(/s)
Chelsea'nin bu maçı vericeğini zannetmiyorum..Tek umutları bu kupa kaldı.Ligten koptu sayılırlar.Bu yüzden en iyi oyunlarını oynayacaklardır.Fenerbahçe'de Gökhan'ın yokluğu çok hissedilecektir o kesin.Maç ya berabere biter ya da bir farkla Chelsea alır.
Fenerbahçe kaybetmez... Ama Chelsea'de çok formda dediğim gibi sezonun en iyi periyotunda Chelsea tabi FB de öyle... Ama yenilmez Fenerbahçe...
Aygün liderle aralarında 5 puan var ve geçen hafta Arsenal'i yenerek 2.oldular.Ligten kopma gibi bir durumları yok.Takipteler..
Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve oynamazsa R.Carlos'un eksiklikleri hissedilecektir.
Maç hakkında bir tahminde bulunmuyorum.Sahada görecez her şeyi..
So what?
Saike
Fenerbahçe'ye can-ı gönülden başarılar. İnşallah turu geçmek için avantajlı bir skor elde ederler. Gönlümüz Fenerbahçe ile. Kanatlarda problem yaşayabilir Fenerbahçe özellikle sağda.
İçimden bir ses 1-0 bu maçı alıcaz diyor. Son 1 aydır olduğu gib skor tahmin inşallah yine tutar![]()
Gökhan'ın olmaması büyük dezavantaj onun dışında bu maça tam anlamıyla hazırız
Chelsea teknik direktörünün bizim hakkımızda en ufak ilgisi bilgisi yok pek ilgilendirmiyoruz heraldeChelsea İstanbulda büyük şok yaşayacak bu maçta galibiyetten eminim ...
Chelsea çok uyutucu oynuyor...Drogba yı kitlersek maçı alırız diye düşünüyorum...
Fark atıcağımızı düşünüyorum nedense![]()
allahım nolur nolur nolur nolur.. heyecandan öleceğim yalnız![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Cech v Lampard yokmuş şansı daha da arttı Fenerbahçe'nin vallla...![]()
Waowww güzel bir haber...
İçimde garip bir his varSanki fark yiyeceğiz...
Daha maç başlamadan bu heyecan varsa bende varya..2-0 olsun bizim olsun diyorum.Zor olacak ama olacak.Fenerbahçe'mize güveniyoruz.Yalnız Gökhan Gönül'ün yokluğunu çok arayacağız gibime geliyor.
Roberto Carlos(oynamazsa) ve Gökhan Gönülün eksikligini hissedecektir Fenerbahce.Ama su da bir gercek,iki takim da formda.Chelsea ya da berabere biter diyorum.
FB bu moralle Chelsea'yi darma duman eder bana göre . Lampard , Cech de yokmuş . Böyle Chelsea zor bulunur![]()
Bu sezon izleyeceğim en rahat maç olacak. Çünkü sezon başında elde edilen hedefe gelindi ve final serilerine kalındı. Chelsea elenirsek eleniriz oynadığımız futbol, aldığımız skorlar ortada bu yüzden elenince kimse kimseye niye elendik diye sitem etmeyecektir.
Elersek, o zaman Chelsea düşünsün, çünkü onlar Fenerbahçe'ye elenecek. Onlar kaybederse büyük kaybedecek. İtibar kaybedecek, para kaybedecek, moral kaybedece, taraftarı ile araları açılacak, futbolcular teknik drektörlerine sitem edecek. Takımda huzursuzluk oluşacak daha bir çok olumsuz durum ile karşı karşıya kalacaklar.
Skor tahmini isterseniz, 2-0 veya 3-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Ama önemli olan Kadıköy'de ki yenilmezlik serimizi devam ettirmek. Çünkü Avrupa'da iki sezondur Kadıköy'de bileğimiz bükülmüyor.
Grant, Lampard ve Cech için son dakikayı bekleyecek
Chelsea teknik direktörü Avram Grant, hasta olan Frank Lampard ve sakatlığı bulunan Petr Cech'i Fenerbahçe'ye karşı oynatıp oynatmayacağına son anda karar verecek.
Chelsea teknik direktörü Avram Grant'ın, haftasonu oynanan Middlesbrough maçında forma giymeyen Frank Lampard ve Petr Cech'i, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı oynayatabilmek için son âna kadar bekleyeceği belirtildi.
İngiliz yıldız Lampard, hastalığı nedeniyle Middlesbrough maçını tribünden izlemişti. Çek kaleci Petr Cech ise, bileğindeki sakatlık yüzünden bir süredir takımda görev alamıyorç
Grant, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Lampard haftasonu çok hastaydı ve antrenmanlara bile gelemedi. Eğer yarına kadar düzelme gösterirse, onu maç kadrosuna alacağız. Petr Cech konusunda da aynı zamanda karar vereceğiz," diye konuştu.
Şanşsımız oldukça az.Ancak Fenerbahçe bu maçlara çok iyi motive oluyor ve maça yüreğini koyuyor.Bu yıl şampiyonlar liginde çok büyük başarılara imza attık.Chelsea'de bunlardan biri olabilir.Ayrıca;
Fenerbahçe'ye Danimarkalı hakem
Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Fenerbahçe ile Chelsea arasında oynanacak çeyrek final ilk maçını Danimarkalı hakem Claus Bo Larsen yönetecek.
Fenerbahçe ile Chelsea arasında 2 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçını, Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Claus Bo Larsen yönetecek.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmada, Bo Larsen'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Anders Norrenstrand ve Henrik Sonderby yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nicolai Vollquartz.
43 yaşındaki Claus Bo Larsen, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 24 Ekim Çarşamba akşamı oynanan ve Beşiktaş'ın Liverpool'u 2-1 yendiği karşılaşmada görev yapmıştı.
Fenerbahçe'nin şansı çok az abes kaçıyo bence.Buraya Sevilla'yı eleyerek,İnter'i yenerek şu an da Uefa kupasında çeyrek final oynayan Psv'ye yani çok büyük takımlara Kadıköy'ü dar etmiş ve saf dışı bırakmış bir takım.Chelsea Sevilla'dan çok iyi bi takım değil bence Sevilla'dan iyi de bi takım değil Sevilla'ya karşı %20-25 şansımız vardı eledik.Bu seride en az %30-35 şanısımız var yani tura uzk değiliz.Yeter ki Kadıköy'de gol yemiyelim 1-0 bile çok iyi sonuç.
Alicaz inşallah.Maça gidiyorum
Bu maçı kazanırız, deplasmanda ne olacağına bu maçtan sonra düşünürüz. Ama evimizde mutlaka kazanırız.
Carlos oynarsa Cisse gibi olabilir, yaklaşık 50 gündür maç yapmıyor ve sanırım 1 haftadır sadece takımla idmanlara çıkabildi. Oynarsa tecrübesiyle çok şey katar, maç eksikliğiyle de hata yapabilir. Gökhan yerine Önder olması ise dezavantaj.
Aygün sen Fenerbahçe İstanbul'da Sevilla'yı asla yenemez, beraberlik bile alamaz alırsa sevinin demiştin. Şimdi de yenemez diyorsun, inşallah yine yanılırsın da tüm Türkiye'ye bir zafer daha kazandırmış oluruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bakalım bu maçtan sonra insanlara ne giydireceğiz? Çok merak ediyorum. Artık kimse iddia ortaya atamıyor.
İngiliz Basını ise Alex de Souza'yı yere göğe sığdıramıyormuş. Umarım sığdıramadıklarından daha iyisini sergiler ve bir kere daha mest oluruz.
sana aynen katılıyorum burdan sonra şamp ligi rekorunu kırmazsak kimse bişey demez bize maç yorumuna gelicek olursak;
Abramoviçin Chelsea yi satın aldığından beri tek hadefi bu kupayı kaldırmak ve şu ana kadar bu olmadı eğer bu yılda alamazlarsa Grant postalanacak bunun baskısı bile chelsea yi zora sokuyor,diğer tarafta fenerbahçe bu yıl ki hedefine gelmiş burdan sonra ne koparırsam kardırdiyecek ve rahat bir oyun sergileyecek ama demek değilidir ki fenerbahçe açık umursamaz oynayacak her zamanki futbolunu baskısız bir şekilde oynayacak,m'boro maçının 2. yarısını izledim ve eğer öyle oynarlarsa biz bunları eleriz ama bu kupaya ayrı bir konsantrasyonları olacaktır
son sözüm Aziz Yıldırım'ın bu maçta yaptığı en büyük yanlışla ilgili,
Fenerbahce kartı olmayana bilet satılmadı ve bu nedenle dişinden tırnağından ayırdığı 50 YTL ile maça gelip avazı çıktığı kadar bağıracak taraftar olmayacak onun yerine parası olan ama sesi olmayan yani taraftar yerine seyirci olacak bunun acısını çok çekeceğiz bakalım GFB olmadan maç nasıl olacak?
Çok zor bir maç bende Fenerbahçe'liyim ama tur için şansımız Chelsea'den daha az bana göre ama ilk maç için avantajlarımız var artık bu saatten sonra futbolcular çok fazla bireysel hata yapmazlarsa fark olacağını düşünmüyorum iki maçta başabaş geçer onlar az gol yiyorlar az atıyorlar bizimde şimdi onlar gibi olma zamanımız önceliğimiz gol yememek olmalı
Kezman'ın bir açıklaması beni çok korkutuyor![]()
Maçta Çok rahat olabilirler. Nasıl olsa hedefi tutturduk diye. Ama öyle bişey olacağını sanmıyorum.Kezman'ın Chelsea maçı için de ''Eğer kazanamazsak kimse şikayetçi olmayacak, ama kazanırsak bunu tarihe altın harflerle yazacaklar.
Sözümün arkasındayım içimdeki ses sanki 2 maçtada fark yiyeceğiz diyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carlos Chelsea'ye de zor
Brezilyalı yıldızımız Roberto Carlos'un İngilizlere karşı oynaması zor
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Çarşamba günü İngiltere'nin Chelsea ekibini konuk edecek olan Fenerbahçe'de Roberto Carlos'un bu maçta oynaması zor gözüküyor. 20 Şubat'ta oynanan Sevilla maçında sakatlanan Roberto Carlos o günden beri forma giyemiyor. Dün takım çalışmasında yer alan Roberto'nun ağrıları geçti ama ilk 11'de mücadeleye başlaması zor gözüküyor. Maç eksiği bulunan yıldızın bugün Zico ile bir görüşme yapacağı ve kesin kararın bu görüşmenin ardından çıkacağı ifade edildi.
TEKRAR SAKATLANMAKTAN KORKUYOR
Carlos'un fizik olarak büyük ölçüde iyileşmesine rağmen psikolojik olarak sakatlığın etkisinden tam olarak kurtulamadığı belirtildi. Brezilyalı yıldızın sol bacağından tekrar sakatlanmaktan korktuğu ve tam hazır olmadan oynamasının riskler taşıdığı ifade edildi.
Brezilyalı yıldızın Chelsea maçının 18 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor. Zico'nun Brezilyalı yıldıza oyun içinde ihtiyaç duyması halinde ikinci yarıda oyuna sokacağı belirtildi.
CHELSEA MAÇINA DA MALDONADO
Uzun bir aradan sonra Beşiktaş mücadelesinde forma şansı bulan Şilili Maldonado'nun Chelsea maçında da ilk 11'de başlayacağı ifade edildi. Zico'nun Chelsea maçında orta sahada Maldonado - Aurelio ikilisine şans vereceği Selçuk'u ise yedek kulübesinde oturtacağı belirtildi. Zico'nun özelllikle Maldonado'nun topu tutmayıp takımın orta sahayı çabuk geçmesindenve basit top kayıpları yapmağı için tercihini bu futbolcudan yana kullanacağı belirtildi
GÖKHAN'NIN YERİNE ÖNDER TURACI...
Öte yandan Carlos'un yokluğunda sol tarafta yaşanan sıkıntı dışında sarı lacivertli takımın defansının sağında da sıkıntısı bulunuyor. Bu sezon gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Gökhan Gönül sarı kart cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Arthur Zico, Gökhan Gönül'ün yerine defansın sağında Önder Turacı'ya şans verecek.
Last edited by nerazzuri : 31.Mart.2008 at 21:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aziz Yıldırım yaptığı en doğru iş. Taraftar kartı kulübe büyük katkı sağladı ve taraftarm gruplarına darbe vurdu. Taraftar grupları takımı parçalıyordu. Ona bağlı olan bütün oyuncuları zamanında gönderdi ve Feneerbahçe bu noktaya geldi. İyi ki de gönderdi. GFB olmaması kötü; ama Fenerbahçe kulübü bu tip taraftar gruplarına ait değildir.
Fenerbahçe bu maçı kesinlikle kaybetmez.Alex'in form grafiğinden Chelsea korkuyor ki korkmalı da.!!!
Şükrü Saraçoğlu'nda Show izleyecez arkadaşlar.
3-1 Diyorum yada 3-2
Sezon başındaki Inter maçı hakkında "inşallah fark yemeyiz" demiştim, beni utandırdılar, inşallah Inter'e yaptığımızı Chelsea'ye de yaparız. Gönlüm FB'den yana ama hala içimden fark yememeyi diliyorum.
sonra da ligtv sesimizi kısıyor deniliyor Batu...
Taraftar kartı muhabbetini felan bilmiyorum fiyatınıda bilmiyorum ama bu bilet olayını G.Bilgiç'de sçylemişti gerçektende büyük bir sorun en iyisi stadı biraz daha genişletsin FB her ne kadar bazı lig maçlarında dolmasada özellikle Avrupa maçlarında taleb çok...
Bir diğer şey ise Aziz Yıldırım'a istifa çekti GFB tribünleri o yüzden dağıtıldı o bölüm... Taraftar gruplarının çok güçlü hale gelmesi tehlikeli bazı zamanlarda Aziz Yıldırım bunu engelledi iyimi yaptı kötü yaptı o tartışılır...