1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: "Beşiktaş PAF takım ile çıkmaz"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besıktas maca paf takımı ile cıkmayacak göreceksiniz...Bu sorun halledilecek..O yüzden paf işini unutun kaptırmayın çok...Zaten pafla cıkmak gibide bence niyetleri yok...Burda Önemli olan federasyona tas atmak...Sizde göreceksiniz..

Hilmi okHakeminin iyi maç yöneltigini söyledi..Sinan engin maçtansonra dediki eger iyi maç yöneltigini kabul etsinler Besıktasdan ayırılıcam dedi..Sinan engindende cevap bekliyorum şimdi....

Telegolde İsmet arzumanı izleyen oldumu...????

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Besıktas maca paf takımı ile cıkmayacak göreceksiniz...Bu sorun halledilecek..O yüzden paf işini unutun kaptırmayın çok...Zaten pafla cıkmak gibide bence niyetleri yok...Burda Önemli olan federasyona tas atmak...Sizde göreceksiniz..

Hilmi okHakeminin iyi maç yöneltigini söyledi..Sinan engin maçtansonra dediki eger iyi maç yöneltigini kabul etsinler Besıktasdan ayırılıcam dedi..Sinan engindende cevap bekliyorum şimdi....

Telegolde İsmet arzumanı izleyen oldumu...????
    Eski bir hakemden korkunç iddia!"Menajer Sinan Engin'in yaptığı sert açıklamalar nedeniyle hakem camiası Beşiktaş'a karşı art niyetli yaklaşmaya başladı.''
    Operasyon var!
    "Menajer Sinan Engin'in yaptığı sert açıklamalar nedeniyle hakem camiası Beşiktaş'a karşı art niyetli yaklaşmaya başladı".
    HOŞGÖRÜ KALMADI
    Derbi maçın ardından her an çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. İsminin açıklanmasını istemeyen ve MHK üyeliğine kadar yükselmiş bir hakem ilginç iddialarda bulundu. Beşiktaş'a karşı hakemlerin hoşgörüsüz ve art niyetli davrandıklarını ifade eden hakem, "Bunun başlıca nedeni menajer Sinan Engin'dir. O göreve geldikten sonra, hakem hataları önemli oranda arttı" diye konuştu.
    HATALAR KATLANDI
    Bu duruma, Engin'in göreve geldikten sonra hakemlerle ilgili sert açıklamalarının neden olduğunu iddia eden kişi, şöyle devam etti: "Engin ilk önce, 'Hakemler işini bilir' dedi, bu hakemleri ters etkiledi. Ardından, 'Hakemler mafya' dedi, bu da büyük tepki topladı. Bu açıklamaların ardından hakem hatalarının Beşiktaş aleyhine ne kadar arttığını görebilirsiniz."
    Fatih DOĞAN
    Fotomaç haberi,artık ne kadar sallama bilemem..Eğer böyle bir durum varsa Sinan Engin'i ne kadar sevmesemde inadına takımda kalsın..
    Telegol'de değilde Maraton'da yayında anlattıklarını okudum ve videoları izledim.Şansal Büyüka ne sorsa görmedim diyor,görmüyorsan bırakacaksın arkadaş..
    Bu arada Beşiktaş Sivas maçına PAFla çıkacak mutlaka bunun dönüşü yok..Bu blöf değil,bizi başkalarıyla karıştırıyorsunuz..Şu anda taraftar maça gidecek mi gitmeyecek mi bu tartışılyor..Bence taraftar mutlaka gitmeli..

Mesaj Yetkileri