Arkadaşlar merak ediyorum acaba herhangi bir takımı küme düşürdünüzmü vede düşürdükten sonra ne oluyor kesin kovuyorlarmı ne oluyor?????
not:eğer böyle bir konu açılmışsa özür dilerim...
Arkadaşlar merak ediyorum acaba herhangi bir takımı küme düşürdünüzmü vede düşürdükten sonra ne oluyor kesin kovuyorlarmı ne oluyor?????
not:eğer böyle bir konu açılmışsa özür dilerim...
ben fm 2006 damıydı udinese ile düşmüştüm tuncay vardı eddie jonson vardı kadroda ama gençleri oynatma inadım yüzünden düştüm![]()
evet düşürdüm rochdale yi lig 1 den 2 ye düşürdüm.
küme düşmemeye oynayan bi takımı hiç yönetmedim onun için de hiç düşürmedim
walla o heyecanı hiç yaşamaıdığım için atmosferini bilemicem![]()
Ben FM06da PaRma yı küme düşüRdüm... Yazın kovdulaR beni...![]()
Fm 06 oynarken bir macera yasayayim diye son 12 hafta kala son sirada bulunan ve 15.siradaki takimla arasinda 10 puan fark bulunan Diyarbakirspor´u almistim.Takima ayri bir hava katmistim cok iyi gidiyorduk ama ligi 16.sirada bitirip takimi kümede tutamamistim15.siradaki Denizlispor ile aramda 1 puan kalmisti
1 hafta daha olsaydi kesin kümede tutardim takimi
Yönetim sonra kovmadi beni,bende iyi transferle ertesi sezon 2.ligi lider bitirip Süper lige cikarmistim Diyarbakirspor´u
Sonra da ligi 7.sirada bitirmistik.Öbür sene bana Tottenham´dan teklif gelince oraya gitmistim.Sonra bir baktim Diyarbakirspor elindeki futbolculari satmis ve kötü kadro yüzünden küme düsmüstü
![]()
Bana hiç olmadı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bende genelde orta sıra takımlarıyla oynuyorum.Açıkçası o heyecanı yaşamadım.Merakta etmiyor değilim![]()
Hannoveri kume dusurmustum.Kovuyolar zaten o ligin 2 ligini almazsan
g.birligi´yle oynuyodum geldigimde 17.ydi düsürdügümde 18.sonra lig a'ya geldim kovmamışlardı devam etmistim
Mesela sadece Premier Lig açık alt ligleri açık değil 2.ligine düşünce takım devam edebiliyomuyuz.
ben kayseri erciyesi son 10 haftada aldım.17.ydi.Kümede tuttum.Sonra bir sürü transfer yaptım......Sılıkdım ve başka bi takıma gittim..
hiç küme düşmeye oynayabilecek takım almadım
anatalyayı küme düşürmüştüm hemen kovuldum
Ben şu ana kadar hiç düşmedim. Sadece 2006'da düşme ihtimali yüksek olan bir kulübe gittim orada düştüm ama altlig olmadığı için kovulmuştum. Eğer düştüğün zaman alt lig var ise artık yönetime bağlı. Kovacaklarını sanmıyorum.
bolton u dusurmustum
cm 03/04'te Zwolle ile düştüm, kovmadılar geri çıktım.
Yok allah korusun.Daha böyle bir durum gelmedi başıma.
Malatyasporu tsl ye cikardim 15.gaziantep 16.bendim son puanlarimiz ayni ama onlarin averaji vardi sonmacta berabare kaldim konyaspor ile gaziantepde yenince kume dustuk![]()
feneri düşürmek için aldımmm ama düşüremeden kovuldum![]()
fm 2007 de sekersporla lige ciktigim sene dustum kendim isitfa ettim cm 03 04 de de besiktasin iki kere kume dustugunu gormustum ankarasporla oynarken
yeni sezonun fixtürü çekildiği gün otomatik kovuluyon
xerez ile dustum ama kovmadılar , bi sonra ki seneye tekrar cıktım
Kovuyolar genelde![]()