Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Söz Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'da

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Söz Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'da

Söz Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'da

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, "35 bin kişilik Türkiye'nin en modern stadı, alt yapısı, üst yapısı, oyuncuları ve tesisleriyle bir dünya takımı, bir marka takım kazandırmak istiyoruz. Oyuncularımıza da 3 büyüklerden fazlasını veriyoruz" dedi.

Başkan Recep Mamur, takımının ilk kamp dönemini bitirmesi nedeniyle Genel Menajer Süleymen Hurma ve teknik direktör Tolunay Kafkas'la bir toplantı yaptı. Recep Mamur, toplantıdan sonra basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı düzenledi. Toplantıda sarı kırmızılı takımın son durumunun ele alındığını belirten Başkan Recep Mamur, Kayserispor'un dünya kulübü olma yolunda ilerlediğini belirtti. Oyuncularına söz verdikleri paraları sonuna kadar ödediklerini vurgulayan Başkan Mamur, şöyle devam etti:

"Üç büyüklerin medya aracılığıyla üzerimize gelmelerinden bıktık. Onları anlamakta güçlük çekiyoruz. Biz, 35 bin kişilik Türkiye'nin en modern stadının yapılmaya başlandığı kente, alt yapısı, üst yapısı, oyuncuları, tesisleriyle bir dünya takımı, bir marka takım kazandırmak istiyoruz. Onun için de Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz dahil bazı oyuncularımıza yapılan transfer tekliflerini kabul etmiyoruz. Niye ısrar ediliyor, anlıyamıyoruz. Kayserispor'da oynayınca ülke futboluna katkıda bulunmuyorlar mı, A milli takıma gitmiyorlar mı? İki değerli oyuncumuzu kadromuzda tutmak inat, onların ki ise ısrar oluyor. Yeter artık yakamızı bıraksınlar. Herkes şunu bilsin. Kayserispor istemediği sürece kimse bir yere gidemez, hiç kimse de kulübümüzden bir çivi bile sökemez."

GÖKHAN İLE MEHMET AÇIKLAMA YAPACAK

Öte yandan Kayserispor'un satmayacağını açıklaması, "satmayacağız" şeklindeki pankartlara karşın hala bazı kulüplerin peşini bırakmadığı Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz, sarı kırmızılı takımın 2'nci kamp dönemini gerçekleştireceği Kocaeli Kartepe kampında 11 Temmuz Salı günü, "Herkes sussun, biz konuşacağız" başlığında bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Genel Menajer Hurma, "Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un Kayserispor'da mutlu olduklarını söylemelerinin ardından, hala transfer umudu olanlar ne yapacak merak ediyoruz doğrusu" dedi.

07.07.2007

Kaynak : DHA

Kayserispor'un dünya kulübü olma yolunda ilerlediğini belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    bunda gülnecek ne var anlamadım egemncim adamla dünya kulübü olma yolunda ilerliyoruz diyor her zaman hedefi büyük tutmalısın hoş gerçi daha bizim milletimiz işe hemen güler alaycı tavır sergilerse türkiyeden zor bir takımın başarılı olması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünya klübü mü ??? yaw daha türkiye liginde ilk3e gir ondan sora konuş bu işleri

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayseri ilk başta ilk 5 e girsinde sonra hedefleri olsun dünya kulübü afiş astırmakla satmıyoruz demekle olmaz eğer siz dünya kulübü olmak istiyorsanız(!)gidenlerin yerini doldurmak zorundasınız Gökhan Ünal ve M.Topuz sonuna kadar mı kalıcak hayır siz bunların alternatifi ni bulamıyorsanız o zaman başka hedeflere yönelmeniz gerekir Denizlispor'da Uefa da muhteşemdi ama hiç o kadar konuşmadı G.Birliği ve G.Antep'te öyleydi en azından ben hatırlamıyor Kayserispor eğer Uefa da Az'ye karşı iyi oynadı ama elendi gruplara bile çıkamadı bunun neresi büyüklüktür dünya kulübü olmak istiyorsanız taraftar desteği şart ki Kayseri'nin hiç öyle bir ateşliyici taraftarı yok stad yapmakla olmuyor afiş astırmaktada herkes haddini bilsin ona göre konuşsun Hurma'ya da sordular dün akşam 3 büyüklerden size teklif gelse gider miydiniz diye kem küm etti sonra bir kaçamak cevap verdi bi klüp hadi satmasınız olur biter de bu kadar mı olmuş Kayseri 2 oyuncuyla mı duruyor satmıyorsanızda satmayoruz dediniz bitti 3 büyükler tabii kaliteli oyuncu almak isterler transfer görüşmeleri yapmaları gayet normaldir

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ben dıcemı demıstım ama sıLınmıs msj'ım

nyse fenerbahce gıbı ınsaLLah bızde oLuruz bı gun ya dunya kuLubu

gokhan we memetınde artık satıLması lazım yaa
    adamLarı zorLa tutuoLar
    satsaLar en az 10-12 mıL. € para aLırLar bız baska gokhanLar topuzLar cıkartrız

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post

Fenerbahçe ?

Dünya kulübü ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ben dıcemı demıstım ama sıLınmıs msj'ım

gokhan we memetınde artık satıLması lazım yaa
    adamLarı zorLa tutuoLar
    satsaLar en az 10-12 mıL. € para aLırLar bız baska gokhanLar topuzLar cıkartrız
    sen nası kayserisporu tutuyon be

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Niye farklı düşünemez mi?

Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal tek başına Kayserispor'mu oluyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Niye farklı düşünemez mi?

Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal tek başına Kayserispor'mu oluyor..
    başarılı olmasını istese satılmasını istemez çünkü benim bildiğim tüm kayserispor taraftarı karşı satmaya

Dünya Kulübü olmaları bi 50-60 sene fln sürer galiba Daha ligde 5.likten ileriye gidemiyorlar,Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal olmasa o da olmayacak ve belki küme düşmemeye oynayacaklar.Biraz gerçekçi olmaları lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

başarılı olmasını istese satılmasını istemez çünkü benim bildiğim tüm kayserispor taraftarı karşı satmaya
    Deniz ona bakarsan bunların ikiside oldukça kaliteli futbolcular.Ve onlarda profesyonel.Yani gittikleri takımlarda rahatlıkla oynayabilecek kapasitedeler.Hem takımlarını hem kendilerini düşünmek zorundalar.

Ve eğer Kayserispor, Dünya Kulübü olmayı istiyorsa gençlerede yönelmeli, genç tesislerini güçlendirmeli onlara da önem vermelidir.Böyle olursa ne Gökhan'lar ne Mehmet'ler ne İlhan'lar çıkar..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayserispor'un duruşunu tebrik etmek gerekir. Oyuncularını satmıyorlar bu oyunculara 3 büyükler kadar para veriyorlar, stad yapıyorlar ve futbola verdiklerini önemi gösteriyorlar. Önümüzdeki senelerde daha da iyi işler çıkaracaklardır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

[B][B]Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, "35 bin kişilik Türkiye'nin en modern stadı, alt yapısı, üst yapısı, oyuncuları ve tesisleriyle bir dünya takımı,
    1-Türkiye nin en modern stadı 52000kapasiteli Saraçoğlu...
    2-2günde Dünya Klübü olunmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bırakın Allah aşkına.Bakarsın Gökhan ve Mehmet bugün var yarın yok..Ne olacak o zaman.Ben Baran'a katılıyorum eğer bu iki futbolcu olmasaydı Kayseri bu sene kümeye oynardı.

Büyük takım olmak zordur herkes kaldıramaz bu yükü.Afiş bastırmak sadece büyük olduğunu sanmaktır.Kendini önemli hissetmektir.

Bende isterim Kayseri'nin büyük takım olmasını ama bakım en basit açıklama ile, 4 büyüklerin en zayıfı olan Trabzonspor bile 39 yıllık bir süre içinde bu noktaya gelebilmiştir.Gökhan ve Mehmet'te ölene kadar top koşturacak değil..

Başarıyı, büyüklüğü sadece 2 futbolcunun performansı üzerine koymak büyük yanlıştır..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bırakın Allah aşkına.Bakarsın Gökhan ve Mehmet bugün var yarın yok..Ne olacak o zaman.Ben Baran'a katılıyorum eğer bu iki futbolcu olmasaydı Kayseri bu sene kümeye oynardı.

Büyük takım olmak zordur herkes kaldıramaz bu yükü.Afiş bastırmak sadece büyük olduğunu sanmaktır.Kendini önemli hissetmektir.

Bende isterim Kayseri'nin büyük takım olmasını ama bakım en basit açıklama ile, 4 büyüklerin en zayıfı olan Trabzonspor bile 39 yıllık bir süre içinde bu noktaya gelebilmiştir.Gökhan ve Mehmet'te ölene kadar top koşturacak değil..

Başarıyı, büyüklüğü sadece 2 futbolcunun performansı üzerine koymak büyük yanlıştır..
    başarı tabiki bu iki oyuncuyla gelmiyor bunlar sadece içlerinde dikkat çekenleri

gökhan ve topuz bugün var yarın yok ama şu anda takım başarılı olunca genç yeteneklerde sana gelmeye sıcak bakıyor takım başarılı olmayınca sence bir genç yetenek kasımpaşayamı gitmek ister kayserisporamı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan Ve Mehmet takımdan ayrılsın o zaman göreyim kayseriyi...2 oyuncuya bağlı gidiyorlar bakalım ne kadar sürecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diger oyunculara haksızlık yapıyolar digerleri top oynamuyomu ? İyi o zaman 2 oyuncuyu koyun oynasınlar.Gorusunuz sacma...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by welet View Post
    Diger oyunculara haksızlık yapıyolar digerleri top oynamuyomu ? İyi o zaman 2 oyuncuyu koyun oynasınlar.Gorusunuz sacma...

bende onu demeye çalışıyorum.Bu takımın başarısında Toledonun, Aydının, Kemal Okyayın, Bülent Bölükbaşının hiç mi faydası yok?

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

bende onu demeye çalışıyorum.Bu takımın başarısında Toledonun, Aydının, Kemal Okyayın, Bülent Bölükbaşının hiç mi faydası yok?
    Elbette var ama o saydıgın oyuncuların hıcbırı ekstra adamlar degıl yanı normal anadolu klubunden adamları getır onlardan aşağı kalmazlar. Yani Topuzla Ünal sız yapamayız diye korktukları için satmıyorlar birazda

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Elbette var ama o saydıgın oyuncuların hıcbırı ekstra adamlar degıl yanı normal anadolu klubunden adamları getır onlardan aşağı kalmazlar. Yani Topuzla Ünal sız yapamayız diye korktukları için satmıyorlar birazda
    elebette korkuyorlar şimdi gökhanla topuzu satsalar onu kadar kaliteli kimi alabilirler tabi satmaz adamalr hadefleri varsa neden satsın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Neden sürekli ideşiyorsun. Sonuçta Kayseri birşeyler yapmaya, yapılanmaya çalışan bir kulüp. yıllardır 3 büyüklerin oynadıgı futbolla geçiniyoruz. Bırakın yenı kulüplere güzel yorumlar yazın. Nerede var adam gibi sıfır 35 bin kişilik stad. Adamlara helal olsun diyeceğiniz yerde küçümsüyorsunuz.

Türkiye futbolu güzelleşsin istiyoruz biz. Sehir zevki artsın. Takımların potansiyel güçleri birbirinden uzak olmasın diyoruz. Lütfen biraz daha dikkatli olun. Türkiye hepimizin memleketi. Fanatik oldugunuz bir takım olsada diğer kulüpleri küçümsemeyim. Ayurıca Başka Recep Mamurun ''DÜnya Kulübü olacağız'' sözü ne kadar güzel. Olmak için savaş vermek istekleri adam dile getiriyor. Olsa da övünsük....

Adamlar satmıyor. Mehmet ile Gökhanı. Neden. HEdefleri var çünkü. İyi yerlere gelmek istiyorlar. Ve takıma bana göre çok disiplinli. Çünkü takımınbaşında ki insanlar futboldan anlıyor. Bir Cangela vardı. Sakarya sporda idi. Bu adam keşke Türkiyede kalsa diyordum. Kayseri görüp kaptı. Bana göre Kayserispor son zamanlarda çıkış yapmak için en büyük savaş veren kulüptür. Bir Fenerbahçeli olarak. Tebrik etmek istiyorum.
    helal olsun Coşkun abicim çok güzel bir yorum yapmışın benim demek istediğim bu işte çok güzel bir yorum olmuş

Nesil
    2005
    Yer

Fenerbahçe ?

Dünya kulübü ?

ben makarısına dıorum onu ya yoksa dermiim oLe bı sey heLe bı gaLatasaryLı oLarak.Msj'ım sıLınmesydı orda yazmıstım ben dmk ıstedıkLerımı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ben en az gaLatasaray kdr kayserispor'uda takıp etmeye caLısıorum yanı cok sıkı bı kayseri taraftırıyım.ben satıLmaLarına karsıy(dım)ım

ama artık adamLar gıtmek ıstedıkLerını her fırsatta soLuo bzmkıLer zorLa oynatıo adamı o adam n kdr faydaLı oLur artık orası supheLı hem cokta acaip ısrar edıo buyuk kLupLer bıktım hergun aynı seyLerı okumaktan superde paraLar werıoLar

kayseri sadece gokhan we mehmet topuzLa sınırLı deiL artık kayseri koLay koLay kume dusmez onLar gıtse bıLe kemaL,toLedo,aydın,buLent super adamLar war onLar dısında o yuzden bos bos konusmayın onLar oLmasa faLan die

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Atakan'a katılıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Türkiye nin en modern stadı 52000kapasiteli Saraçoğlu...
    Kapasiteyle mi modernlik olculuyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ben en az gaLatasaray kdr kayserispor'uda takıp etmeye caLısıorum yanı cok sıkı bı kayseri taraftırıyım.ben satıLmaLarına karsıy(dım)ım

ama artık adamLar gıtmek ıstedıkLerını her fırsatta soLuo bzmkıLer zorLa oynatıo adamı o adam n kdr faydaLı oLur artık orası supheLı hem cokta acaip ısrar edıo buyuk kLupLer bıktım hergun aynı seyLerı okumaktan superde paraLar werıoLar

kayseri sadece gokhan we mehmet topuzLa sınırLı deiL artık kayseri koLay koLay kume dusmez onLar gıtse bıLe kemaL,toLedo,aydın,buLent super adamLar war onLar dısında o yuzden bos bos konusmayın onLar oLmasa faLan die
    gökhanla mehmet nerede kesin olarak gitmek istiyorum dediler söylermisin bir örnek var geçen gökhan dedi gsde gibiyim diye ancak kesin gideceğim ben burada oynamam ne zaman dedi

Nesil
    2005
    Yer

dedırtmıoLarkı adamLara ama gıtmek ıstedıkLerını herkes bıLıor ztn kım gıtmek ıstemezkı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

dedırtmıoLarkı adamLara ama gıtmek ıstedıkLerını herkes bıLıor ztn kım gıtmek ıstemezkı
    kartepede iki futbolcu basın açıklamasaı yapacak o zaman görürüz kim ne oluyo geçen starda bir program vardı bilmem izledinmi genel menajer Hurma'nın dediklerini hiç bir futbolcuyu zorla biz tutmayız eğer tutarsak o oyuncudan biz ne fayda bekleyebiliriz bize ne faydası olur kulüpte oynamak istemedikten sonra ilhan parlak geldi bize bizle beraber çalışmak istemediğini söyledik bizde saygı duyduk yolladık kimseyi istemeye istemeye oynatmayız biz dedi buradan ne demek istediğim anlaşılıyor merak etme bugü kampa gittiler orada mehmetle gökhan basın toplantıdsı yapacak söyleceyekler ne olacağını o zaman susacak inşallah herkes her kafadan ses gelmeyecek inşallah bidaha

Nesil
    2005
    Yer

gokhanLa memet kendısı mı gıtmek ıstemıo yani

ya bo$wer sen onLarı onLar bıLerek oLe konusuo

nyse ya sonucta kaLdıLar uzatmayaLım en sonunda eLımızde patLamaz ınsaLLah

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri