1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: "Parola Dakika 63"

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bursasporlu taraftarlar tepkilerinde haklilar sonuna kadar.
    İyide ben neden yapıyorlar diye sordum hakı veya haksız demedim. Verdiğin alıntıda yanıtı yazmıyor. Bu arada nedenini öğrendim. Bursaspor taraftarı haklı FB, GS ve BJK dışında hiç ligden düşmeyen tak takım ünvanına sahip iken pisi pisine düştüler. O günden sonra toparlanamadılar. TSL'de şampiyonluk yaşamasını istediğim ilk takım olarak gelir.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    İyide ben neden yapıyorlar diye sordum hakı veya haksız demedim. Verdiğin alıntıda yanıtı yazmıyor. Bu arada nedenini öğrendim. Bursaspor taraftarı haklı FB, GS ve BJK dışında hiç ligden düşmeyen tak takım ünvanına sahip iken pisi pisine düştüler. O günden sonra toparlanamadılar. TSL'de şampiyonluk yaşamasını istediğim ilk takım olarak gelir.
    Sen de diyorsun iste yönetimin basarisizligi karsisinda bir tepki göstermek amaciyla Bursasporlu taraftar bu eyleme hazirlaniyorlar.
    Alintida belirttim ben,nasil anlamadin sasirdim

Taraftarların, kulübün sportif başarısızlığının ardından yönetim kurulunun ve tüm Bursa'nın dikkatini çekmek üzere yeşil-beyazlı kulübün kuruluş yılı olan 1963'den esinlenerek Kayserispor maçının 63. dakikasında toplu olarak stadı terk edecekleri bildirildi.

Mesaj Yetkileri