Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

12 23.08%
  • Fenerbahçe

33 63.46%
  • Berabere biter

7 13.46%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 166 sonuç

Konu: TSL 20.Hafta Sivasspor - Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default TSL 20.Hafta Sivasspor - Fenerbahçe

Saat:14:00

Liderliğin belkide diğişeceği bir haftanın en önemli maçı

Bir tarafda evinde hiç yenilmeyen Sivasspor bir tarafda son hafta çıkışa geçen Fenerbahçe

İki takımın artılarına eksilerine bakarsak şı şekilde bir sıralama olabilir kanımca

Fenerbahçe;

Moral depoladı ve bu hafta Alanya karşısında devam edecektir bu depolamaya

Alex takımın herşeyi geri döndü

Kezman yavaş yavaş geri dönüyor ki kimine göre + kimine göre -

Sivasspor;

İlk haftaya süper başladılar olaylı Trabzon maçından sonra bir kez daha yendiler Trabzonu

Fenerbahçenin bu sezon 4 puan bıraktığı İBB belediyeyi deplesmanda 15.bin seyircisi ile güzel bir skor ile geçtiler

Hava şartları ve kendi sahalarında yenilmemeleri onlar için büyük avantaj..

Fenerbahçeden büyük bir yanlış..! Herkesin bildiği gibi Fenerbahçe Hafta içinde Alanya ile oynayacak ve Alanya Antalyanın ilçesi Fenerbahçe şuan Antalyada ve Alanya maçının hazırlıklarını orada yapacak ardından İstanbula dönülmeyecek ve hazırlıklar orda devam edecek ee burda ne var derseniz oyuncular +15 dereceye alışacaklar ve bir anda -15 dereceye gidecekler bu sıcaklık farkı yaklaşık 30 derece olacak bu herkesi etkilyecektir umarım olumsuz bir durumlar karşılaşmayız..

İlk maçı kazanmıştık dilerim bu maçıda kazanırız ve En kötü ihtimalle 2. en iyi ihtimalle 1. olma şansını yakalarız

Not: Konuyu erken açmış olabilirim ama güzel bir inceleme yaptığımı düşündüm
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivasspor rüzgarı arkasına aLdı iLerLiyor. Kendi sahaLarında hiç yeniLmiyorLar. Bu maca cok önemLe bakıyorLar. Balili nin yokLugunu Bulgar forvet iyi kapattı 2 haftadır goL atıyor Hele Belediye macındaki goLu süperdi. Defansta sedat ın yoklugunu da Aldıkları oyuncu cok iiyi kapattı.

Fenerbahce de Alex dönüşü çok önemli bir faaktör.

Sonuc kestirmek gercekten cok zor. İçimden gecen istedigim sonuc beraberLik Ama bnce bi kazanan cıkar bu mactan .

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok zor bir maç olacak fb liderliği isterse kazanır

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

19. hafta maçları kapatıldıktan hemen sonra konu açılacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kaldığı yerden devam..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sivas evinde hiç puan kaybetmemiş, Fenerbahçe deplasmanlarda pek başarılı değil.. 3 ihtimalli bir maç, benim tahminim beraberlik..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zor şartlar altında oynanıcak maç.Bizim Brezilya'lılar soğuk havada çok zorlanabilir.Bencede 3 ihtimalli bir maç,ama biz büyük maçlara verdigimiz önemi bu maçada verirsek bir adım önde olucagımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük maçlara iyi konsantre oluyoruz,bu yüzden; kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bu maça Beşiktaşa Galatasaraya hazırlandığı ciddiyette hazırlanacaktır en büyük rakibimiz hava ve saha şartları olur onları yenebilirsek 3 puanıda alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İVAN Cvetkov iyi bir performans sergiledi Balili yokken Ama Sivasspor'un oyun tarzı belli..Sürekli topu sağ kanattan götürüyolar çünkü orda Musa Aydın - Abdurrahman Dereli var İ.B.B. maçını izleyenler dikkat etmiştir sürekli sağdan ortalar geldi...

Lugano ve edu ikilisi Mehmet yıldız'a araya atılan toplarda başarılı olurlarsa kolay kolay gol yemeyiz yan toplardada Kademede biraz sıkıntı olur çünkü kanat oyuncularımız kısa... Yeni Transfer Karim Saîdi fena oyuncu değil ama yanında oynayan Murat Sözgelmez fazla tecrübeli değil ordan Semih'le etkili olabilir..Aydınspor'dayken Tribünden dalga geçtiğimiz AKIN müthiş performans sergilio Petkoviç'in yokluğunda..

Bakalım inş. o gün şans yanımızda olur Soğuk diye bir bahane olamaz çünkü orada birsürü takım maç yaptı çıkıp topumuzu oynamamız lazım ama işte gelecek hafta nasıl bir takım çıkacak Kemal bu hafta çok iyiydi Bütün Antep'li oyuncular Alex'e markaj uygularken aradan iyi toplar çıkardı ama aurelio gelecek haftaya.. takıma bakalım nasıl bir oyun ortaya koycz Lider SİVASSPOR Deplasmanında...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

nedendir bilmıyorum ama Sivaspor un kazanmasını istiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu maçı alırız çünkü dizilişimiz bu maçları almaya uygun genelde defansif oynayacağız bence yani Sivas'ı kendi silahıyla vuracağız.Sivas kontralarla gelen bir takım ancak biz kapanınca kontra alan bulamayacaklar.Biz buluncada daha yetenekli oyuncularımızla sonuca gidicez bana göre 2-0 alırız bu maçı gol yiyeceğimizi sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maça yürek dayanmaz diye klasik bir cümle vardır ya.Gerçekten bu maça yürek dayanmaz.

Normal hava şartlarında oynansaydı bence favori Fenerbahçe olurdu.Çünkü kadro kalitesi açısından daha öndeler.Ama hava şartları ibreyi nötrleştiriyor bence.Hava şartları Fenerbahçe'li oyuncuları gerçekten zorlayacak.Sivaslılar alışkın oldukları için onlar açısından sorun yok.

Fenerbahçe maçın başlarında bir gol bulursa galibiyet kaçınılmaz olur.Ama Sivas maçın başında bir gol bulsa yinede zor işleri.

Bu maçta şans faktörüde önemli bence.

Kısacası Fenerbahçe böyle maçları çok iyi oynuyor.Ama hava şartları onlar için büyük handikap.Bu yüzden 3 ihtimalli bir maç olacak.Bu maçı canlı seyretmeyi planlıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bakalım yine Sivas'ta hava -25 derece olursa bu maç oynanacak mı ? Sivas buraya kadar diyecek bu maçla ve düşüşe geçecektir. F.Bahçe ne yapar ne eder alır maçı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe kazanacaktır. Artık Sivasspor un duracağı maç bencede. Eğer bu maçtanda beraberLik yada gaLibiyet çıkarırsa Sivas büyük sükse yaparLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

herkesin beklediği o düşüş bu maçla beraber başlar diyorum bu maçı fenerbahce kzanacaktır diye düşünüyorum ve aynen geçen yıl manisaspor gibi sivassporunda fenerbahce mağlubiyetiyle tepetakla olacağını düşünüyorum fenerbahcenin asıl rakibi soğuk hava olucaktır

maçı yunus yıldırm yönetecek...
    umarım gençlerbirliği maçında olduğu gibi bu maçıda katletmez.
    ama ulusoyun giderayak bir son dakika golü atmak isteyeceğide aşikardır
    Last edited by a.arıcı-11 : 24.Ocak.2008 at 17:43

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahçe bu maçı yenilecek..Keske berabere kalsalar

Sİvasda buz gibi bir havada macınız var..Fenerbahce teknik heyeti maç gününe kadar Antalyada kamp yapıyor.Aynen devre arası tatili gibi..Çok yanlış bir yol izliyorlar..Şimdi basın fazla konusmuyor veya elestirmiyorlar ama bu maç aksi sonuçla bitince antalya kampı yüzünden çok elestirilecekler..Sıcak havadan Direk soguk havaya..Futbolcular asırı etkilenecekler..Sonra kimse federasyona falan kızmasın..Trabzonspor gibi bence erkenden oraya gitmeleri iyi olurdu..Hakeden kazansın..

Umarım berabere biterGerci bizide zor maç bekliyor...
    Last edited by Emurafu : 24.Ocak.2008 at 18:32

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'yi Sivas kadar buz tutan saha ve aşırı soğuklar korkutuyor.

Fenerbahçe'nin iki rakibi olacak. Biri Sivasspor diğeri dondurucu soğuklar. Buzlu sahada koşacak teknik oyuncuların nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor.

Bir diğer korku da buz ısırıkları.. Trabzonsporlu futbolcuların başına gelenler herkesi endişelendirmişti.. Spor severlerin merak ettiği konu hava sıcaklığının kaç derece olacağı?

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre hafta sonu gündüz hava sıcaklığı eksi 6 gece eksi 18 olacak. Maçın saat 19.00'da başlayacağı düşünülürse o saatte sıcaklığın iyice düşeceği tahmin ediliyor.

EKSİ 15'İN ALTINDA FUTBOL OYNANMAZ

Uzman hekimler futbol ve atletizm gibi açık alan aktivitelerinde eksi 15 derecenin altındaki sıcaklıklarda antrenman ve yarışmaların iptal edilmesi gerektiğini söylüyor.

İnternethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Muhammed Kardeş Maç gününe kadar Antalyada kamp yapacaklarına Sivasa erkenden gidip ortama alısmak daha iyi degilmi...Trabzonlu futbolculardan daha fazla etkilenecekler..Çünkü izlenen yanlış yolu görmezden gelmeyelim..Direk sıcak havadan ucakla sivasa gidilip maça cıkılacaklar..Maç saat 2 de zaten..

Trabzonla ve Fenerbahceyi neden karsılastırıyoruz..Fenerbahce Antalya kampından gelecek direk..Bence kusuru kendilerinde arasınlar..

Maçı merakla bekliyorum..
    Last edited by Emurafu : 24.Ocak.2008 at 18:47

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

maÇ 14:00'de...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe erken gol bulursa maçı alır götürür.Ancak ilk yarım saat gol gelmezse hem arkasına taraftar desteğini alacak olan Sivas'ın direnci artar,hemde F.Bahçe strese girer...

İlk akla gelen ihtimal beraberlik...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Osman Tanburacı'nın köşesinde yer verdiği Amerikadan bir okurunun yorumu, bu soğuk muhabbeti ile ilgili..

Merhabalar Sayin Tanburaci,
    Ben su an Amerika'da doktora yapan bir ogrenciyim. Elimden geldigince Turkiye'de olan biteni takip etmeye calisiyorum ve kosenizi her hafta zevkle okuyorum. Iki onceki yazinizda, Fenerbahce-Sivasspor karsilasmasinin soguktan oturu nasil erteleniltmek istenmesinden bahsetmistiniz. Bu konuyla ilgili burda bir gozlemim oldu ve bunu sizle paylasmak istiyorum. Tahmin edersiniz ki Amerikan Futbolu burda populerlik acisindan herseyin uzerinde. Ve bu hafta sonu konferans sampiyonlugu maclari vardi. Greenbay Packers ve New York Giants arasinda oynanan karsilasma -15derece sogukta oynandi. Hissedilen soguk ise -30 derece idi!... Oyuncular verilen aralarda donmasin diye burunlarini kapatiyorlardi. Amerika'da meteorolojistler soguk olacagini tahmin edemiyorlar mi da bu adamlar bu kadar sogukta cikip, birbirlerini paralarcasina oynadilar? Amerikan futbolu pazarinda donen paranin birakin Turkcell Super Ligini, Avrupada'ki butun ligleri toplasaniz daha fazla olacagini goz onunde bulundurursak, NFL yonetimi (Ulusal Futbol Ligi) bu oyunculari o sogukta neden sahaya surdu? Ben size cevabini vereyim. O mac oynandi cunku spor yapisi itibari ile cevreyle butun bir olgudur. Eger bir takim maclarini soguk ortamda yapiyorsa o onun "Home Field Advantage"'idir. Ve o avantaji kullanmak o takimin en buyuk hakkidir. Egerki bir federasyon o avantaji takimin elinden almaya kalkarsa, adillikten cikar tarafli bir yonetim sergilemis olur. Ama tabii bunlari Turkiye'de kime soyleyeceksiniz. Alex'in Roberto Carlos'un sevgili ayaciklari usumesin, ama yilda 30M$ gibi muazzam rakamlara ulasan maaslari olan oyuncular -30derecede sahaya ciksinlar. Ve Amerikan Futbolu gibi yipratici bir spor icin! Saygilar,
    Hasan Celik

Nesil
    2007
    Yer
    .

sivasspor sahaya yerini korumak icin cıkacaktır golsuz gecen her dakika fenerbahce nin stresi artar hava sartları da etkili olur
    sivasspor un lehine bir sonuc cıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hava kaç derece olursa olsun sivasın seyircisi onu yanlız bırakmaz ve sivas bu maçı kazanır diye düşünüyorum..

Fenerbahçe yüzde yüz puan kaybeder diye düşünüyorum -20 derecede işleri çok zor Sivas alışkın...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe büyük maçlarda başka oynuyor. Bence şartlar ne olursa olsun Fener kazanır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok güzel bir yazı ve çok doğru şeyler anlatmış.Ama ben eğer insan sağlının daha önce geldiğini düşünüyorum.Sivas-Trabzon maçından sonra bu görüşümü dile getirmiştim.He bu maç ertelinirse bir çok soru akıllarda olacaktır.Sivas'lı,Trabzon'lu ve diğer takımların oyuncularının bu havada oynayamış olmaları ve Fenerbahçe'li oyuncuların ayrıcalıklı tutulması vs.. Zaten bu yüzdende ertelenmeyecektir maç..Ertelenirse büyük tartışmalar çıkabilir..

Ayrıca Fenerbahçe teknik heyetinin Sivas'taki hava şartlarına rağmen Antalya'da maç öncesi kamp yapmalarınada bi anlam veremedim.Bence erkenden gidip hava şartlarına uyum sağlamaları daha iyi olurdu.Ama durun bakalım mutlaka bunu yapmalarında bi stratejileri vardır.Bakalım işe yarayacak mı? İşe yaramazsa Emrah abinin dediği gibi çok eleştiri yapılacağı aşikar..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Osman Tanburacı'nın köşesinde yer verdiği Amerikadan bir okurunun yorumu, bu soğuk muhabbeti ile ilgili..
    Merhabalar Sayin Tanburaci,
    Ben su an Amerika'da doktora yapan bir ogrenciyim. Elimden geldigince Turkiye'de olan biteni takip etmeye calisiyorum ve kosenizi her hafta zevkle okuyorum. Iki onceki yazinizda, Fenerbahce-Sivasspor karsilasmasinin soguktan oturu nasil erteleniltmek istenmesinden bahsetmistiniz. Bu konuyla ilgili burda bir gozlemim oldu ve bunu sizle paylasmak istiyorum. Tahmin edersiniz ki Amerikan Futbolu burda populerlik acisindan herseyin uzerinde. Ve bu hafta sonu konferans sampiyonlugu maclari vardi. Greenbay Packers ve New York Giants arasinda oynanan karsilasma -15derece sogukta oynandi. Hissedilen soguk ise -30 derece idi!... Oyuncular verilen aralarda donmasin diye burunlarini kapatiyorlardi. Amerika'da meteorolojistler soguk olacagini tahmin edemiyorlar mi da bu adamlar bu kadar sogukta cikip, birbirlerini paralarcasina oynadilar? Amerikan futbolu pazarinda donen paranin birakin Turkcell Super Ligini, Avrupada'ki butun ligleri toplasaniz daha fazla olacagini goz onunde bulundurursak, NFL yonetimi (Ulusal Futbol Ligi) bu oyunculari o sogukta neden sahaya surdu? Ben size cevabini vereyim. O mac oynandi cunku spor yapisi itibari ile cevreyle butun bir olgudur. Eger bir takim maclarini soguk ortamda yapiyorsa o onun "Home Field Advantage"'idir. Ve o avantaji kullanmak o takimin en buyuk hakkidir. Egerki bir federasyon o avantaji takimin elinden almaya kalkarsa, adillikten cikar tarafli bir yonetim sergilemis olur. Ama tabii bunlari Turkiye'de kime soyleyeceksiniz. Alex'in Roberto Carlos'un sevgili ayaciklari usumesin, ama yilda 30M$ gibi muazzam rakamlara ulasan maaslari olan oyuncular -30derecede sahaya ciksinlar. Ve Amerikan Futbolu gibi yipratici bir spor icin! Saygilar,
    Hasan Celik
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ocak.2008 at 00:35
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hasan Çelik' katılmıyorum, Alex'in Carlos'un ayacıkları üşümemesi isteniyorsa götürülmezler, oynamazlar maçta. Maçın erteleneceği gibi bir durum yok, sanki böyle birşey varmış gibi yazı yazmış. Amerikalılar o soğukta etkilenmeyebilir fakat bizim etkilendiğimizi Trabzon maçında gördük. Zaten o maçtan sora da bu maçın saati 14 olarak belirlendi.

Erken gidip gitmeme konusuna gelirsek, takımda çalışanlar amatör değil, vardır bir bildikleri ki öyle gidiyorlar. Takımın doktoru da var, o da fikrini söylemiştir herhalde.

İçimden bir his maçı rahat kazanacağımızı söylüyor, takım rakibin gücünün farkında, maçı ciddiye alacaklardır. Lider olma ihtimali de takımda isteği arttıracaklardır. Aurelio ve Kemal sanırım orta sahada oynayacak, eğer orta sahayı kontrol edersek, zaten savunma bu maçta pek pozisyon vermez, sıkıcı ama rahat bir maç olur, kazanırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hava şartları açısından değerlendirirsek ertelenmesi çok daha makul ama bu şartlarda oynanacaga benziyor ve bence bu şartlarda Fb nin işi zor..Umut Bulut un sivas maçından sonra başına gelenleri görünce insan tasalanmıyor değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şu havayı bıraksak diyorum..Fenerbahce'ni Antalayada kamp yapması yanlış bir kere..Çünkü daha çok etkilenecekler..Trabzon erken gitmesine ragmen baya etkilendi..Herkez kusuru birazda kendisinde arasın..-30 derece olursa tabiki oynanmasın

Sİvasspor idmanlarını kapalı halı saha gibi bir yerede yapıyor
    Last edited by Emurafu : 25.Ocak.2008 at 13:43

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri