1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Yine Yeni Yeniden ( Osasuna, Veteran Manager )

Default Yine Yeni Yeniden ( Osasuna, Veteran Manager )

Menajerlik oyunuyla tanısalı bir 7-8 yıl olmuştur mümkün oldukça turksportal.net 'i de kuruldugu gunlerden beri takip ederim...taa vieri resimli anasayfa zamanlarından masallah ne guzel yollar katedildi simdi..okul durumu askerlik iş güç v.s. derken 1-2 yıl cm-fm den uzak kaldık...gecen ayda fm 2007 cd i aldım ve turksportal sayesinde baya bir bilgi topladım forumları merakla takip ediyorum hele ki bu kariyerleri vallahi beni heyecanlandırdınız ben de bir kariyere başlayıp sizle paylaşayım dedim.Kendime CL de oynayacak Osasuna 'yı seçtim biraz kolaya kaçtım anlayacagınız umarım başarılı oluruz.

şimdiden takip edeceklere teşekkürler
    başlıyoruz...
    M.Paşa Gültaş

...Flash Haber !!

Tüm Dünyada inanılmaz başarılar elde eden Türk menajerlerden M.Paşa Gültaş 2 yıl ara verdiği futbol kariyerine Osasuna 'dan gelen sıcak teklifle tekrar başladı..Basına yaptığı açıklamada Gültaş şöyle konuştu:
    Buraya başarı için geldim.Futboldan uzaklaştıgım dogru ama asla kopmadım. Pamplona güzel bir yer burada çocuklarımın eğitimi de üst düzeyde olacak..Beni saygıyla karşılayan taraftarlarımıza teşekkür ederim..Ayrıca Başkanım Sayın Patxi Isco ya da sizin aracılıgınız ile teşekkür ederim..Beni izlemeye başlayın !!!

ilk messaj benden basarilar

Başarılar Dilerim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

3. mesajda benden başarılar

Şu 1.ci,2.ci,3.cü mesaj muhabbetini bıraksak artık

Ihtiyacim olan oyuncular

sag bek

yedek DC

AMR=MR

Yedek Kaleci

3.7 m pound param var

gundemdeki oyuncum genc Vanden Borre
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Osasuna.

Anderlect takimindan genc yildiz Vanden Borre "yi 1.7m pound odeyerek renklerine bagladi. 4 Yillik sozlesme imzalayan Borre ~ mutlu oldugunu soyledi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    guzel basladik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CL on eleme macları

MACIN ADAMI

Savo MILOSEVIC ( 2 Gol )

Gizli Kahraman
    DELPORTE( 3 asist )

2. maç

maçın adamı zenden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar...

Başarılar dilerim inş. bizim içinde senin içinde güzel kariyer olur...

Transfer sezonu kapandi:

Sadece 2 oyuncu alabildik yedek DC ve as DR aldim ikisinden yana da icim rahat..kadromuz zaten cok guclu ama defansta sorunlar cikti ilk maclarda...umarim en kisa zamanda bu sorunlari cozup osasuna yi zirveye tasiyacagiz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kariyerinde başarılar.Raul Garcia süper bir oyuncu..

tesekkur ederim . antrenmanda cok yuklendim sakatlandı yeni yeni toparlanıyor su anda en cok gol atan takım benım lıgde ...garcia da cok etkili ama forvetlerin hepsi güzel romeo webo milosevic soldado defans cok yaslı yavas ve zayıf para yapmak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim bir önceki fm de osasuna ile baya büyük başarılara imza atmıştım çok sevdiğim bir takımdır.

lıg tablosu ekım 2

oynadıgımız maclar

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

BasarıLar GuzeL Gıdıosun

Şl'de İii Bi Başarı BekLıoruz

Şampiyonlar Ligi grubun kolaymış.Gruptan çıkarsın.Zaten 2'de 2 yaparak başlamışsın CL'de...

gruptan cıktım ancak defans cok kötü ligde üst üste 5 malubiyet aldım...forvet hattım mukemmel finans sorunu cekiyorum en pahalı adam 3-4m o da satılırsa...saglam oyuncuları da bırakmak istemiyorum cok yoruyor beni sandıgım kadar kolay olmadı ...eve gidince maclari vericem sanırım sizin yardımınızı da soracam..ucuz defans lazim cok cok saglam DC ler uzun ve hizli olacak...Garay iyi gibi geldi ama...

kalede Ricardo war güzel özellikleri ama tam kazma afedersiniz birebirlerde hep yiyor karambollerde kurtarıyor anlamadım ...bi fransız kaleci aldım...600k ya fena degil ozellikleri hepsini aksam paylasacam

Bekliyorum..

Mesaj Yetkileri