Arkadaşlar 7.0.2 güncelleme paketini yükleyince aldım Fiorentina'yı.Transfere pek ihtiyaç yoktu ancak ben yinede takviyeler yaptım.İlk yıl;
Gelenler
Andres Guardado 4.5 MN YTL
Aiyegbeni Yakubu 29 MN YTL
Nigel De Jong 2.5 MN YTL
Gidenler
Luca Toni 35 MN YTL
Fabio Liverani 5 MN YTL
Bu şekilde başaldım oyuna.Tabi 15 puan geriden başlamak zordu.Yinede yıldırmamıştı bu beni.İlk sezon takım süper gidiyordu.Yenilgi sayısı 2 ve beraberlik sayısı 3 tü.Ancak Inter olağanüstü performans gösterdi ve sadece 1 yenilgi 1 galibiyetle şampiyon oldu.Ayrıca ilk sezon Milan'a Italian Cup' ı da kaptırmıştım.Neyse ilk sezonda Roma'nın da gerisinde 3. bitirmiştim ligi.
2.Sezon iddialıydım.Transferlere başladım.Ayrıca belirteyim.Inter'de Adriano yedekti.Ve üzgündü.Transfer bütçem kulübünde yardımıyla 40 MN civarıydı 2.sezonda ve Adriano'yu 35 MN peşin ve geri kalanınıda taksit ve gol başına primle transger ettim...
Gelenler
Mauro Zarate (Serbest)
Francisco Giullerme Ochoa 10 MN YTL
Antonio Cerrajjero (Serbest)
Adriano- WBL 14 MN YTL
Adriano-ST 35 MN YTL
Didier Digard 3.5 MN YTL
Gidenler
Marco Donadel 10 MN YTL
Valeri Bojinov 11.25 MN YTL
Aiyegbeni Yakubu 26 MN YTL
Sebastien Frey 22 MN YTL
Manuel Pasqual 12 MN YTL
Martin Jorgensen 8 MN YTL
Reginaldo 3.5 MN YTL
Kurduğum kadroyla iddialıydım.Ligde,avrupada...Ancak lig iyi başlamadı.İlk maçlarda 3 beraberlik ve 2 yenilgi vardı.Ancak "Sherryy" taktiği ile canlandım.Ve büyük takımlara bile farka oynamaya başladım.Roma,Inter,Milan ipe diziyordum adeta.Ve neticede 18 puan farkla ligde Roma önünde şampiyon oldum.Adriano ve Pazzini toplamda 74 gol attılar.Tabiki bu süperdi.Oyun başında değeri 14.75MN olan Pazzini şimdi 60MN YTL idi.Neyse gelelim.Avrupa'ya. Real Madrid' le Çeyrek Fînal'de eşleştim.İlk maç evimde 5-0 almıştım ve çok rahattım.Ancak 2.maçta Ochoa ve Lupatelli sakattı.Ayrıca defans çok seyrekti.Maçı 6-1 kaybettim ve elendim...İtalya kupasında Milan'ı geçerek kupaya uzandım.
Gelelim 3.sezona..
Gelenler
Daniel Agger 22 MN YTL
Pepe 13 MN YTL
Cristian Zaccardo 13 MN YTL
Vedran Corluka 10 MN YTL
Gregory Kowalczyk 850K (Regen P.A. =198)
Rupert Mc Kenna 100K (Regen P.A= 196)
Cem Sultan 3.5 MN YTL
Gidenler
Adriano- WBL 15 MN YTL
Per Kroldrup 7.5 MN YTL
Alessandro Gamberini 3.5 MN YTL
Dario Dainelli 10 MN YTL
Adrian Mutu 21 MN YTL
Tomas Ujfalusi 4.5 MN YTL
Dario D'Ambrosio 1.3 MN YTL
Bu sezon iyice iddialıydım.Artık heryerde fırtına estirebilirdim.Ve öylede oldu.Ligde yine fırtına gibi bir şampiyonluk.İtalian Cup'ta yine rakip Milan ve yine kupa bizimdi.Ancak Avrupa'da yüzüm yine gülmemişti.Çok zorlu rakipleri eleyerek geldiğim finalde rakip Chelsea idi.Arjen Robben ve Riccardo Montolivo'nun düellosu şeklindeki maçı Chelsea 90+3 de bulduğu frikik golüyle 3-2 kazandı.Nasip değilmiş..
4.Sezon başladığında çok çok iddialıydım.Ve bütçem tam tamına 165 MN YTL idi.
Gelenler
Ezequiel Garay 4.5 MN YTL
Gareth Bale 17 MN YTL
Benoit Costil 15 MN YTL
Anthony Van den Borre 10.25 MN YTL (Bana önerildi.)
Gidenler
Riccardo Montolivo 25 MN YTL
Mario Santana 13 MN YTL
Rupert Mc Kenna 23 MN YTL (Regen Chelsea takımına gitti.)
Lig yeniden başladı.5 maçta 5 galibiyet ile gidiyorum.Önümde CL maçı var.1.torbadan katıldım ve en zorluk rakip PSG.İnşallah devam ettirirsem burada yayınlarım.İlgi görürse SS desteği yapılır.
Yorum,öneri,eleştrilerinizi bekliyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca okurekn sıkılmamanız için kısasca yazmaya çalıştım.Print Screen tuşunda arıza var.Hallolunca SS lerlede süslerim.Sizler yorumları esirgemeyin..![]()