1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Söz Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'da

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post

nyse fenerbahce gıbı ınsaLLah bızde oLuruz bı gun ya dunya kuLubu
    Fenerbahçe ?

Dünya kulübü ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Fenerbahçe ?

Dünya kulübü ?

ben makarısına dıorum onu ya yoksa dermiim oLe bı sey heLe bı gaLatasaryLı oLarak.Msj'ım sıLınmesydı orda yazmıstım ben dmk ıstedıkLerımı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    sen nası kayserisporu tutuyon be

ben en az gaLatasaray kdr kayserispor'uda takıp etmeye caLısıorum yanı cok sıkı bı kayseri taraftırıyım.ben satıLmaLarına karsıy(dım)ım

ama artık adamLar gıtmek ıstedıkLerını her fırsatta soLuo bzmkıLer zorLa oynatıo adamı o adam n kdr faydaLı oLur artık orası supheLı hem cokta acaip ısrar edıo buyuk kLupLer bıktım hergun aynı seyLerı okumaktan superde paraLar werıoLar

kayseri sadece gokhan we mehmet topuzLa sınırLı deiL artık kayseri koLay koLay kume dusmez onLar gıtse bıLe kemaL,toLedo,aydın,buLent super adamLar war onLar dısında o yuzden bos bos konusmayın onLar oLmasa faLan die

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post

ben en az gaLatasaray kdr kayserispor'uda takıp etmeye caLısıorum yanı cok sıkı bı kayseri taraftırıyım.ben satıLmaLarına karsıy(dım)ım

ama artık adamLar gıtmek ıstedıkLerını her fırsatta soLuo bzmkıLer zorLa oynatıo adamı o adam n kdr faydaLı oLur artık orası supheLı hem cokta acaip ısrar edıo buyuk kLupLer bıktım hergun aynı seyLerı okumaktan superde paraLar werıoLar

kayseri sadece gokhan we mehmet topuzLa sınırLı deiL artık kayseri koLay koLay kume dusmez onLar gıtse bıLe kemaL,toLedo,aydın,buLent super adamLar war onLar dısında o yuzden bos bos konusmayın onLar oLmasa faLan die
    gökhanla mehmet nerede kesin olarak gitmek istiyorum dediler söylermisin bir örnek var geçen gökhan dedi gsde gibiyim diye ancak kesin gideceğim ben burada oynamam ne zaman dedi

Mesaj Yetkileri