1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: En Başarılı Takım Galatasaray !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çeyrek asırdır Türkiye kupası alamayan, Edirne ötesinde başarısı olmayan Fenerbahçe en başarılı takımsa, bizim futbolumuz bitmiş demektir.. Ayrıca Galatasaray sadece son 10 yıl değil, 102 yıllık tarihinde her alanda başarılı olmuş bir kulüptür..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ayrıca Galatasaray sadece son 10 yıl değil, 102 yıllık tarihinde her alanda başarılı olmuş bir kulüptür..
    Hangi başarıBana göre Gs tarihi son 10 yıldan ibaret.Öncesinde pek bişey olduğunu sanmıyorum...Metin Oktay dışında

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Hangi başarıBana göre Gs tarihi son 10 yıldan ibaret.Öncesinde pek bişey olduğunu sanmıyorum...Metin Oktay dışında
    10 yıllık takımsak, büyük takım da değiliz o zaman biz..

Ayrıca açıklamayı yapan Rıdvan Dilmen iyi bir Fenerbahçelidir ve futboldan da anladığını konusunda herkes hemfikirdir, en başarılı Takım Galatasaray diyor.. Senin Fenerbahçe demen, biraz abes oldu sanki.. İsteyen araştırabilir, en çok kupa bizim müzemizde.. Buna benzer konu çok açıldı daha önce, bunun da akıbeti aynı olacak.. Ön yargılı insanlar çok fazla çünkü..

O tüüüüm kupalar
    Lig+Türkiye Kupası mı oluyor
    Cumhurbaşkanlığı vs vs.. Fenerbahçe'nin bizden ne fazlası var, onu da söylermisin..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Cumhurbaşkanlığı vs vs.. Fenerbahçe'nin bizden ne fazlası var, onu da söylermisin..
    1 kere ligde fazla onu hepimiz biliyoruz.Ondan başka
    İst.Ligi
    Gs:9
    Fb:11
    Bjk:11(ne alaka demeyin)
    Milli Küme
    Fb:6
    Gs:1!
    Bjk:3
    Türkiye Amatör Futbol 1.ligi
    Fenerbahçe:3
    Beşiktaş:2
    Galatasaray:0!!!
    Ayrıca bununu dışında Fenerbahçe'nin balkan Kupası...Bunlar sizin tarihiniz değil mi

Bu dediğin laf hakaret gibi birşey şimdi sana tüm kupalarımızı buraya yazardım ama zaten sizde onların farkındasınız kabullenin artık......

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

En Büyük Galatasaray.

Mesaj Yetkileri