1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Damga Vurmaya Geliyorum!!!(West Ham)

Hybrid View

Post Damga Vurmaya Geliyorum!!!(West Ham)

Ewet yine bir p.tesi sabahı yatağımdan kalktım yüzümü yıkadım... Üstümü giyindim tam işe gitcem telefonum çaldı bi baktım değişik bi numara arıyor...Neyse baktım telefona arayan West Ham Başkanı Sayın Terence Brown'du...Başta dedim arkadaşlar şaka yapıyor...Bende bi dalga çat-pat ingilizcemle konuşuyorum...Neyse bi başkası aldı telefonu bozuk bir türkçe ile beni West Ham'ın başına getirmek istediklerini ne istersem yapıcaklarını söylediler...Ben başta şoke oldum çünkü kısa dönemli futbolculuk hayatım wardı tamam birazda yardımcı antrenör olarak çalışmıştım ama West ham gibi bir takımın başına geçmek aklımın ucundan bile geçmiyordu...Bende bir bilgisayar dükkanında satış elemanıydım bana yapılan teklifi hemen kabul ettim...Bana başta 3.4 milyon$ bi bütçe werdiler sayın Başkan'a bu Paranın yeterli olmayacağını söyledim...Başta hayır desede sonra 12.5 milyon$ çıkardı bütçeyi...Wee ilk haftam we ilk basın toplantım bana birde Michael adında Türkçe bilen bir tercüman werdiler...Neyse bir basın Mensubu soru soruyor...B.M:Sayın C.Muti Medya sizin bu yıl ligde 8.lik gibi bir yerde ligi bitireceğinize inanıyor ne diyorsunuz?C.Muti:Ben bu takımı üst sewiyelere çıkarmaya geldim...8. bizim ligde geliceğimiz en kötü yer... Bu yüzden geçmiş yıllara oranla daha değişik bir West Ham izliiceksiniz...Transferler birazdan......

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başarılar..

basarilar insallah diger west ham kariyerlerinden farkli olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    basarilar insallah diger west ham kariyerlerinden farkli olur.
    Bi dk ya bizim kariyerimiz de West Hamla ydi. Nesi kotuymus de bu ondan farkli olsun Uzun solukluydu iste 5 sene surdu Bu arada basarilar... Vanden Borre guzel transfer...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Mustafa Kandemi View Post
    Ewt West Ham'da iş yapcak oyuncu tawsiyeleri bekliorum
    Freddy Adu, Leyrielton, Gareth Bale

Arkdaslar teklif istiorum transferde son haftalar ban we takima yariycak oyuncu yazin lutfenn....

Damga vurmaya geliyorsun demek.Başarılar

Damganı Vur bakalım lige..

Ewt Arkdaslar ilk gelen kişi Atletico Paranaense'den DAGOBERTO!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hadi gel vur bakalım danganı seni beklioruzz ilk sene 5. olucan ikinci sezon oynarsan 3.

ewt parayi buldum ya bakin Vanden Borre we Clint Dempsey'de West Ham'a geldi....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

screenshoot koymayı düşünüyomusun acaba

Ewt West Ham'da iş yapcak oyuncu tawsiyeleri bekliorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gareth bale(dl) antonis nikopolidis(gk) arteta(amrlc) haestad(ml) younes kaboul(dc.dm) serge gakpe(amr) gakpeyi almalısın mutlak çok iyi gelişiyo ayrıca lassana diarra(dm)

Mesaj Yetkileri