1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Servet'te kırık !!!!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bir derdi olan özelden halletsin sorununu, laf sokmalar veya imalı sözlerle bir yere varılmaz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Bir derdi olan özelden halletsin sorununu, laf sokmalar veya imalı sözlerle bir yere varılmaz..
    Tamam.......

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kardesim diger takım taraftarları gülsün ben onları takmıyorum..Mesajı yazmamdaki niyet su Gsli arkadaslar gülmesin gibisinden..Bos yere tartısma cıkıyor....Mesajımı iyi okuyun.Çünkü sakatlanmasını isteyen vardı önceden renkdaslarımı uyarmak istedim..AnlayanaOLay bitmişdirBundan sonra mesajlarınıza dikkat edin..İyi günler şimdilik..
    Hiçbir kullanıcının başka bir kullanıcıya emrivaki konuşma gibi bir lüksü yoktur. Bundan sonra lütfen dikkat ediniz üslubunuza. Bu size bu konuda 2. uyarımdır umarım 3'üncüsü olmaz.

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Yukarıdaki mesaj sizin içinde geçerli ve ayriyetten bir kişinin mesajından rahatsızlık duyuyorsanız bunu bizlere bildirebilirsiniz. Sizler rahatsız olduğunuz mesaj sahibini sözlü uyarırsanız o da size cevap verir ve burası kıraathane ortamına döner. Sizce bu ortam hoş olur mu ?

Mesaj Yetkileri