1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Umarim Hosunuza Gider..

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence güzel ama artık gençlere şans vermen lazım.Gerçi pek fazla oynamamış ama .

bende kezman 30 yaşına geldi çok süper formu felan. 27 maçta 27 gol attı geçen sezon ama yinede satılık listesinde tutuyorum. Nede olsa 30 yaşında hiç değilse para kazanıyım.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence güzel ama artık gençlere şans vermen lazım.Gerçi pek fazla oynamamış ama .

bende kezman 30 yaşına geldi çok süper formu felan. 27 maçta 27 gol attı geçen sezon ama yinede satılık listesinde tutuyorum. Nede olsa 30 yaşında hiç değilse para kazanıyım.
    KARDES BEN ZATEN ASLINDA RESIM KOYSAM DAHA II AMA NEYSE TAKIMIMIN YAS ORTALAMASI 23.BU ORTALAMAYA 39 YASINDA ALEX,35 YASINDA TUNCAY VE 31 YASINDA SOBISI CIKARIRSAN 21E FALAN DUSUYOR SANIRIM.BEN HEP ALT YAPIDAN OYUNCULARLA OYNUYORUM.ALEXI SADECE FANATIK FENERLI OLDUGUMDAN OTURU KESIN KAZANACAGIM KADIKOY MACLARINDA OYNATIYORUM.OKİ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    iyi ama ozellileri hep dususte
    KARDES 39 YASINDA OLDUGUNU HATIRLATMAK ISTERIM
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    gerçekten süper ama oynayabiliyor mu onu merak ettim ben alexi 31ine geldiğinde bırakıyorum
    KARDESIM KARIYERININ SS INI KOYCAM HARBIDEN OYNUYOR SAKA FALAN BI YANA.AMA SADECE KADIKOYDE KI KOLAY MACLARDA OYNATIYORUM.YAZIK YORULMASIN
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Helal olsun valla Alex'e.Ben genelde 35 yaş ve üstü futbolcuları takımdan göndermeye çalışırım.

ABI DUYGUSAL BAĞ VAR

Mesaj Yetkileri