Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
Bu sezon izleyeceğim en rahat maç olacak. Çünkü sezon başında elde edilen hedefe gelindi ve final serilerine kalındı. Chelsea elenirsek eleniriz oynadığımız futbol, aldığımız skorlar ortada bu yüzden elenince kimse kimseye niye elendik diye sitem etmeyecektir.

Elersek, o zaman Chelsea düşünsün, çünkü onlar Fenerbahçe'ye elenecek. Onlar kaybederse büyük kaybedecek. İtibar kaybedecek, para kaybedecek, moral kaybedece, taraftarı ile araları açılacak, futbolcular teknik drektörlerine sitem edecek. Takımda huzursuzluk oluşacak daha bir çok olumsuz durum ile karşı karşıya kalacaklar.

Skor tahmini isterseniz, 2-0 veya 3-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Ama önemli olan Kadıköy'de ki yenilmezlik serimizi devam ettirmek. Çünkü Avrupa'da iki sezondur Kadıköy'de bileğimiz bükülmüyor.
sana aynen katılıyorum burdan sonra şamp ligi rekorunu kırmazsak kimse bişey demez bize maç yorumuna gelicek olursak;
Abramoviçin Chelsea yi satın aldığından beri tek hadefi bu kupayı kaldırmak ve şu ana kadar bu olmadı eğer bu yılda alamazlarsa Grant postalanacak bunun baskısı bile chelsea yi zora sokuyor,diğer tarafta fenerbahçe bu yıl ki hedefine gelmiş burdan sonra ne koparırsam kardırdiyecek ve rahat bir oyun sergileyecek ama demek değilidir ki fenerbahçe açık umursamaz oynayacak her zamanki futbolunu baskısız bir şekilde oynayacak,m'boro maçının 2. yarısını izledim ve eğer öyle oynarlarsa biz bunları eleriz ama bu kupaya ayrı bir konsantrasyonları olacaktır

son sözüm Aziz Yıldırım'ın bu maçta yaptığı en büyük yanlışla ilgili,
Fenerbahce kartı olmayana bilet satılmadı ve bu nedenle dişinden tırnağından ayırdığı 50 YTL ile maça gelip avazı çıktığı kadar bağıracak taraftar olmayacak onun yerine parası olan ama sesi olmayan yani taraftar yerine seyirci olacak bunun acısını çok çekeceğiz bakalım GFB olmadan maç nasıl olacak?