Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 121 sonuç

Konu: Arda Turan

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

önünü kapamamalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu seneki form düşüklüğünü gördükçe içim cız ediyor resmen.. Youtube'dan eski videolarını izliyorum,o günler geliyor gözümün önüne gözlerim doluyor resmen korkuyorum yazık olacak bu yeteneğe diye bir an önce kendine gel kaptan senin gibilere ihtiyaç var bu takımda..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu seneki form düşüklüğünü gördükçe içim cız ediyor resmen.. Youtube'dan eski videolarını izliyorum,o günler geliyor gözümün önüne gözlerim doluyor resmen korkuyorum yazık olacak bu yeteneğe diye bir an önce kendine gel kaptan senin gibilere ihtiyaç var bu takımda..
    Aynen .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer duygusallıktan uzaklaşmazsa son 2 yılı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

arkadaşlar bülent abi (aceto balsamico) harika bir şekilde özetliyor herşeyi :

http://forum.turksportal.net/vb/show...16#post1720416

lütfen sonuna kadar okuyalım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Modric Chelsea'ya, Arda Tothenam'a.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'a ''bu kulüp'' dedikten sonra tamiri zor bir yara açmıştır.Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a ''bu kulüp'' demesini hoş karşılamıyorum.Ben kırıldım şahsen Arda'ya.Galatasaray taraftarına her şeyi diyebilir ama Galatasaray'a ''bu kulüp'' demek nedir ? Neyse canı sağolsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bazı şeyler yanlış yansıtılıyor , yanlış algılanıyor.Herkes istediği gibi anlıyor.Ağzından çıkabilir böyle şeyler herkes yapabilir , bilerek yapmadığına eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Galatasaray'a ''bu kulüp'' dedikten sonra tamiri zor bir yara açmıştır.Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a ''bu kulüp'' demesini hoş karşılamıyorum.Ben kırıldım şahsen Arda'ya.Galatasaray taraftarına her şeyi diyebilir ama Galatasaray'a ''bu kulüp'' demek nedir ? Neyse canı sağolsun.
    takımlarınızı öyle gözünüzde büyütüyorsunuz (çok sevme başka)
    neymiş bu kulüp demişmiş galatasaray bi din mi mesih mi (yanlış anlaşılmasın fb ts bjkyide dahil ediyorum)
    adam o forma için yıllarca ter dökmüş sen onu bu kulup dediği için siliyorsun olur mu böyle vefa.
    Arda galatasaray için ölürüm diyenden daha KALİTELİ galatasaraylıdır benim gözümde çünkü ben kaliteli taraftarı severim gözü kör aşıkları değil
    sözüm arkadaşıma değil onun nezdinde tüm fanatikliği abartık nankörlük edenlere

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bi laf vardır bilmemneden nem kapmak o durum olmuş bence bu
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    takımlarınızı öyle gözünüzde büyütüyorsunuz (çok sevme başka)
    neymiş bu kulüp demişmiş galatasaray bi din mi mesih mi (yanlış anlaşılmasın fb ts bjkyide dahil ediyorum)
    adam o forma için yıllarca ter dökmüş sen onu bu kulup dediği için siliyorsun olur mu böyle vefa.
    Arda galatasaray için ölürüm diyenden daha KALİTELİ galatasaraylıdır benim gözümde çünkü ben kaliteli taraftarı severim gözü kör aşıkları değil
    sözüm arkadaşıma değil onun nezdinde tüm fanatikliği abartık nankörlük edenlere
    Hiçbir oyuncu hiçbir kulüpten büyük değildir.
    Döktüğü terin her damlasına saygım var saygım olmasa zaten daha ağır ifadeler kullanırdım.
    Arda hakkın da şöyle dedim zaten ''Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a''
    Fanatiğim ama bu yaptığım fanatiklik değil.Sadece benim açımdan biraz kırgınlık oluştu Arda'ya yoksa hala seviyorum Arda'yı Arda'ya karşı kin ya da nefret değil benimkisi.Hani insana en çok sevdiğinin sözleri koyarmış ya o misal benimkiside

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Döktüğü terin her damlasına saygım var saygım olmasa zaten daha ağır ifadeler kullanırdım.
    Arda hakkın da şöyle dedim zaten ''Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a''
    Fanatiğim ama bu yaptığım fanatiklik değil.Sadece benim açımdan biraz kırgınlık oluştu Arda'ya yoksa hala seviyorum Arda'yı Arda'ya karşı kin ya da nefret değil benimkisi.Hani insana en çok sevdiğinin sözleri koyarmış ya o misal benimkiside
    zaten sözüm sana değil senn nezdinde olayı abartanlara

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bahsettiğiniz cümle tam olarak nedir ki."Bu kulüp" diye bahsettiği cümle yani.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'a ''bu kulüp'' diye hitap ediyor bir kere bile ağzından Galatasaray lafı çıkmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dün yenilsendeyensende programına katıldı telden ve defalarca galatasaray dedi sanırım ben yanlış duydum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben de dinledim sadece bu kulüp duydum ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ya adam belli hazırlanmışta bağlanmış yayına. Baktı Galatasaray çok iyi gidiyor kimse "Bunu" arıyıp sormuyor bu da kendini hatırlatmak istemiş. Lefter'den açılan bir konuyu 1 dk içersinde alakasız bir yere getirmesinden belli. Gözümde azda olsa değeri vardı ama bende ki değerini de kaybetti artık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

telefolde bu mevzu konuşuluyor ya bu adamlar ne kadar da zekadan yoksun allahım yarabbim ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

"Bu kulüp dediğin Galatasaray'dır Arda efendi... Yemek verilmemiş... Adamlık, sporculuk, takım ruhu karnı açken cebinde son kalan bozuklukları birleştirerek servis arabasına ancak 15 TL lik mazot alarak antremana gitmektir. Şartlar ne olursa olsun kulübüne ihanet etmemektir. Sende haklısın yemek verilmediği için açlıktan gözün kararmıştır görememişsindir Engelsiz Aslanların Galatasaray için verdiği savaşı..."

Sedat İncesu (Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı Antrenörü)
    --------------

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    telefolde bu mevzu konuşuluyor ya bu adamlar ne kadar da zekadan yoksun allahım yarabbim ya
    Kim zeka yoksunu anlamadım ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

telegol yorumcuları ziya şengülün orda ne işi var hala anlamıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ya adam belli hazırlanmışta bağlanmış yayına. Baktı Galatasaray çok iyi gidiyor kimse "Bunu" arıyıp sormuyor bu da kendini hatırlatmak istemiş. Lefter'den açılan bir konuyu 1 dk içersinde alakasız bir yere getirmesinden belli. Gözümde azda olsa değeri vardı ama bende ki değerini de kaybetti artık.
    Dün böyle yazmıştım ama o anlık sinirle yazmışım. Bu kelimesine o kadar takılmak lazım mı bilmiyorum. Ne niyetle dediğini bilemeyiz. Bi konuşması hala Galatasaray'ı seviyor gibi hissettiriyor başka bir konuşması da artniyeti var diyor. Ama yine de takım bu kadar iyi giderken konuyu Galatasarayın vefasızlığına getirmesi çok yersizdi. Burdayken basın benle çok uğraşıyor diyordu şimdi basına kendi elleriyle malzeme veriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi tam enstantaneliksin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Olabilir kardeşim insan 1 saniyede bile kararından dönebiliyor bazen

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende çok farklı şeyler yazacaktımda yazmadan bir kez daha izledim videoyu bazı terimleri değiştirdim çünkü sağlıklı düşünüp....Yok la sadece ''Neyse canı sağolsun'' u ekledim

25. Default

Hiçbir Kulüpte İnsan'dan Üstün Değildir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Arda'yı biz bıçakladıkmı ne yaptık abi ? Arda'nın insanlık haklarıyla oynayan Galatasaray kulübüde değildir ayrıca.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sanki klüp menfaati için adamı öldürdük abi

28. Default

Ben Oğuzhan'ın Lafına Yazdım Onu Cihan

Hiçbir Kulüp İnsandan Önemli Değildir, ve de Büyük de Olamaz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben Oğuzhan'ın Lafına Yazdım Onu Cihan

Hiçbir Kulüp İnsandan Önemli Değildir, ve de Büyük de Olamaz
    Konu burada insan meseleleri değil abi futbolcu-kulüp meseleleri.Bir futbolcu bir kulüpten büyük olamaz diyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri