1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Fiorentina Kariyerimi Özetlemek İstedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Default Fiorentina Kariyerimi Özetlemek İstedim.

Arkadaşlar 7.0.2 güncelleme paketini yükleyince aldım Fiorentina'yı.Transfere pek ihtiyaç yoktu ancak ben yinede takviyeler yaptım.İlk yıl;

Gelenler

Andres Guardado 4.5 MN YTL
    Aiyegbeni Yakubu 29 MN YTL
    Nigel De Jong 2.5 MN YTL

Gidenler

Luca Toni 35 MN YTL
    Fabio Liverani 5 MN YTL

Bu şekilde başaldım oyuna.Tabi 15 puan geriden başlamak zordu.Yinede yıldırmamıştı bu beni.İlk sezon takım süper gidiyordu.Yenilgi sayısı 2 ve beraberlik sayısı 3 tü.Ancak Inter olağanüstü performans gösterdi ve sadece 1 yenilgi 1 galibiyetle şampiyon oldu.Ayrıca ilk sezon Milan'a Italian Cup' ı da kaptırmıştım.Neyse ilk sezonda Roma'nın da gerisinde 3. bitirmiştim ligi.

2.Sezon iddialıydım.Transferlere başladım.Ayrıca belirteyim.Inter'de Adriano yedekti.Ve üzgündü.Transfer bütçem kulübünde yardımıyla 40 MN civarıydı 2.sezonda ve Adriano'yu 35 MN peşin ve geri kalanınıda taksit ve gol başına primle transger ettim...

Gelenler

Mauro Zarate (Serbest)
    Francisco Giullerme Ochoa 10 MN YTL
    Antonio Cerrajjero (Serbest)
    Adriano- WBL 14 MN YTL
    Adriano-ST 35 MN YTL
    Didier Digard 3.5 MN YTL

Gidenler
    Marco Donadel 10 MN YTL
    Valeri Bojinov 11.25 MN YTL
    Aiyegbeni Yakubu 26 MN YTL
    Sebastien Frey 22 MN YTL
    Manuel Pasqual 12 MN YTL
    Martin Jorgensen 8 MN YTL
    Reginaldo 3.5 MN YTL

Kurduğum kadroyla iddialıydım.Ligde,avrupada...Ancak lig iyi başlamadı.İlk maçlarda 3 beraberlik ve 2 yenilgi vardı.Ancak "Sherryy" taktiği ile canlandım.Ve büyük takımlara bile farka oynamaya başladım.Roma,Inter,Milan ipe diziyordum adeta.Ve neticede 18 puan farkla ligde Roma önünde şampiyon oldum.Adriano ve Pazzini toplamda 74 gol attılar.Tabiki bu süperdi.Oyun başında değeri 14.75MN olan Pazzini şimdi 60MN YTL idi.Neyse gelelim.Avrupa'ya. Real Madrid' le Çeyrek Fînal'de eşleştim.İlk maç evimde 5-0 almıştım ve çok rahattım.Ancak 2.maçta Ochoa ve Lupatelli sakattı.Ayrıca defans çok seyrekti.Maçı 6-1 kaybettim ve elendim...İtalya kupasında Milan'ı geçerek kupaya uzandım.

Gelelim 3.sezona..

Gelenler

Daniel Agger 22 MN YTL
    Pepe 13 MN YTL
    Cristian Zaccardo 13 MN YTL
    Vedran Corluka 10 MN YTL
    Gregory Kowalczyk 850K (Regen P.A. =198)
    Rupert Mc Kenna 100K (Regen P.A= 196)
    Cem Sultan 3.5 MN YTL

Gidenler

Adriano- WBL 15 MN YTL
    Per Kroldrup 7.5 MN YTL
    Alessandro Gamberini 3.5 MN YTL
    Dario Dainelli 10 MN YTL
    Adrian Mutu 21 MN YTL
    Tomas Ujfalusi 4.5 MN YTL
    Dario D'Ambrosio 1.3 MN YTL

Bu sezon iyice iddialıydım.Artık heryerde fırtına estirebilirdim.Ve öylede oldu.Ligde yine fırtına gibi bir şampiyonluk.İtalian Cup'ta yine rakip Milan ve yine kupa bizimdi.Ancak Avrupa'da yüzüm yine gülmemişti.Çok zorlu rakipleri eleyerek geldiğim finalde rakip Chelsea idi.Arjen Robben ve Riccardo Montolivo'nun düellosu şeklindeki maçı Chelsea 90+3 de bulduğu frikik golüyle 3-2 kazandı.Nasip değilmiş..

4.Sezon başladığında çok çok iddialıydım.Ve bütçem tam tamına 165 MN YTL idi.

Gelenler

Ezequiel Garay 4.5 MN YTL
    Gareth Bale 17 MN YTL
    Benoit Costil 15 MN YTL
    Anthony Van den Borre 10.25 MN YTL (Bana önerildi.)

Gidenler

Riccardo Montolivo 25 MN YTL
    Mario Santana 13 MN YTL
    Rupert Mc Kenna 23 MN YTL (Regen Chelsea takımına gitti.)

Lig yeniden başladı.5 maçta 5 galibiyet ile gidiyorum.Önümde CL maçı var.1.torbadan katıldım ve en zorluk rakip PSG.İnşallah devam ettirirsem burada yayınlarım.İlgi görürse SS desteği yapılır.

Yorum,öneri,eleştrilerinizi bekliyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca okurekn sıkılmamanız için kısasca yazmaya çalıştım.Print Screen tuşunda arıza var.Hallolunca SS lerlede süslerim.Sizler yorumları esirgemeyin..
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

güzel kariyer ss koysan daha iyi olur

Nesil
    2006

Montolivo yu iyi satmışsın

Nesil
    2006
    Yer
    -

ss koysan çok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet montolivo'yu iyi satmışsın

Paylasim icin saol devamini bekliyorum.......

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Yoğun istek üzerine laptopdan SS ler geliyor.Buyrun 4.sezonda genel durum..

Champions League

Kadro

Serie A

Kulüp Bilgileri

Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

"Ancak Inter olağanüstü performans gösterdi ve sadece 1 yenilgi 1 galibiyetle şampiyon oldu" demıssın 1 galıbıyetle nasıl sampıyon oldu ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Abi kusura bakma yav 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik olacaktı..

Arkadaşlar SS ler geldi.Yorumları beklerim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Abi kariyer yayınlıyoruz.Yorum bekliyoruz ama kimsenin salladığı yok.Şevkimizde kırılmıyor değil yani.Neyse sizlere başarılar kariyerlerinizde....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kağan kariyerin çok sağlam Toni'yi ilk senende cok iyi satmıssın hele kulübün değerini gördükten sonra kariyerin için yoruma bile gerek yok aslında Gözlerim kamastı
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Sağoalsın Muhammed abi..

Nesil
    2006
    Yer
    -

ss'leri gördüm şimdi yorum yapayım laf olsun diye değil ha ilk sezon gerçekten etkileyici -15 puana rağmen bu başarı tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Sağolasın arkadaşım.Bende şaşırdım ilk başta.Ama baktım takım iyi gidiyor.Yalnız bu sezon bozulamalar var.Taktiklerde değişikliğe gitmem gerekiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Gangster View Post
    Sağolasın arkadaşım.Bende şaşırdım ilk başta.Ama baktım takım iyi gidiyor.Yalnız bu sezon bozulamalar var.Taktiklerde değişikliğe gitmem gerekiyor...
    arkadaş sana tavsiyem bi arkadaşımız vardı ilk sezonda galatasaray'la cl şampiyonu olmuştu onu kullan çok güzel taktik adı tega-gist mi ne öyle bişeydi

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Sağol abi bakarım.Bu arada belirttiğim Grzegorz Kowlaczyk Chelsea'ya 50 MN YTL ye imza attı.İşte SS:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu da diğer regen futbolcum.Real'e 25 MN YTL ye gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    -

ikiside regenmiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Evet abi.İkisinide Genie Scout programından bulmuştum.P.A. değerleri 195 ve üstüydü...Ancak onların yerine Xabi Prieto veya Pedro Leon ikilisinden biri gelecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

cok oyuncu satip cok oyuncu aliyorsun bence bu kotu
    basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Abi zaten satmyıncada üzülüyorlar.Gitmek istiyorlar.
    Bu arada sağ kanada 15.5 MN YTL peşin Andrey Arshavin ile anlaştım.İlk maçında 2 gol pası 1 gol..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Süpersin bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

güzel bir kariyer ve iyi fiyatlara satıyorsun oyuncuları valla tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Buyrun yeni sezon transferlerim...

Gelenler

(KİRADAYDI.GERİ DÖNDÜ.)

(REGEN) P.A 198

(SERBEST TRANSFER)

(REGEN) P.A 193

Gidenler

(Sözleşme kormada değilmiş.Kaptırdık.. )

(Diğer süper REGEN.)

Bu arada buda ligdeki görüntüm.5.sezon başladı.Şampiyonlar Ligi'nde dolu dizgin gidip finalde Agger'in golüyle Arsenal'i bitirdim.Kupa İtalya'da..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Luka Modric'i Manchester United'e 1 yıllığına kiraladım..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok alıp satıyosun biraz daha az yapsan daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Abi zaten REGEN olanlar 18A kadroda oynuyor veya kiralıyorum.Eğitim görüyorlar ayrıca büyüklerinde..

Şu anda pek sorunla karşılaşmadım..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

C. Ronaldo'yu nasıl aldın ya?

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    C. Ronaldo'yu nasıl aldın ya?
    Abi zaten kulübün itibarı iyidi.Birde CL kazanınca iyice arttı itibar.Ronaldo üzgündü takımında uzun pazarlıklar sonucu takıma kattım.Epey bir para gitti anlayacağın...

Quote Originally Posted by Gangster View Post
    Abi zaten satmyıncada üzülüyorlar.Gitmek istiyorlar.
    Bu arada sağ kanada 15.5 MN YTL peşin Andrey Arshavin ile anlaştım.İlk maçında 2 gol pası 1 gol..
    Bravo arkadaşım. Çok güzel transfer olmuş, Arshavin. Bende yılın oyuncusu seçilmişti falan.. Barca ve Real Mad. peşinde. Bırakmayı düşünmüyorum..

Merak ettiğim bir nokta var. Hangi mevkiide oynatmayı düşünüyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bravo arkadaşım. Çok güzel transfer olmuş, Arshavin. Bende yılın oyuncusu seçilmişti falan.. Barca ve Real Mad. peşinde. Bırakmayı düşünmüyorum..

Merak ettiğim bir nokta var. Hangi mevkiide oynatmayı düşünüyorsun?
    Vallahi MC AMR MR ST mevkilerinde oynattım.Hepsinde 7 nin altına düşmedi.Neredeyse her hafta karmaya seçiliyor.Kısacası her yere yeteneği var.Ama AMR onun için en ideali gibi...

Mesaj Yetkileri