Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: "Beşiktaş PAF takım ile çıkmaz"

Nesil
    2006

Default "Beşiktaş PAF takım ile çıkmaz"

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun LİG TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa bağlandı ve bu hafta sonu karşılaşacakları Beşiktaş'ın karşılarına PAF takımı ile çıkacaklarını inanmadığını kaydetti.

Maçtan sonra yapılan açıklamaların sıcağı sıcağına olduğunu söyleyen Uygun "Beşiktaş hakemlerin puanlarını çaldığını düşünüyor. O yüzden bu maçtan sonra da tepki göstermeleri gerekiyordu. Ben Beşiktaş gibi büyük bir camianın PAF takımı ile çıkacağına düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ın PAF takımı ile maça çıkması halinde kendileri için bunun avantaj sayılabileceğini söyleyen Uygun "Büyüklerimiz bir laf söyler. 'Düşmanımda da onur ararım' derler. Biz Beşiktaş'ın karşımıza tam kadro çıkmasından yanayız. Bizim PAF takımı ile oynuyor olarak gösterilmemiz bizi üzer" ifadesini kullandı.

Kaynak: Lig TV

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Düşmanımda da onur ararım!!Hoşuma gitti.
    Çok iyi ama bir söz verildi,bu sözün arkasında durulmayacaksa Yıldırım Demirören artık kellesini bıraksın gitsin,açıklamayı yapmadan önce çok iyi düşüneceklerdi..Dönüş yok..
    Sivasspor yine oyununa baksın,onlarla ilgili bir şey yok zaten ortada..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivasspor'la alakası yok bunun.Sivas maçı düşünsün Beşiktaş'ın maça hangi oyuncularla çıkacağını değil...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir kez çıkmıştı Galatasaray'a karşı önceki yıllarda.Sonucu biliyoruz zaten.Bence hakemlere inat as kadroyla devam etmeliler lige..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

beşiktaş hakemlere inat uygun pozisyonda bile gol atmasın daha iyi protesto yöntemi olur kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Başkanın sözünden dönmemesi lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tff izin verecek mi o da var

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Hahahaha onlar ne karışıyor yaa?Önce onlar kendi işlerini doğru halletsinler..
    Adamların profesyonel sözleşmesi varsa oynar herhalde,hatta ona bile gerek var mı bilmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Tff kimki? Karışacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

yaptıkları açıklamaya göre paf takımıyla çıkmanın sorun olmadığını söylediler

Besiktas cok büyük bir laf etti,eger ki Sivas macina Paf takimla cikmazlarsa bu lafin altinda kalacaklar,Yildirim Demirören de artik taraftarlar tarafindan nefret edilen bir baskan haline gelir.(gerci eden var simdi de ...)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besıktas maca paf takımı ile cıkmayacak göreceksiniz...Bu sorun halledilecek..O yüzden paf işini unutun kaptırmayın çok...Zaten pafla cıkmak gibide bence niyetleri yok...Burda Önemli olan federasyona tas atmak...Sizde göreceksiniz..

Hilmi okHakeminin iyi maç yöneltigini söyledi..Sinan engin maçtansonra dediki eger iyi maç yöneltigini kabul etsinler Besıktasdan ayırılıcam dedi..Sinan engindende cevap bekliyorum şimdi....

Telegolde İsmet arzumanı izleyen oldumu...????

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş takımı bu hafta sonu Sivasspor maçına PAF takım ile çıkacaktır...

@ EmperoR

taraftarlar arasında yıldırım demiroreni seven mi var
    su anda baskana tribunler tarafından tepki verilmiyorsa bunu tek sebebi vardır
    Beşiktaşımızın menfaatinedir...
    ancak yinede bekleyip gormek gerekir, her seyin bir zamanı var

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Beşiktaş takımı bu hafta sonu Sivasspor maçına PAF takım ile çıkacaktır...
    Ben inanmıyorum..İnsallah olur..Salı veya carsamba günü bu sorun halledilecek bak göreceksin..Su liverpool macı bir bitsin..
    Neyse Bekleyip görelim..Şimdi konusmaya gerek yok...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Besıktas maca paf takımı ile cıkmayacak göreceksiniz...Bu sorun halledilecek..O yüzden paf işini unutun kaptırmayın çok...Zaten pafla cıkmak gibide bence niyetleri yok...Burda Önemli olan federasyona tas atmak...Sizde göreceksiniz..

Hilmi okHakeminin iyi maç yöneltigini söyledi..Sinan engin maçtansonra dediki eger iyi maç yöneltigini kabul etsinler Besıktasdan ayırılıcam dedi..Sinan engindende cevap bekliyorum şimdi....

Telegolde İsmet arzumanı izleyen oldumu...????
    Eski bir hakemden korkunç iddia!"Menajer Sinan Engin'in yaptığı sert açıklamalar nedeniyle hakem camiası Beşiktaş'a karşı art niyetli yaklaşmaya başladı.''
    Operasyon var!
    "Menajer Sinan Engin'in yaptığı sert açıklamalar nedeniyle hakem camiası Beşiktaş'a karşı art niyetli yaklaşmaya başladı".
    HOŞGÖRÜ KALMADI
    Derbi maçın ardından her an çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. İsminin açıklanmasını istemeyen ve MHK üyeliğine kadar yükselmiş bir hakem ilginç iddialarda bulundu. Beşiktaş'a karşı hakemlerin hoşgörüsüz ve art niyetli davrandıklarını ifade eden hakem, "Bunun başlıca nedeni menajer Sinan Engin'dir. O göreve geldikten sonra, hakem hataları önemli oranda arttı" diye konuştu.
    HATALAR KATLANDI
    Bu duruma, Engin'in göreve geldikten sonra hakemlerle ilgili sert açıklamalarının neden olduğunu iddia eden kişi, şöyle devam etti: "Engin ilk önce, 'Hakemler işini bilir' dedi, bu hakemleri ters etkiledi. Ardından, 'Hakemler mafya' dedi, bu da büyük tepki topladı. Bu açıklamaların ardından hakem hatalarının Beşiktaş aleyhine ne kadar arttığını görebilirsiniz."
    Fatih DOĞAN
    Fotomaç haberi,artık ne kadar sallama bilemem..Eğer böyle bir durum varsa Sinan Engin'i ne kadar sevmesemde inadına takımda kalsın..
    Telegol'de değilde Maraton'da yayında anlattıklarını okudum ve videoları izledim.Şansal Büyüka ne sorsa görmedim diyor,görmüyorsan bırakacaksın arkadaş..
    Bu arada Beşiktaş Sivas maçına PAFla çıkacak mutlaka bunun dönüşü yok..Bu blöf değil,bizi başkalarıyla karıştırıyorsunuz..Şu anda taraftar maça gidecek mi gitmeyecek mi bu tartışılyor..Bence taraftar mutlaka gitmeli..

Bence Bülent Uygun gaza getiriyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

LİSANSLAR İÇİN 400 BİN DOLAR GEREKİYOR

Bu arada Beşiktaş, PAF takımı ile maça çıkma kararından vazgeçmezse bu oyunculara profesyonel lisans çıkabilmesi için yaklaşık 400 bin dolar gerektiği ve ayrıca sürenin de bu lisansları çıkartmak için hafta sonuna kadar yetmeyebileceği belirtildi.

DHA

Bunu hiç düşünmemiştim...????????

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu maç göreceksiniz..Cumartesi günü yine 30 seyirci iki takımda as kadrolarla sahaya cıkacak...Hele su Liverpool macı gecsin sonra olaylar acıklanınca bana hak verirsiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bu maç göreceksiniz..Cumartesi günü yine 30 seyirci iki takımda as kadrolarla sahaya cıkacak...Hele su Liverpool macı gecsin sonra olaylar acıklanınca bana hak verirsiniz...

Dediğin gibi olursada lisanslar yetişemediğinden olur.Puan kaybı korkusundan falan karar değişmeyecektir.Lisanslar yetiştiği taktirde Beşiktaş'ın PAF takım ile çıkacağına adım gibi eminim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Dediğin gibi olursada lisanslar yetişemediğinden olur.Puan kaybı korkusundan falan karar değişmeyecektir.Lisanslar yetiştiği taktirde Beşiktaş'ın PAF takım ile çıkacağına adım gibi eminim...
    Kim dedi bu lisans sorunu var diye dün gece konusuldu bu bütün programlarda böyle bir sorun yok dediler...Cıkacak takım bence lisans sorunundan etkilenmez..Çünkü transfer edilen topcunun lisansı 1 günde cıkıyor...Zaten cogu gencinde lisansı var

Aydın,Mehmet,Batuhan,Kaş falan gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Sözde kalacak demek ki bu uygulamada ..

@ Emurafu

BJK ve TFF yonetiminde adamların mı varda bu kadar bilmişlik taslıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    @ Emurafu

Evet birseyler biliyorum

Neyse Liverpool maçı bitsinkarar acıklanınca görürsünüz.... daha yazmıyorum.....1 haftasonra insallah..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karar Cuma günü!
    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Siyah-Beyazlıların hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına PAF Takımı ile çıkacağına dair haberlerle ilgili olarak İMKB'ye bir açıklama gönderdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, borsaya gönderilen açıklamada, şöyle denildi:
    "Yönetim Kurulumuz'un son dönemde yaşanan hakem olaylarına tepki olarak, hafta sonunda Kulübümüz'ün Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunmaktadır. Ancak konu, Cuma gününe kadar yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında netlik kazanacaktır. Alınan Yönetim Kurulu kararı, ayrıca özel durum açıklaması olarak kamuoyuna bildirilecektir."

LİSANSLAR İÇİN 400 BİN DOLAR GEREKİYOR
    Bu arada Beşiktaş, PAF takımı ile maça çıkma kararından vazgeçmezse bu oyunculara profesyonel lisans çıkabilmesi için yaklaşık 400 bin dolar gerektiği ve ayrıca sürenin de bu lisansları çıkartmak için hafta sonuna kadar yetmeyebileceği belirtildi.

Kaynak: Ajansspor.com

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    @ Emurafu

Hiçbir kulüpte bu kadar yürek ve cesaret yok, cuma günü sizde göreceksiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İMKB ye gönderilen yazı çelişkili bence..Bekliyoruz cuma gününü..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Herşey Cumartesi akşamı saat 20:00'da belli olacak.Bekleyelim görelim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sözde kesin demişlerdi paflarla çıkmaya..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Hahahaha onlar ne karışıyor yaa?Önce onlar kendi işlerini doğru halletsinler..
    Adamların profesyonel sözleşmesi varsa oynar herhalde,hatta ona bile gerek var mı bilmiyorum..
    Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Tff kimki? Karışacak.
    Sezon başında Futbolcu Liste veriliyor TFFye ondan dedim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri