Play-offlarin ilk karsilasmasinda elenmisti

Yok eger biz Ülker´iz diyorsaniz ona göre size hitap ederiz.Ülker deriz Ama uyari vermece yok
    Şampiyonluğa gelince Fenerbahçe'yiz, maçlara gelince Ülker'iz.

"Ülker bu maçı alır, Ülker bizi yendi, Ülker ligi lider bitirdi" derken Ülker'iz, "Geçen sene biz şampiyon olduk" dediğimizde Fenerbahçe'yiz, öyle mi?

Efes Pilsen'in eksiği var mı? Sakatı falan...

Gönlüm Efes, mantığım Fener diyor. Biri futbolda böyle yazmıştı aynen

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hayırlı Olsun.
    Güzel bir eşleşme oldu tam dişine göre iki tarafında.İlk şampiyonluğumuzu umarım alırız.

İkinci devredeki ritmimizi kaybetmiş görünüyoruz. Türkiye Kupa'sındaki Banvit yenilgisinden beri son haftadaki Telekom maçı hariç pek iyi sinyaller vermiyoruz ve bu durum oldukça can sıkıcı. Efes ise Telekom serisinde gördüğüm kadarıyla bizden pek farklı değil hücum Nicholas üzerine yıkılmış durumda.(Basden ve Ömer, Nicholas ile Granger iyi tuttuğu zaman işler oldukça kolaylaşacaktır.) Özellikle 5 yabancı kuralı onlarda sorun yaratıyor gibi. Bizimkiler gerçekten hırslı olacaktır ancak Efes daha oturmuş bir takım. İbrahim'in de sağlıklı bir şekilde oynamasıyla kupayı kaldıran inşallah biz olacağız. Tabii ki seyirci avantajını unutmamak gerekir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Seri 25 Mayıs'ta başlıyor.

Haydi Fenebahçem adım adım şampiyonluğa
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri