Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: "Parola Dakika 63"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default "Parola Dakika 63"

Bursasporlu taraftarlar, 4 Mayıs Pazar akşamı yapılacak Kayserispor maçının 63. dakikasında toplu olarak stadı terk etmeyi planlıyor.

Bursaspor taraftarlarınca oluşturulan bursasporum.com adlı internet sitesinden yapılan açıklamada, yeşil-beyazlı taraftarların son yılların en fazla ses getirecek eylemine hazırlık yaptıkları belirtildi.

Taraftarların, kulübün sportif başarısızlığının ardından yönetim kurulunun ve tüm Bursa'nın dikkatini çekmek üzere yeşil-beyazlı kulübün kuruluş yılı olan 1963'den esinlenerek Kayserispor maçının 63. dakikasında toplu olarak stadı terk edecekleri bildirildi.

Bursasporlu taraftarların eylemin ismini de "Parola Dakika 63" olarak verdikleri kaydedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bursa taraftarı her şeyi yapar.

Nesil
    2006

Bursa taraftarı neden böyle bir eylem içerisindeler?

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bursa taraftarı neden böyle bir eylem içerisindeler?
    Taraftarların, kulübün sportif başarısızlığının ardından yönetim kurulunun ve tüm Bursa'nın dikkatini çekmek üzere yeşil-beyazlı kulübün kuruluş yılı olan 1963'den esinlenerek Kayserispor maçının 63. dakikasında toplu olarak stadı terk edecekleri bildirildi.
    Bursasporlu taraftarlar tepkilerinde haklilar sonuna kadar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursaspor taraftarının son zamanLarda yaptığı en anLamLı eyLem oLacak. Gerçekten güzeL düşünmüşLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Akıllıca bir hareket,anlamlı bir eylem.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık yeter..Herşey bir yere kadar..İlk haftalarda 2-3 galibiyet alınca hemen şiştiniz hedef Avrupa dediniz..Sonra başarı gelmeyince Bülent Hoca gönderildi.Gönderildi de noldu tek karı Vega ve Tum oldu..Mateus ve Fresineanu ise kazığı oldu.Sonra ne oldu Samet Aybaba diye bir adam geldi..O ne yaptı hiç bir şey..Ligin ilk yarısı oldu başarı 0..Artık takımın hedefi kümede kalmak olmuş..Ve en son Beşiktaş maçı..3-0 lık farklı bir sonuç alarak bizleri daha da kızdırdılar..Bu maceranın sonu geldi Bursaspor forması giyen kişiler..Eğer seneye de aynı masalı okursak bu protestomuz gerçekleşecektir..
    Dakıka 63'te tellere çıkarak kombinemı sahaya atacağım..

En Büyük Taraftar Yönetim-Teknik Adam-Futbolcular Sahtekar

Bursaspor normal bir takım ligde kalması yeterli daha fazlası zor yönetimde en iyisini istiyordur sonuçta ama olmayınca olmuyor 63.dk de stadı terkedince ne değişecek ?

Hiç ßir Şey... Yinede mücadelelerinde ßaşarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Bursaspor normal bir takım ligde kalması yeterli daha fazlası zor yönetimde en iyisini istiyordur sonuçta ama olmayınca olmuyor 63.dk de stadı terkedince ne değişecek ?

Hiç ßir Şey... Yinede mücadelelerinde ßaşarılar...

En azından seneye de böyle olursanız tribünler boş olur olayını anlatmak ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Tabiki Bursaspor'a tamamen bağlıyız ki 2.lig te bile stadı full doldurduk ama bunlara bir protesto şart..
    bir yere kadar diyorsunuz yani

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Anlamlı bir düşünce bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

her ne kadar haklı da olsalar bursa tarafarı takımına olan baglılıgıyla bugune kadar akıllarda kalmıstır bence boyle bır eylem gereksız olur ve bu zamana kadar yapılan sovlara golge dusurur bence

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tabiki Bursaspor'a tamamen bağlıyız ki 2.lig te bile stadı full doldurduk ama bunlara bir protesto şart..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bursasporlu taraftarlar tepkilerinde haklilar sonuna kadar.
    İyide ben neden yapıyorlar diye sordum hakı veya haksız demedim. Verdiğin alıntıda yanıtı yazmıyor. Bu arada nedenini öğrendim. Bursaspor taraftarı haklı FB, GS ve BJK dışında hiç ligden düşmeyen tak takım ünvanına sahip iken pisi pisine düştüler. O günden sonra toparlanamadılar. TSL'de şampiyonluk yaşamasını istediğim ilk takım olarak gelir.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    İyide ben neden yapıyorlar diye sordum hakı veya haksız demedim. Verdiğin alıntıda yanıtı yazmıyor. Bu arada nedenini öğrendim. Bursaspor taraftarı haklı FB, GS ve BJK dışında hiç ligden düşmeyen tak takım ünvanına sahip iken pisi pisine düştüler. O günden sonra toparlanamadılar. TSL'de şampiyonluk yaşamasını istediğim ilk takım olarak gelir.
    Sen de diyorsun iste yönetimin basarisizligi karsisinda bir tepki göstermek amaciyla Bursasporlu taraftar bu eyleme hazirlaniyorlar.
    Alintida belirttim ben,nasil anlamadin sasirdim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

63 te Uyuma Kombineler Sahaya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel bir protesto küfürlerden hakaretlerden sahaya yabancı madde atılmasından çok daha iyi ..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Güzel bir protesto küfürlerden hakaretlerden sahaya yabancı madde atılmasından çok daha iyi ..
    Katılıyorum. Anlamlı bir tepki olur en azından..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçi sosyete(VIP)nin dışarı çıkacağını sanmıyorum ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bursa'dan beklenir anlamlı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Anlamlı Protesto için Hazırlanmış Bir Video

Tıklayınız..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir protesto olacak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bursaspor taraftarı sonuna kadar haklı bir protesto gerçekleştirmek için.Son derece anlamlı olacak(tabi anlayana).

bence cok sekil ve guzel bir mesaj insallah yapabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir protesto şekli bence
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

yapildi mi acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bursasporlu taraftarların 63. dakikadaki protostosuna fazla katılım olmadı ve tribünleri az sayıda taraftar terketti. Maç sırasında Bursasporlu taraftarlar ile Teknik Direktör Samet Aybaba arasında gerginlik yaşandı. Aybaba, kendisine "istifa" diye tezahürat yapan bir grup taraftarla tartıştı. Araya gilen yardımcı antrenör Adnan Örnek, tartışmayı büyümeden sonlandırdı.
    Maçın 63. dakikasında bir grup Bursaspor taraftarı Samet Aybaba'yı ve takımın bu sezon gösterdiği kötü performansını protesto etmek amacıyla tezahüratlar eşliğinde stadı terk etti. Kale arkasında "teksas" olarak adlandırılan taraftar grubu da, maçın 75. dakikasında sırtlarını sahaya dönerek "böyle gelmiş böyle gidecek" ve "bu sene şampiyon yine taraftar" diye tezahürat yaptı.
    Yeşil-beyazlı taraftarların büyük bir çoğunluğu maçın ikinci yarısında Samet Aybaba aleyhine tezahürat yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben özetliyeyim biraz..
    İlk yarı da yapılan büyük destekten sonra ikinci yarı biraz destek azaldı..Dakıka 63'te Maraton tribününden bazıları çıktı..Dk:75 'te herkes arkasını döndü ve böyle gelmiş böyle gidecek şarkısı söyledi..Dk:83'te bizim olduğumuz yer dışarı çıktı..Diğer tayfalar çıktı mı bilmıyorum..

Ayrıca Sabet Aybaba'ya yapılan onca küfürden sonra haysiyetsiz bir şekilde takımdan istifa etmıyorum diye açıklama yaptı..

Aybaba Samet Aybaba Samet (Küfür) bursayı terket..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tam anlamıyla gerçekleşmemiş protesto.Zaten gerçekleşse bile ne değişirdi ki..
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri