1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Umarim Hosunuza Gider..

Default Umarim Hosunuza Gider..

ARKADASLAR 2016 NIN EYLUL AYINDAYIM.

http://img460.imageshack.us/my.php?i...desouzayb5.png

HOS BENCE

Yaşına göre özellikleri baya iyi performansı da iyi.

Güzel ama.Benim genelde 30 yaşını geçince oyuncu gözümden düşer.Hemen satmaya çalışırım !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inanılmaz gözüküyor asıl hayrete düşüren yaşına rağmen hala sağlığının 16 olması...

Nesil
    2003

Bu durumla karşılaşmanızın nedeni Alex'in Natural Fitness (sağlık) özelliğinin yüksek olması. Ayrıca oyunda gizli olan professionalism özelliği de yüksek olunca Alex hem kendine iyi bakıyor hem de sakatlık vs. geçirdiği zaman sağlıklı bir bünyeye sahip olduğu için çabuk atlatabiliyor. Bu sayede uzun seneler de oynayabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

way be....alex'e bak..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Gördüm kadarıyla bir de bu bitkin hali. Fit yani maça hazır hali değil. Maça hazır hali olduğunda özelliklerinin daha da iyi olacağını düşünüyorum. Fakat uygulattığın antrenmanlarda düşürebilir özeliklerini. Çünkü bu yaştaki bir oyuncu ağır antrenmanlar yapamaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O yaştaki bir oyuncu için fazLa biLe,hatta çok iyi denilebilir.İyi bakmışsın demek oyuncuna.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

50 yaşınıda görür bu )

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oynatıyor musun?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bence de çok iyiymiş yahu..

Arkadaslar Kendim Bi Program Yaptim Biraz Agir Ama Oyuncular Ii Gelisiyor.sunu Da Soliyim Mac Icinde 90 Dk Boyunca Oynamasina Ragmen %70 In Altina Asla Dusmuyor.ozellikler Sene Boyunca Bazen Dusuyor Ama Genelde Cok Fit Oluyor.39 Yasinda Ve Ben Ligde Kendi Sahamda Ki Butun Maclarda Ve Kupa Maclarinda 11de Baslatiyorum.bence Super
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar Aksam Eve Gecince Size Bi De Tuncayi Gostereyim.o Da 35 E Merdiven Dayadi Ama Ozellikleri Iyi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Gördüm kadarıyla bir de bu bitkin hali. Fit yani maça hazır hali değil. Maça hazır hali olduğunda özelliklerinin daha da iyi olacağını düşünüyorum. Fakat uygulattığın antrenmanlarda düşürebilir özeliklerini. Çünkü bu yaştaki bir oyuncu ağır antrenmanlar yapamaz.
    ÇAĞRI BEY ANTREMAN KONUSUNDA SIZE KATILIYORUM AMA YAPTIGIM ANTREMAN SISTEMI AGIR OLMASINA RAGMEN SIMDIYE KADAR HIC BIR OYUNCUM SEZON ICINDE DINLENME ISTEMEDI.ALEX TE 39 YASINDA AMA HALA AYNI PROGRAMLA CALISIYOR.SANIRSAM SOYLENILDIGI GIBI NATURAL FITNESS OLAYI

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

71 milli maç oynamış 39 yaşında herhalde kariyerinin başından beri banko milli takımda bulunsa dünyada eşi benzeri görülmemis bir rekor kıracaktı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal olsun valla Alex'e.Ben genelde 35 yaş ve üstü futbolcuları takımdan göndermeye çalışırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gerçekten süper ama oynayabiliyor mu onu merak ettim ben alexi 31ine geldiğinde bırakıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

surekli dısarı transferi oldugu için 30'dan sonrasında görmedim desem dogrudur

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Ben 2. sezon dan sora oynayamıyorum neden anlamadım ama olmuyo takım yenemıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence güzel ama artık gençlere şans vermen lazım.Gerçi pek fazla oynamamış ama .

bende kezman 30 yaşına geldi çok süper formu felan. 27 maçta 27 gol attı geçen sezon ama yinede satılık listesinde tutuyorum. Nede olsa 30 yaşında hiç değilse para kazanıyım.

bende 37 ye kadar geldi tüm ısrarlarıma rağmen bıraktı ondan sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

iyi ama ozellileri hep dususte

Ve özellikle de hızı düşüyo zaten hız 6 hızlanma 5 abi bu adamın gerçekteki halinde yürüyo zaten. Heralde Alex 39 yaşına gelse yürümeye teşrif etmezdi taraftardan bi güzel küfür yerdi

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence güzel ama artık gençlere şans vermen lazım.Gerçi pek fazla oynamamış ama .

bende kezman 30 yaşına geldi çok süper formu felan. 27 maçta 27 gol attı geçen sezon ama yinede satılık listesinde tutuyorum. Nede olsa 30 yaşında hiç değilse para kazanıyım.
    KARDES BEN ZATEN ASLINDA RESIM KOYSAM DAHA II AMA NEYSE TAKIMIMIN YAS ORTALAMASI 23.BU ORTALAMAYA 39 YASINDA ALEX,35 YASINDA TUNCAY VE 31 YASINDA SOBISI CIKARIRSAN 21E FALAN DUSUYOR SANIRIM.BEN HEP ALT YAPIDAN OYUNCULARLA OYNUYORUM.ALEXI SADECE FANATIK FENERLI OLDUGUMDAN OTURU KESIN KAZANACAGIM KADIKOY MACLARINDA OYNATIYORUM.OKİ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    iyi ama ozellileri hep dususte
    KARDES 39 YASINDA OLDUGUNU HATIRLATMAK ISTERIM
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    gerçekten süper ama oynayabiliyor mu onu merak ettim ben alexi 31ine geldiğinde bırakıyorum
    KARDESIM KARIYERININ SS INI KOYCAM HARBIDEN OYNUYOR SAKA FALAN BI YANA.AMA SADECE KADIKOYDE KI KOLAY MACLARDA OYNATIYORUM.YAZIK YORULMASIN
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Helal olsun valla Alex'e.Ben genelde 35 yaş ve üstü futbolcuları takımdan göndermeye çalışırım.

ABI DUYGUSAL BAĞ VAR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

helal be ama ben alexi ilk sezon yolluyom çünkü tüm futbolcular koşmalı benim taktiğimde ona yer yok

Quote Originally Posted by GEWEZE View Post
    ARKADASLAR 2016 NIN EYLUL AYINDAYIM.

http://img460.imageshack.us/my.php?i...desouzayb5.png

HOS BENCE
    arkadaslar bu da kariyeri :

Mesaj Yetkileri