Evet ArkadasLar hepimizin Bu oyuna basLama oykusu vardir . Kimi zaman oLan biteni anLamaya caLisarak kimi zaman heycana kapiLdigimiz oLmustur.
Ben kendi oyKumu anLatmak istiyorum . iLk bu oyunLa Cm 00-01 Le basLamistim. Herkesten duyuyordum manager oLdum transfer yapiyorum fLn fLn acayip dikkatimi cekmisti .. Bende Karar vermistim heMen gidip bu oyunu aLicaktim .
Ve oyunu aLmistim yukLemesi kaLmisti onuda yapip artik bende buyuk bir heyecan yaratan oyunu iLk kez oynucaktim gercekten cok heycan veriyodu bu bana .
Oyuna iLk girdigimde tabiki hemen Turkiye Ligine bakmistim acaba takimlarimiz nasiL diye duygusaLligimiz da uzerimizde oldugu icin hemen Trabzonsporu aLmistim![]()
Hepimizin iLk bu oyuna basLadiginda acemiLikleri oLmustur . Cunku kimse bu oyunu anasinin karninda ogrenmedi tabikide ..![]()
Simdilerde taktik ariyoruz sistem yapiyoruz defans cizgisi alan daraltma genisLik falandan bahsediyoruz .. acaba o zamanlar Bunlari biLiyormuyduk mesela ben biLmiyordum o zamanlar sadece 4-4-2 duzenini yapip Kafamiza gore kadro kuruyoduk kadro kurarkende ozeLlikle sevdigim oyuncuLari oynatiodum asiri duygusaLlik sonucu tabiKi sonuc husran oLuyodu her seferinde
Bu ve bu gibi bi dunya daha aniLarimiz vardir Evet Fm Hayatimiz oLdu Peki iLk Gunden Bu Gune Kadar sizce neler degisti sizLer icin artik Usta bir Managermiyz ?
Ama o cayLak gunLerin Daha bi tatLi yani vardi bence sevgi doLu biseydi sanki ...