Menajerlik oyunuyla tanısalı bir 7-8 yıl olmuştur mümkün oldukça turksportal.net 'i de kuruldugu gunlerden beri takip ederim...taa vieri resimli anasayfa zamanlarından masallah ne guzel yollar katedildi simdi..okul durumu askerlik iş güç v.s. derken 1-2 yıl cm-fm den uzak kaldık...gecen ayda fm 2007 cd i aldım ve turksportal sayesinde baya bir bilgi topladım forumları merakla takip ediyorum hele ki bu kariyerleri vallahi beni heyecanlandırdınız ben de bir kariyere başlayıp sizle paylaşayım dedim.Kendime CL de oynayacak Osasuna 'yı seçtim biraz kolaya kaçtım anlayacagınız umarım başarılı oluruz.

şimdiden takip edeceklere teşekkürler
başlıyoruz...
M.Paşa Gültaş

...Flash Haber !!

Tüm Dünyada inanılmaz başarılar elde eden Türk menajerlerden M.Paşa Gültaş 2 yıl ara verdiği futbol kariyerine Osasuna 'dan gelen sıcak teklifle tekrar başladı..Basına yaptığı açıklamada Gültaş şöyle konuştu:
Buraya başarı için geldim.Futboldan uzaklaştıgım dogru ama asla kopmadım. Pamplona güzel bir yer burada çocuklarımın eğitimi de üst düzeyde olacak..Beni saygıyla karşılayan taraftarlarımıza teşekkür ederim..Ayrıca Başkanım Sayın Patxi Isco ya da sizin aracılıgınız ile teşekkür ederim..Beni izlemeye başlayın !!!