Ewet yine bir p.tesi sabahı yatağımdan kalktım yüzümü yıkadım... Üstümü giyindim tam işe gitcem telefonum çaldı bi baktım değişik bi numara arıyor...Neyse baktım telefona arayan West Ham Başkanı Sayın Terence Brown'du...Başta dedim arkadaşlar şaka yapıyor...Bende bi dalga çat-pat ingilizcemle konuşuyorum...Neyse bi başkası aldı telefonu bozuk bir türkçe ile beni West Ham'ın başına getirmek istediklerini ne istersem yapıcaklarını söylediler...Ben başta şoke oldum çünkü kısa dönemli futbolculuk hayatım wardı tamam birazda yardımcı antrenör olarak çalışmıştım ama West ham gibi bir takımın başına geçmek aklımın ucundan bile geçmiyordu...Bende bir bilgisayar dükkanında satış elemanıydım bana yapılan teklifi hemen kabul ettim...Bana başta 3.4 milyon$ bi bütçe werdiler sayın Başkan'a bu Paranın yeterli olmayacağını söyledim...Başta hayır desede sonra 12.5 milyon$ çıkardı bütçeyi...Wee ilk haftam we ilk basın toplantım bana birde Michael adında Türkçe bilen bir tercüman werdiler...Neyse bir basın Mensubu soru soruyor...B.M:Sayın C.Muti Medya sizin bu yıl ligde 8.lik gibi bir yerde ligi bitireceğinize inanıyor ne diyorsunuz?C.Muti:Ben bu takımı üst sewiyelere çıkarmaya geldim...8. bizim ligde geliceğimiz en kötü yer... Bu yüzden geçmiş yıllara oranla daha değişik bir West Ham izliiceksiniz...Transferler birazdan......