1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Sergen Yalçın: Lincoln Yıldız Değil

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lincoln'ün yıldız olduğuna pek katılmıyorum. Brezilya forması giymemiş bir on numara nasıl bir yıldız oluyor ben onu anlamadım" diye konuştu.

lincoln dunga yönetimindeki yenilenen brezilya milli takımına copa america da çagırılmış fakat sonradan sakatlıgı sebebiyle kadrodan çıkartılmıştır..

ayrıca Sergen Yalçın Türkiye de Lincoln ü eleştirebilecek son insanlardan biridir bence..önce kendi hayatına yaptıklarına vs baksın..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Lincoln'ün yıldız olduğuna pek katılmıyorum. Brezilya forması giymemiş bir on numara nasıl bir yıldız oluyor ben onu anlamadım" diye konuştu.

lincoln dunga yönetimindeki yenilenen brezilya milli takımına copa america da çagırılmış fakat sonradan sakatlıgı sebebiyle kadrodan çıkartılmıştır..

ayrıca Sergen Yalçın Türkiye de Lincoln ü eleştirebilecek son insanlardan biridir bence..önce kendi hayatına yaptıklarına vs baksın..

de sonuç 27yaşına kadar nerdeydi ya da GS de olduğu sürecede çağrılmaz sonuç olarak hiç forma giymedi..

Sergen Yalçın'ın konuşmaları ile ilgili katılıımıyorum ben Lincoln yıldız biraz sorunlu ama olur artık o kadar...

Mesaj Yetkileri