1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Fenerbahce-Efes Pilsen

Hybrid View

Dilegimiz Efes Pilsen´in sampiyon olmasi.Hemde öyle böyle degil serileri 3-0 kazanmasi

Nesil
    2006

Yıllardır Efes finale çıkıyor. Tebrikler. Aslında iki ekibide kazanmasını istiyorum. Bu maçtan sonra benim bir kaybım olmayacak. İyi olan kazansın. Ama şuan ki durumda Fenerbahçe bir adım önde.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Dilegimiz Efes Pilsen´in sampiyon olmasi.Hemde öyle böyle degil serileri 3-0 kazanmasi
    İstesede 3-0 ile şampiyon olamaz seri 4'te bitiyor.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Yıllardır Efes finale çıkıyor. Tebrikler. Aslında iki ekibide kazanmasını istiyorum. Bu maçtan sonra benim bir kaybım olmayacak. İyi olan kazansın. Ama şuan ki durumda Fenerbahçe bir adım önde.

İstesede 3-0 ile şampiyon olamaz seri 4'te bitiyor.
    Ozaman 4-0 olsun

Tabi Efes´in serileri 4-0 almasi imkansiz ama yinede Efes favorim

Nesil
    2006

Ozaman 4-0 olsun

Tabi Efes´in serileri 4-0 almasi imkansiz ama yinede Efes favorim
    Fenerbahçe'nin şampiyon olamıyabilir ama bunu 4-0 gibi açık bir farkla kaybetmez. En kötü evinde ki maçları kazanacaktır. Zaten ilk maçı kazanan son maçı kendi evinde oynayacak.(Durum 3-3 olursa) O yüzden ilk maç çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım bu seriyide geçip şampiyon olucaz 5 numarada zorlanacağımızı düşünüyorum

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Fenerbahçe'nin şampiyon olamıyabilir ama bunu 4-0 gibi açık bir farkla kaybetmez. En kötü evinde ki maçları kazanacaktır. Zaten ilk maçı kazanan son maçı kendi evinde oynayacak.(Durum 3-3 olursa) O yüzden ilk maç çok önemli.

Benim ikinci cümlemi okusaydin keske

Efes tabiki serileri 4-0 alamaz.Fenerbahce en az 2 mac kazanir.Ama genede ben Efes´i favori olarak görüyorum

Nesil
    2006

Benim ikinci cümlemi okusaydin keske

Efes tabiki serileri 4-0 alamaz.Fenerbahce en az 2 mac kazanir.Ama genede ben Efes´i favori olarak görüyorum
    Bende Efes'i favori olarak görüyorum. Çünkü bu tip oynularda tecrübeliler.Oktay Mamuti'de bu tip maçalra nasıl çıkacağını iyi biliyor. Güzel bir eşleşme yaşanacaktır. Ama Efesinde lig üstüne kurduğu egomanyasını Fenerbahçe kırabilir.

Mesaj Yetkileri