1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Sergen Yalçın: Lincoln Yıldız Değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Sergen Yalçın: Lincoln Yıldız Değil

Sergen Yalçın yine çarpıcı açıklamalar yaptı. Lincoln'den Alex, Delgado'dan R.Carlos'a kadar yorumlar yapan Sergen şampiyonluk tahmininde de bulundu.

LİGİN KALİTESİ DÜŞTÜ
    Turkcell Süper Lig'in kalitesinin son yıllarda oldukça düştüğünü belirten Sergen, "Artık alttan çok iyi oyuncular gelmiyor. O yüzden ligin kalitesi bana göre son bir kaç senede düştü" dedi.

FENERBAHÇE KÜÇÜMSENEMEZ
    Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe'nin lige çok göre çok üst düzey bir takım olduğunu belirterek, hem oyuncu kalitesi, hem camia olarak sarı-lacivertlilerin küçümsenemeyecek durumda olduğunu söyledi.

"LINCOLN YILDIZ DEĞİL"
    Sergen Yalçın, son yıllarda Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların kalitesinin de azaldığını ifade etti. Vasat oyunculara yıldız muamelesi yapıldığının altını çizen Sergen, "Roberto Carlos'un yıldız olduğu doğru. Hakikaten Roberto Carlos çok önemli, kendini ispatlamış bir isim. Ona bizim söyleyecek bir şeyimiz yok açıkçası ama, ben Lincoln'ün yıldız olduğuna pek katılmıyorum. Brezilya forması giymemiş bir on numara nasıl bir yıldız oluyor ben onu anlamadım" diye konuştu.

HAGİ'DEN SONRA ALEX VAR
    Son yıllarda Hagi'den sonra gelen en iyi yabancının Fenerbahçeli Alex olduğunu vurgulayan tecrübeli isim, Brezilyalı oyuncunun sarı-lacivertli takıma çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado'yu da beğendiğini belirten Sergen Yalçın, "Delgado fena oyuncu değil. Ayakları iyi, kıvrak. Biraz üzerinde durulursa, hakikaten Beşiktaş'ın nasıl bir kulüp olduğu, nasıl bir camia olduğu kendisine anlatılırsa, çok yararlı olabilir" dedi.

ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ
    Sergen Yalçın, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk formulünün ise derbi maçlarından geçtiğini belirtti. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın şanslarının eşit olduğunu söyleyen Sergen, "Kim ikinci yarı iyi başlarsa, kim derbileri kazanırsa o şampiyon olur. Derbi maçları çok önemli. Bence derbi maçlarını kazanan takım şampiyon olacak" şeklinde konuştu.

internethaber
    Last edited by Fernando Gago : 28.Aralık.2007 at 17:50

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lincoln'ün yıldız olduğuna pek katılmıyorum. Brezilya forması giymemiş bir on numara nasıl bir yıldız oluyor ben onu anlamadım" diye konuştu.

lincoln dunga yönetimindeki yenilenen brezilya milli takımına copa america da çagırılmış fakat sonradan sakatlıgı sebebiyle kadrodan çıkartılmıştır..

ayrıca Sergen Yalçın Türkiye de Lincoln ü eleştirebilecek son insanlardan biridir bence..önce kendi hayatına yaptıklarına vs baksın..

Bos konusmada Sergen´in üzerine yok ...
    Önceden Delgado hakkinda atip tutuyordu,simdi ise 180 derece.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oturup ağlayalım mı şimdi yıldız değil diye.. Sergen konuşacağına at yarışı oynasın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ganyanda atmayı bırakmış şimdi futbolculara atıyo

Nesil
    2006

ortalığı kızıştırma sergen sen oyununa bak

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yıldız seçmi işi sergene düşmüş

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Biraz gereksiz konuşmuş.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Lincoln'ün yıldız olduğuna pek katılmıyorum. Brezilya forması giymemiş bir on numara nasıl bir yıldız oluyor ben onu anlamadım" diye konuştu.

lincoln dunga yönetimindeki yenilenen brezilya milli takımına copa america da çagırılmış fakat sonradan sakatlıgı sebebiyle kadrodan çıkartılmıştır..

ayrıca Sergen Yalçın Türkiye de Lincoln ü eleştirebilecek son insanlardan biridir bence..önce kendi hayatına yaptıklarına vs baksın..

de sonuç 27yaşına kadar nerdeydi ya da GS de olduğu sürecede çağrılmaz sonuç olarak hiç forma giymedi..

Sergen Yalçın'ın konuşmaları ile ilgili katılıımıyorum ben Lincoln yıldız biraz sorunlu ama olur artık o kadar...

Bundan sonra transfer politikamızı Sergen yapsın

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sergen yine boş konuşmuş

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kimine göre yıLdızdır, Kimine göre süperstar, Kimine göre hiç birşeydir. Herkesin görüşü kendinedir. Şimdi bir Dünya oLay kopar bu konuda.

O yüzden kiLitLiyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri