Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Arda Turan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şımarmazsa ve gece hayatına kendini kaptırmazsa(galiba kaptırmış bile ) ileri de büyük yerlere gelebilecek bir oyuncu.Fizik gücünü artırması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şımarıklık başa bela açabilir

Çok iyi degıl fakat potansiyelı olan bır futbolcu eger cok calısırsa dünya klasında bir futbolcu olabılır

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

ya şu sıralar yedek kalması bile söz konusu inşallah toparlar

Sheriff Misafir

Siz adamı abartıp Ronnie ve C.Ronaldo ile kıyaslarsan adam tabiki baskı altında oynar ve formu düşer..

hiç de buyuk bi topcu deil bir balon du ve sondu bunu da ben ta ilkk cıktıgı zamanlar soylemıstım onun gibi oynayabilcek futbolcu bizim takımda bile var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fanatiklik yapmayalım Neyse bence Arda geçen seneye göre kendini çok geliştirdi defansif yönünü geliştirerek takıma katkı sağladı ayrıca artık o kadarda çalıma girmiyor takım arkadaşlarını besliyor. Gelecekte iyi yerlere gelir...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by cagriadilkilic View Post
    hiç de buyuk bi topcu deil bir balon du ve sondu bunu da ben ta ilkk cıktıgı zamanlar soylemıstım onun gibi oynayabilcek futbolcu bizim takımda bile var
    Eski arda olmayabilir ama sanırım 30 yasında falan sanıyorsun yahu adam 20 yasında neler yapıyor..Tabiki ögrenecek daha çok seyleri var..Üstelik Türkiyede hangi hocalara sorsan En yetenekli Arda,Ardayı çok begeniyorum diyorlar..Alex'in keske Fenerbahcede olsa dedigi kişi..Zico'nun en begendigi oyuncu Neyse Bos yere fanatiklik yapıyorsun..

Galatasaray´in en iyi futbolcusu kesinlikle.Izlemekten keyif aldigim nadir futbolculardan,gercekten cok seviyorum Arda Turan´i.Cok istikrarli bir görüntüsü var,yani takim kötü oynasa bile macta Arda´yi dikkatli izleyince yine onun gollük paslari,ortalari actigini,yaptigi klas hareketlerle macin seyir zevkini arttirdigini görürüz.Türkiyenin en yetenekli Türk futbolcusu.

Ayrica sag bek,sol bek,sag kanat,sol kanat,amc olarak ta oynayabilir kendisi.Gercekten büyük yetenek.Fanatik Galatasaraylidir da kendisi,Fb macindan sonra tribünlere üclü cektirmesi kendisini taraftarin gözünde daha da büyültmüstür,degerini arttirmistir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincolnünde iyilşmesiyle arda daha iyi oynayacaktır takımda ona ayak uydurcak pek oyuncu yoktu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by cagriadilkilic View Post

Ardanın sönmüş hali buysa şişmiş halini düşünemiyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İyi bir oyuncu ama geçen seneye göre geliştiğini söyleyemem.Yerinde sayıyor bence bu şekildede devam ederse sıradan bir oyuncu olarak kalır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiye Ligindeki en iyi Türk oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arda çok yetenekli artık seviye atlaması gerekiyor.21 yaşını doldurdu 22 sinden gün aldı.artık kesin kararını yazın vermeli ya gs ye para kazandırıp avrupaya gitmeli ya da gs de efsane olmak için çabalamalı.ben gs de kalmasından yanayım ama istiyorsa avrupaya gitmeli.

[YOUTUBE]CAgopa_7VN8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]y2Gb6gS0rqE[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    İyi bir oyuncu ama geçen seneye göre geliştiğini söyleyemem.Yerinde sayıyor bence bu şekildede devam ederse sıradan bir oyuncu olarak kalır.
    Ardaya sıradan bir oyuncu diyen çarpılır valla Yada yeterince izlemiyorsun.Arda her an maçın sonucuna etki edecek yeteneklere sahip.Bi alex,lincoln ile beraber oynarsa çok faydalı olur sonuçta futbol takım oyunu. Bi senede messi olamaz herhalde takım oyunuda önemli..Ardanın gelişmediğinede katılmıyorum zihinsel olarak gelişti bence daha iyi takım oyunu,defansa yardım ,paslaşma, hızlı oyun bunlar geçen sene ardada yoktu. Fiziği tam oturmuş değil onuda halletimi artık çok iyi olucak zamanla mı ağırlık çalışmasıylamı bilemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ardaya sıradan bir oyuncu diyen çarpılır valla Yada yeterince izlemiyorsun.Arda her an maçın sonucuna etki edecek yeteneklere sahip.Bi alex,lincoln ile beraber oynarsa çok faydalı olur sonuçta futbol takım oyunu. Bi senede messi olamaz herhalde takım oyunuda önemli..Ardanın gelişmediğinede katılmıyorum zihinsel olarak gelişti bence daha iyi takım oyunu,defansa yardım ,paslaşma, hızlı oyun bunlar geçen sene ardada yoktu. Fiziği tam oturmuş değil onuda halletimi artık çok iyi olucak zamanla mı ağırlık çalışmasıylamı bilemiyorum..
    Ben nekopa katılıyorum abartmanın alemi yok yani. Arda 2 yıldır aynı arda. Ha geçen sene satsaydık daha çok para alırdık niye? daha gençti çünkü. Gençken satalım sonra elimizde kalır..

Bence Arda kendini çok daha geliştirecek bir oyuncu üstelik daha çok genç. Eleştirilere kulak asmayıp kariyerine bakması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Ben nekopa katılıyorum abartmanın alemi yok yani. Arda 2 yıldır aynı arda. Ha geçen sene satsaydık daha çok para alırdık niye? daha gençti çünkü. Gençken satalım sonra elimizde kalır..
    oo 21 yaşındaki adamı vurun yerden yere..Nasıl bir gelişme bekliyorsunuz arda teknik olarak zaten üst seviye bundan sonra zihinsel ve fiziksel ve tecrübe olarak gelişecektir.Bir orta saha en iyi dönemini 24 25 ten sonra yaşar.Messiyi felan karıştırmayın onlar özel futbolcular.bir ribery bile 23 yaşına kadar keşfedilmedi metz de oynuyordu şuan değeri 40 mn euro..Kazandığın parayla kimi alacaksın? Şuana kadar takıma ''0'' katkı sağlayan lincoln için 25 mn euro harcandı..Türk futbolcularını bu kadar hor görmeyin..Sahip çıkalım bir ardaya gökhan gönüle m.topuza.çünkü onlardan daha kötüsünü bize fahiş fiyata geri satıyolar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oo 21 yaşındaki adamı vurun yerden yere..Nasıl bir gelişme bekliyorsunuz arda teknik olarak zaten üst seviye bundan sonra zihinsel ve fiziksel ve tecrübe olarak gelişecektir.Bir orta saha en iyi dönemini 24 25 ten sonra yaşar.Messiyi felan karıştırmayın onlar özel futbolcular.bir ribery bile 23 yaşına kadar keşfedilmedi metz de oynuyordu şuan değeri 40 mn euro..Kazandığın parayla kimi alacaksın? Şuana kadar takıma ''0'' katkı sağlayan lincoln için 25 mn euro harcandı..Türk futbolcularını bu kadar hor görmeyin..Sahip çıkalım bir ardaya gökhan gönüle m.topuza.çünkü onlardan daha kötüsünü bize fahiş fiyata geri satıyolar..
    Avrupa'da dünyanın sayılı kulüplerinde bile artık ilk 11 oynayan futbolcular 17-18 yaşlarında oluyor.. 21 yaşındaki adama genç demezler.. Ve gereken parayı da vermezler.. Ama türkiye'de oyuncular bi 23 yaşından sonra falan ünlü olduğu için, oynmaya başladığı için, arda bize genç gözüküyor o ayrı mesele. Bıraksanız semih bile hala genç golcü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Avrupa'da dünyanın sayılı kulüplerinde bile artık ilk 11 oynayan futbolcular 17-18 yaşlarında oluyor.. 21 yaşındaki adama genç demezler.. Ve gereken parayı da vermezler.. Ama türkiye'de oyuncular bi 23 yaşından sonra falan ünlü olduğu için, oynmaya başladığı için, arda bize genç gözüküyor o ayrı mesele. Bıraksanız semih bile hala genç golcü.
    Bizene dünyadan chelsea madridde de oynamayan her futbolcu kötü mü oluyor?Sen boş ver ona buna satmaktan takıma faydalı olsun yeter.Ayrıca her futbolcunun kendine göre gelişim sürecci vardır dediğin özel futbolcular messi aguero gibi ardayı zaten oralara gelir diyen yok.Sonuçta ne desek boş gelecei zaman gösterecek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizene dünyadan chelsea madridde de oynamayan her futbolcu kötü mü oluyor?Sen boş ver ona buna satmaktan takıma faydalı olsun yeter.Ayrıca her futbolcunun kendine göre gelişim sürecci vardır dediğin özel futbolcular messi aguero gibi ardayı zaten oralara gelir diyen yok.Sonuçta ne desek boş gelecei zaman gösterecek..
    Arda şu an 21 yaşında yeterli düzeye gelmesi için yaklaşık 2 yıl falan gerekli bu iki yıldan sonra da zaten bizim o oyuncudan (beklediğimiz miktarda) para kazanmamız çok zor. O takımlarda her takımın ilk 11inde bir-iki tane 18lik var ve bu adamlara paha biçilemiyor. Halbuki Arda'da o yaşlarda dikkat çekseydi Gs tarafından çok farklı olabilirdi herşey.. neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım hagi olur, sergen değil

O ayaklari ile futbol kitabini yazan bir sihirbaz.(=

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kızların bayıldığı bir isim Arda kendisi nesesiyle herkesin gönlünde taht kuruyor.Ezeli rakibimizin oyuncusu ama Ardayı severim.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    O ayaklari ile futbol kitabini yazan bir sihirbaz.(=
    Arda için yapılabilecek en güzel tanım budur herhalde.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bir Fenerbahçeli olarak Arda'yı ve futbolunu seviyorum
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Arda Turan

Arda'nın ünü sınır tanımıyor
    G.Saray'ın Boleslav maçında dikkatleri çeken ve son dünya şampiyonu İtalya karşısında da yıldız gibi parlayan genç yeteneğin ünü şimdiden sınırları aştı bile. Birkaç aydır futbol vitrininde olmasına rağmen, son günlerin en çok takip edilen video sitesi olan youtube.com'da, neredeyse Hagi kadar görüntüye sahip olması bile onun geleceğinin ne kadar parlak olduğunun bir göstergesi aslında

Hakkında çıkan '60 dakikalık adam' eleştirilerine aldırış etmeyen Arda, yeni bir 'Hagi' olma yolunda yakasına 'maşallah'ları iliştirerek ilerliyor. Sağ kanat oyuncusu olarak bilindiği halde onu sahanın her yerinde görebilmek mümkün. Durmadan kanat değiştirerek oyuna dinamizm ve estetik kazandıran oyuncu, özellikle Ribery'nin gidişinden sonra G.Saray'ın yüreğine su serpti.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de İtalya maçı sonrası yaptığı basın toplantısının ardından, 'Şimdi ben gidiyorum, yerimi ise bir dünya yıldızı adayına bırakıyorum.' diyerek genç oyuncuya hak ettiği değeri göstermiş oldu. Ne hakkında çıkan eleştirilere ne de yüksek düzeydeki övgülere takılmayan Arda, ahlakıyla da örnek bir duruş sergiliyor. Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni çalıştıran U19 Milli Takımı'nın eski hocası ve Arda'nın üzerinde büyük emeği bulunan Abdullah Avcı, genç yıldızın başarısı ve insani yönü için şu açıklamayı yapıyor: "Çok yetenekli, akıllı, profesyonelliği bilen bir futbolcu. Açıkçası, kızım olsa veririm."

Yeni olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde Bordeaux ve Liverpool karşısında çıktığı grup maçlarında UEFA tarafından maçın oyuncusu seçilen Arda'nın İtalya karşısında ortaya koyduğu futbol için Lucescu, "Yaşından çekinmeden her futbolcunun idmanda bile yapmaya cesaret edemeyeceği hareketleri İtalyan savunmasının üzerine giderek gerçekleştirdi." ifadelerini kullandı ve oyun zekasını cesaretiyle birleştirmesine hayran kaldığını söyledi.

Altıntepsi'de futbol serüvenine başlayan Arda, 12 yaşında G.Saray'ın altyapısına geldi. Burada Hagi tarafından keşfedilen oyuncu, Mülayim, Uğur ve Cafercan ile birlikte A takıma alındı. Bu dönemde forma şansı bulamadı ve kiralık olarak Vestel tecrübesine tabi tutuldu. Onun dönüşünü Gerets de dahil hiç kimse nazarı dikkate almadı. Gençlere önem verdiği söylenen Belçikalı hoca, Arda'yı keşfetmekte biraz geç kaldı. O dönemde G.Saray, yabancı futbolcuların peşine düşüp alamadıkça, Arda sessiz sessiz çalıştı. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Boleslav karşısındaki ilk maçta iki gol, bir asistle Türkiye standartlarının üstünde bir oyuncu olduğunu ispatladı. Takip eden süreçte hem G.Saray'da hem de Milli Takım'da süreklilik kazandı. G.Saray'da 2004-2005 sezonunu 1 maçta 26 dakika oynayarak tamamlayan Arda, bir sonraki sezonda Vestel forması altında 15 maçın 13'üne ilk 11'de çıktı ve bin 118 dakika oynayıp 2 gol attı. Bu sezon 13 maçın 12'sinde ilk 11'de forma şansı bulan Arda, bin 88 dakikada 2 gol kaydetti.

GÖRÜŞLER

İtalyanlar takibe alır

"Arda başlı başına yıldız adayı. Sert İtalyan savunmasından korkmadan rakiplerinin üzerine gitti. Yaşından çekinmeden her futbolcunun idmanda bile yapmaya cesaret edemeyeceği hareketleri İtalyan savunmasının üzerine giderek gerçekleştirdi. Attığı çalımlar cesareti ve oyun zekası, toplara dalışı ise kavgacı ruhuydu. İtalyanlar artık onu takip etmeye başlar

Mircea Lucescu, Shakhtar Teknik Direktörü

Sihirli bilekleri var

"Arda, Ronaldinho düzeyinde bir futbolcu, sihirli bilekleri var. Futbol zekası çok gelişmiş. Yalnız takım oyununa uyumu açısından ve savunma yanını geliştirmesi bakımından zamanlama ve deneyime ihtiyacı var. Onu seyretmek büyük zevk. İleride onun özel seyircileri olacaktır. Ayrıca onu yetiştiren hocalara, başta Abdullah Avcı'ya çok teşekkür edilmesi gerekir."

Zekasıyla oynuyor

"Çok özel yetenekleri var. Ve de bunları her türlü ortamda kendinden emin şekilde kullanabiliyor. İtalya gibi bir takım karşısısında hiç telaşa kapılmadan yeteneklerini sergilemesi ne kadar akıllı olduğunu ortaya koyuyor. Arda'nın başka sebeplerden düşüş göstereceğini ummuyorum. Çünkü çok etkili bir çocuk, ileride daha da iyi olacağından eminim."

Ömer Üründül, Sabah spor yazarı
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İzlemek büyük keyif.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Çapkın..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri