1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Küme düşme...

Hybrid View

Fm 06 oynarken bir macera yasayayim diye son 12 hafta kala son sirada bulunan ve 15.siradaki takimla arasinda 10 puan fark bulunan Diyarbakirspor´u almistim.Takima ayri bir hava katmistim cok iyi gidiyorduk ama ligi 16.sirada bitirip takimi kümede tutamamistim 15.siradaki Denizlispor ile aramda 1 puan kalmisti 1 hafta daha olsaydi kesin kümede tutardim takimi Yönetim sonra kovmadi beni,bende iyi transferle ertesi sezon 2.ligi lider bitirip Süper lige cikarmistim Diyarbakirspor´u Sonra da ligi 7.sirada bitirmistik.Öbür sene bana Tottenham´dan teklif gelince oraya gitmistim.Sonra bir baktim Diyarbakirspor elindeki futbolculari satmis ve kötü kadro yüzünden küme düsmüstü

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fm 06 oynarken bir macera yasayayim diye son 12 hafta kala son sirada bulunan ve 15.siradaki takimla arasinda 10 puan fark bulunan Diyarbakirspor´u almistim.Takima ayri bir hava katmistim cok iyi gidiyorduk ama ligi 16.sirada bitirip takimi kümede tutamamistim 15.siradaki Denizlispor ile aramda 1 puan kalmisti 1 hafta daha olsaydi kesin kümede tutardim takimi
    gerçekten kötü olmuş ben sinir krizlerine girerdim herhalde

Mesaj Yetkileri