önünü kapamamalıyız.
önünü kapamamalıyız.
Bu seneki form düşüklüğünü gördükçe içim cız ediyor resmen.. Youtube'dan eski videolarını izliyorum,o günler geliyor gözümün önüne gözlerim doluyor resmen korkuyorum yazık olacak bu yeteneğe diye bir an önce kendine gel kaptan senin gibilere ihtiyaç var bu takımda..
Eğer duygusallıktan uzaklaşmazsa son 2 yılı![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
arkadaşlar bülent abi (aceto balsamico) harika bir şekilde özetliyor herşeyi :
http://forum.turksportal.net/vb/show...16#post1720416
lütfen sonuna kadar okuyalım..
Modric Chelsea'ya, Arda Tothenam'a.
Galatasaray'a ''bu kulüp'' dedikten sonra tamiri zor bir yara açmıştır.Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a ''bu kulüp'' demesini hoş karşılamıyorum.Ben kırıldım şahsen Arda'ya.Galatasaray taraftarına her şeyi diyebilir ama Galatasaray'a ''bu kulüp'' demek nedir ? Neyse canı sağolsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bazı şeyler yanlış yansıtılıyor , yanlış algılanıyor.Herkes istediği gibi anlıyor.Ağzından çıkabilir böyle şeyler herkes yapabilir , bilerek yapmadığına eminim.
takımlarınızı öyle gözünüzde büyütüyorsunuz (çok sevme başka)
neymiş bu kulüp demişmiş galatasaray bi din mi mesih mi (yanlış anlaşılmasın fb ts bjkyide dahil ediyorum)
adam o forma için yıllarca ter dökmüş sen onu bu kulup dediği için siliyorsun olur mu böyle vefa.
Arda galatasaray için ölürüm diyenden daha KALİTELİ galatasaraylıdır benim gözümde çünkü ben kaliteli taraftarı severim gözü kör aşıkları değil
sözüm arkadaşıma değil onun nezdinde tüm fanatikliği abartık nankörlük edenlere![]()
Bi laf vardır bilmemneden nem kapmak o durum olmuş bence bu![]()
eto'o bitmiş.
Hiçbir oyuncu hiçbir kulüpten büyük değildir.
Döktüğü terin her damlasına saygım var saygım olmasa zaten daha ağır ifadeler kullanırdım.
Arda hakkın da şöyle dedim zaten ''Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a''
Fanatiğim ama bu yaptığım fanatiklik değil.Sadece benim açımdan biraz kırgınlık oluştu Arda'ya yoksa hala seviyorum Arda'yı Arda'ya karşı kin ya da nefret değil benimkisi.Hani insana en çok sevdiğinin sözleri koyarmış ya o misal benimkiside![]()
Bahsettiğiniz cümle tam olarak nedir ki."Bu kulüp" diye bahsettiği cümle yani.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Galatasaray'a ''bu kulüp'' diye hitap ediyor bir kere bile ağzından Galatasaray lafı çıkmıyor.
Dün yenilsendeyensende programına katıldı telden ve defalarca galatasaray dedi sanırım ben yanlış duydum![]()
Ben de dinledim sadece bu kulüp duydum ama![]()
Ya adam belli hazırlanmışta bağlanmış yayına. Baktı Galatasaray çok iyi gidiyor kimse "Bunu" arıyıp sormuyor bu da kendini hatırlatmak istemiş. Lefter'den açılan bir konuyu 1 dk içersinde alakasız bir yere getirmesinden belli. Gözümde azda olsa değeri vardı ama bende ki değerini de kaybetti artık.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
--------------"Bu kulüp dediğin Galatasaray'dır Arda efendi... Yemek verilmemiş... Adamlık, sporculuk, takım ruhu karnı açken cebinde son kalan bozuklukları birleştirerek servis arabasına ancak 15 TL lik mazot alarak antremana gitmektir. Şartlar ne olursa olsun kulübüne ihanet etmemektir. Sende haklısın yemek verilmediği için açlıktan gözün kararmıştır görememişsindir Engelsiz Aslanların Galatasaray için verdiği savaşı..."
Sedat İncesu (Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı Antrenörü)
Kim zeka yoksunu anlamadım ?
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dün böyle yazmıştım ama o anlık sinirle yazmışım. Bu kelimesine o kadar takılmak lazım mı bilmiyorum. Ne niyetle dediğini bilemeyiz. Bi konuşması hala Galatasaray'ı seviyor gibi hissettiriyor başka bir konuşması da artniyeti var diyor. Ama yine de takım bu kadar iyi giderken konuyu Galatasarayın vefasızlığına getirmesi çok yersizdi. Burdayken basın benle çok uğraşıyor diyordu şimdi basına kendi elleriyle malzeme veriyor.
Abi tam enstantaneliksin![]()
Olabilir kardeşim insan 1 saniyede bile kararından dönebiliyor bazen![]()
Bende çok farklı şeyler yazacaktımda yazmadan bir kez daha izledim videoyu bazı terimleri değiştirdim çünkü sağlıklı düşünüp....Yok la sadece ''Neyse canı sağolsun'' u ekledim![]()
Ben Oğuzhan'ın Lafına Yazdım Onu Cihan
Hiçbir Kulüp İnsandan Önemli Değildir, ve de Büyük de Olamaz
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"