1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Servet'te kırık !!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Servet'te kırık !!!!

Servet'te kırık!

Galatasaray'da, milli takımda sakatlanan futbolculara Hakan Şükür ve Servet de eklenirken, Servet'in, Macaristan maçında aldığı darbe sonucu onuncu kaburgasında bir kırık tespit edildi.
    Maçın son dakikalarında sakatlanan oyuncunun bugün BT'si çekilirken, onuncu kaburgasında bir kırık belirlendi. Kulüp doktoru Murat Çevik, Servet'in tedavisine hemen başladıklarını ve Konyaspor maçında oynatabilmek için çaba harcayacaklarını söyledi.

Milli takımın Macaristan karşılaşması hazırlıkları sırasında sakatlanan Hakan Şükür'ün çekilen MR'ında ise sol uyluk arka adalesinde ödem tespit edildi. Çevik, Hakan Şükür'ün durumunda 1-2 gün öncesine göre düzelme gözlemlediklerini, bu oyuncuyu da Konyaspor maçına yetiştirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.
    Bu arada, Galatasaray'ın milli takıma gönderdiği 5 futbolcudan 4'ü sakatlandı. Milli takım kadrosunda bulunduğu sırada transfer edilen Hakan Balta dışında, sadece Ayhan milli takımdan sağlam dönerken, Arda, Sabri, Servet ve Hakan Şükür'ün sakatlıkları, sarı-kırmızılı ekibin teknik heyetini sıkıntıya soktu.

13.09.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Geçmiş olsun.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İnşallah iyileşip Galatasaray'ın 11'de oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Manisa maçından sonra Servete en ağır yüklenenlerden birisi olmama rağmen ne olursa olsun bir insanın,heleki Galatasarayın formasını giyen bir futbolcunun sakatlanma haberine Lütfen gülmeyelim yada oh be kurtulduk gibi mesajlar yazmayalım...

Serveti ararda olabiliriz..Bouzide hiç güvenmeyin paso hata yapıyor..Son milli mac örnek

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Manisa maçında çok hata yaptı çok yüklendiler ama ona rağmen, milli maçta iyiydi. Umarım Konya maçına yetişir. Yetişirse çok iyi olur.

Bouzid'e kalmayalım.

Kurtulduk ! Servet`i bile arayacak durumdaysak biz hic Avrupa`ya gitmeyelim ozaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Manisa maçından sonra Servete en ağır yüklenenlerden birisi olmama rağmen ne olursa olsun bir insanın,heleki Galatasarayın formasını giyen bir futbolcunun sakatlanma haberine Lütfen gülmeyelim yada oh be kurtulduk gibi mesajlar yazmayalım...

Serveti ararda olabiliriz..Bouzide hiç güvenmeyin paso hata yapıyor..Son milli mac örnek
    Fenerbahçe ve Beşiktaş oyuncularına gülebilir miyiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

heleki Galatasarayın formasını giyen bir futbolcunun
    Tamam sakatlanma haberlerine asla gülmeyiz veya veya oh be kurtulduk demeyiz ki çok yanlış olduğunun çoğu kişi bilincindedir.Peki bu laf niye?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Burda insan saglıgından bahsediyoruz üstelik mesajımı iyi oku ben Gs li arkadasları kast ettim hatta Gsli oyuncudur gibisinden yazdım..Çünkü servetin sakatlanmasını isteyen cok vardı o bakımdan yazdım..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Milli takım bize yaramadı 3. sakatlanan oyuncumuz oldu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sakin olun Lütfen, En ufak bir sözde tartışma çıkarmayın..

Servet sakatlıktan kurtulup sahalara en kısa sürede döner umarım. Geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Tamam sakatlanma haberlerine asla gülmeyiz veya veya oh be kurtulduk demeyiz ki çok yanlış olduğunun çoğu kişi bilincindedir.Peki bu laf niye?
    Kardesim diger takım taraftarları gülsün ben onları takmıyorum..Mesajı yazmamdaki niyet su Gsli arkadaslar gülmesin gibisinden..Bos yere tartısma cıkıyor....Mesajımı iyi okuyun.Çünkü sakatlanmasını isteyen vardı önceden renkdaslarımı uyarmak istedim..AnlayanaOLay bitmişdirBundan sonra mesajlarınıza dikkat edin..İyi günler şimdilik..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bir derdi olan özelden halletsin sorununu, laf sokmalar veya imalı sözlerle bir yere varılmaz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Bir derdi olan özelden halletsin sorununu, laf sokmalar veya imalı sözlerle bir yere varılmaz..
    Tamam.......

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

gecmis olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Üzüldüm diyemem..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Servet'le de olur Servet'siz de
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Pek önemli bir şeyi yokmuş anlaşılan.Konya maçına yetiştirme çabaları var deniliyor yazıda.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Servet'in tedavisine hemen başladıklarını ve Konyaspor maçında oynatabilmek için çaba harcayacaklarını söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Servet'le olmuyor, Servet'siz oluyordu..

Kardesim diger takım taraftarları gülsün ben onları takmıyorum..Mesajı yazmamdaki niyet su Gsli arkadaslar gülmesin gibisinden..Bos yere tartısma cıkıyor....Mesajımı iyi okuyun.Çünkü sakatlanmasını isteyen vardı önceden renkdaslarımı uyarmak istedim..AnlayanaOLay bitmişdirBundan sonra mesajlarınıza dikkat edin..İyi günler şimdilik..
    Hiçbir kullanıcının başka bir kullanıcıya emrivaki konuşma gibi bir lüksü yoktur. Bundan sonra lütfen dikkat ediniz üslubunuza. Bu size bu konuda 2. uyarımdır umarım 3'üncüsü olmaz.

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Yukarıdaki mesaj sizin içinde geçerli ve ayriyetten bir kişinin mesajından rahatsızlık duyuyorsanız bunu bizlere bildirebilirsiniz. Sizler rahatsız olduğunuz mesaj sahibini sözlü uyarırsanız o da size cevap verir ve burası kıraathane ortamına döner. Sizce bu ortam hoş olur mu ?

Mesaj Yetkileri