Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: En Başarılı Takım Galatasaray !

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Default En Başarılı Takım Galatasaray !

Milli Takım ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı, şimdilerin futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Menemen'de katıldığı bir söyleşide, Türk futbolunun en başarılı takımının Galatasaray olduğunu söyledi.

Sarı kırmızılı ekibin, 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası nedeniyle en başarılı takım olarak kabul edilebileceğini söyleyen Dilmen, en başarılı teknik direktörün Fatih Terim, en başarılı futbolcunun da Hakan Şükür olduğunu ifade etti.

Televizyonun futboldaki yerinin artmasının en çok hakemleri etkilediğini belirten Rıdvan Dilmen, yaptıkları hakem eleştirileri nedeniyle tepki alan Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar'a destek vererek, “Toroğlu ve Çakar'ın Türk futboluna ciddi hizmeti oldu. Eleştirilerin dozajının doğru mu yanlış mı oluğu tartışılır. Ancak onların yaptığı iş hakemleri daha dikkatli, daha adaletli olmaya yaklaştırdı. Futbolculuk dönemimde, oyuncuya ‘düş’ diyen hakem hatırlıyorum' diye konuştu.

NOT: Amacım kimseyi kızdırmak veya tahrik etmek değil, sadece bir Fenerbahçe taraftarından bu sözleri duymanın benim için sürpriz olduğunu belirtmek istedim.Lütfen tartışma çıkarmayalım..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Bende katılıyorum en başarılı Takım Galatasaray sadece Türkiye Şampiyonluğunda 1 az Fenerbahçe den o kadar...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben katılmıyorum tabiki de.Herkesin kendi düşüncesi vardır.Saygı duyarım....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ben katılmıyorum tabiki de.Herkesin kendi düşüncesi vardır.Saygı duyarım....
    Kim en başarılı takım o zaman, yazsaydın keşke..

Açıklamara gelince, herkes biliyor zaten.. İstisnasız herkes.. Başka Galatasaray yok..!

Alınmak yok bu bir gerçek.....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Açıklamara gelince, herkes biliyor zaten.. İstisnasız herkes.. Başka Galatasaray yok..!
    Hadi be neymiş bu Galatasaray böyle.En başarılı takımın Galatasaray olduğunu kabullenmek zorunda mıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tamam Galatasaray degil buda senin düsünce iyide kim basarılı....

Lig sampiyonluklarına bakıyorsunuz galiba gerci ondada 1 lig gerideyiz....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    [FONT=Verdana][SIZE=2]
    NOT: Amacım kimseyi kızdırmak veya tahrik etmek değil, sadece bir Fenerbahçe taraftarından bu sözleri duymanın benim için sürpriz olduğunu belirtmek istedim.Lütfen tartışma çıkarmayalım..[/I][/RIGHT]
    Al sana tahrik edici mesaj.Yöneticilerden konunun kapanmasını rica ediyorum.Burda daha çok tartışma çıkar...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hadi be neymiş bu Galatasaray böyle.En başarılı takımın Galatasaray olduğunu kabullenmek zorunda mıyım?
    Keyfin bilir, sana göre kim merak ettim.. Öyle havadan değil, verilerle sayılarla anlat derdini.. Savunduğun şeyi adam gibi anlat, bizde öğrenelim..

Edit: Cevap gelmiyor, gelmezde.. Forumun seviyesi iyice düştü.. Tartışmalar artık çok çocukca olmaya başladı.. En başarılı takım GS değil bana göre diyorsun, bunun devamının olması lazım.. O zaman X takım demen gerekir yani.. Başarı dediğimiz olay nedir, kupa ve şampiyonluk.. Toplamda en çok kupa kimde var, komplekslerinizi aşın artık.. Kimse diğer takımlar başarısız demedi..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Keyfin bilir, sana göre kim merak ettim.. Öyle havadan değil, verilerle sayılarla anlat derdini.. Savunduğun şeyi adam gibi anlat, bizde öğrenelim..
    Bir uefa almakla en başarılı takım olunmuyor.Başarı hesaplanırken de son 10 yıla bakılmıyor.Bana göre Galatasaray değil çünkü;Son 10 yılın dışında pek bi başarısı yok.1959'dan önce de(Milli Küme,İst.Ligi) başarıda ezeli rakiplerinin gerisinde kalmış bir takım.1972-1986 yılları arasında şampiyonluk görememiş!Bir sonraki yıl nasıl şampiyon olunduğunu anlatmama gerek yok herhalde.Bana göre en başarılı takım Beşiktaşlı olmama rağmen Fenerbahçe'dir.Bakın büyüklük demiyorum,başarı!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çeyrek asırdır Türkiye kupası alamayan, Edirne ötesinde başarısı olmayan Fenerbahçe en başarılı takımsa, bizim futbolumuz bitmiş demektir.. Ayrıca Galatasaray sadece son 10 yıl değil, 102 yıllık tarihinde her alanda başarılı olmuş bir kulüptür..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ayrıca Galatasaray sadece son 10 yıl değil, 102 yıllık tarihinde her alanda başarılı olmuş bir kulüptür..
    Hangi başarıBana göre Gs tarihi son 10 yıldan ibaret.Öncesinde pek bişey olduğunu sanmıyorum...Metin Oktay dışında

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mesela busene uefayı alalım yine basarılı olamayız...Herkezin düsüncesi farklı

Utanın biraz ya 2000 ve 2005 yılına kadar bütün takımlarımız Galatasarayın avrupada aldıgı puanlarla ayakta kaldı..Bazı seyleri unutmayalım..

[QUOTE=blackeagle3992;893634]Bir uefa almakla en başarılı takım olunmuyor.

Yahu artık kıskanmayın şu kupayı ya bu kadar mı rahatsız olunur uefa ve süper kupamızdan.....

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bir uefa almakla en başarılı takım olunmuyor.Başarı hesaplanırken de son 10 yıla bakılmıyor.Bana göre Galatasaray değil çünkü;Son 10 yılın dışında pek bi başarısı yok.1959'dan önce de(Milli Küme,İst.Ligi) başarıda ezeli rakiplerinin gerisinde kalmış bir takım.1972-1986 yılları arasında şampiyonluk görememiş!Bir sonraki yıl nasıl şampiyon olunduğunu anlatmama gerek yok herhalde.Bana göre en başarılı takım Beşiktaşlı olmama rağmen Fenerbahçe'dir.Bakın büyüklük demiyorum,başarı!
    Tüüüm kupaları topladıgın zaman Galatasaray'ın 33 kupası var sanırsam. Fenerbahçe'nin ise 21 kupası var. İşte aradaki fark,başarı...

Galatasaray'ın UEFA Kupasını alması büyük başarıdır.Galatasaray o sene Türkiye'nin en başarılı takımı olmuştur.Bu inkar edilemez.

Ancak ne yazık ki geçmişte Galatasaray'ın Avrupa'da yakaladığı bu başarıların hiçbir Türk takımı tarafından devamı gelmemiştir.Bence bu konuyu tartışmak daha mantıklı olur.

Herkesin başarı anlayışı farklıdır.Sayın Rıdvan Dilmen'in başarı anlayışı bu tarz başarılardansa,o kendisinin bileceği iştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten bu konu ile ilgili her hafta bir konu açmasanız olmuyor zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Tüüüm kupaları topladıgın zaman Galatasaray'ın 33 kupası var sanırsam. Fenerbahçe'nin ise 21 kupası var. İşte aradaki fark,başarı...
    O tüüüüm kupalar
    Lig+Türkiye Kupası mı oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hangi başarıBana göre Gs tarihi son 10 yıldan ibaret.Öncesinde pek bişey olduğunu sanmıyorum...Metin Oktay dışında
    10 yıllık takımsak, büyük takım da değiliz o zaman biz..

Ayrıca açıklamayı yapan Rıdvan Dilmen iyi bir Fenerbahçelidir ve futboldan da anladığını konusunda herkes hemfikirdir, en başarılı Takım Galatasaray diyor.. Senin Fenerbahçe demen, biraz abes oldu sanki.. İsteyen araştırabilir, en çok kupa bizim müzemizde.. Buna benzer konu çok açıldı daha önce, bunun da akıbeti aynı olacak.. Ön yargılı insanlar çok fazla çünkü..

O tüüüüm kupalar
    Lig+Türkiye Kupası mı oluyor
    Cumhurbaşkanlığı vs vs.. Fenerbahçe'nin bizden ne fazlası var, onu da söylermisin..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

[QUOTE=aimar1905;893656]
    Bir uefa almakla en başarılı takım olunmuyor.

Yahu artık kıskanmayın şu kupayı ya bu kadar mı rahatsız olunur uefa ve süper kupamızdan.....
    Hayır kıskanmıyorum.Gs kupayı aldığında belki senden bile çok sevindim.Yalnız sorun şu:Galatasaray taraftarlarının her lafa bu kupayı karıştırarak diğer takım taraftarlarını ezmeye çalışması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kerem'e katılıyorum Gs 10 yıldan ibaret bir takımdır.

Bu dediğin laf hakaret gibi birşey şimdi sana tüm kupalarımızı buraya yazardım ama zaten sizde onların farkındasınız kabullenin artık......

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe ve Beşiktaş kaç yıllık ?

Hayır kıskanmıyorum.Gs kupayı aldığında belki senden bile çok sevindim.Yalnız sorun şu:Galatasaray taraftarlarının her lafa bu kupayı karıştırarak diğer takım taraftarlarını ezmeye çalışması.
    Kompleks dediğimiz olay, böyle birşey oluyor işte.. Kimse ezmeye çalışmıyor, diğer takım başarısız da demiyor.. Yanlış anladığınız için, sorun oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hooop burda Fb tartışılıyo ve bir Fenerli bile yok

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

En Büyük Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Türkiye'nin En Başarılı takımıdır.Bu kadar.yok 10 yıllık takımmış saçmalamayalım.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Kerem'e katılıyorum Gs 10 yıldan ibaret bir takımdır.
    Yapma yahu ?
    Bak simdi gelin dürüstce tartisalim,ama sonra tahrik oluyorum demek yok ok ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

10 yıllık takımız ama, herkesten fazla kupamız var.. Süperiz yav..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Neyse Allah büyüktürMaca gidiyorum iyi günler........

Basarı neye göre yapılıyor bu damerakım 100 yılık bir kulübüz....Alınan hiç kupa unutulmaz o begenmedıgınız kupa saysınde türkiyede iyi reklam oldu....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Cumhurbaşkanlığı vs vs.. Fenerbahçe'nin bizden ne fazlası var, onu da söylermisin..
    1 kere ligde fazla onu hepimiz biliyoruz.Ondan başka
    İst.Ligi
    Gs:9
    Fb:11
    Bjk:11(ne alaka demeyin)
    Milli Küme
    Fb:6
    Gs:1!
    Bjk:3
    Türkiye Amatör Futbol 1.ligi
    Fenerbahçe:3
    Beşiktaş:2
    Galatasaray:0!!!
    Ayrıca bununu dışında Fenerbahçe'nin balkan Kupası...Bunlar sizin tarihiniz değil mi

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri