Takımım Fenerbahçe.
Hedeflerim Süper Lig şampiyonluğu, Kupa şampiyonluğu ve Avrupa'da büyük bir derece.
Hazırlık kampı ve transferler en geç yarın yayında
Uzun soluklu olmasını istiyorum..
Takımım Fenerbahçe.
Hedeflerim Süper Lig şampiyonluğu, Kupa şampiyonluğu ve Avrupa'da büyük bir derece.
Hazırlık kampı ve transferler en geç yarın yayında
Uzun soluklu olmasını istiyorum..
basarılar kardes ılk mesaj bende olsnn
Başarılar usta
Başarılar..![]()
Sana ve Fenerbahçe'mize başarılar özellikle Avrupa'ya önem ver.
Başarılar uzun zamandır şöyle güzel ve uzun soluku bir Fenerbahçe kariyeri göremiyordurk.İyi olması dileğiyle.
Başarılar dilerim, takipçin olacağım![]()
yeni kariyerin hayırlı olsun sana tavsiyem mutlaka cift forvet oyna fenerbahce ile ilerde bu dediğimin farkına varırsın takipcinim Sampiyon FENERBAHCE
TariboWest
Başarılar arkadaşım.Umarım hedefledigin yerlere ulasırsın
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Önerileriniz ve başarı dilekleriniz için çok çok çok teşekkürler...
19.00 gibi yazmaya başlamıştım kariyere tam yollarken DB hatası verdi.
Neyse yarın tekrardan yazarım..
Beni bekleyin bomba transferlerle dönücem
Bu arada oyuna Aralık'ta başladım.
Hep yazın mı oynıcaz di mi?
Yabancıları komple değiştir(Alex,Appiah hariç).Vagner,Farfan,Samba bunlar takımda çok iş yapar.Başarılar.
Aralıkta başladığım için Appi sakat o duruyor ama hepsini satmadım...
Ama yazın revizyona gidebilirim...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŞOK ŞOK ŞOK!! ZİCO TAKIMDAN AYRILDI!!!
İstediği transferler gerçekleşmemesinin nedeniyle ve yeni sözleşme teklifindeki parayı az bulması nedeniyle 24 Aralık 2007 tarihinde Zico takımdan ayrıldı. Zico'nun yerine tecrübesiz antrenör Osman Saban getirildi... Takımımıza hayırlı olması dileği ile
-----
*Transferler
İlk transferimiz Marcelo Grohe..
Brezilyalı 21 yaşındaki kalecinin eski takımına 6.75M$ bonservis bedeli karşılığında anlaştık.
Takımımıza hayırlı olması dileği ile...
2. Transferimiz Serdar Kurtuluş...
Serdar'ın eski klübü Beşiktaş'a bonservis bedeli olarak 1.9M$ bonservis bedeli ödedik.
Takımımıza hayırlı olması dileği ile...
3. Transferimizzzzzzzzz Andrei Arshavin...
Fenerbahçe yeni susturucusunu buldu!
Susturucunun adı Andrei ( Andrey ) Arshavin...
Arshavin'in eski Klübü Zenith'e bonservis bedeli olarak 20M$ ödedik.
Daha önce Huntelaar ve Adriano'yla ilgilendik ama, Huntelaar'ı Fiorentina kaptı ve Adriano'da gelmek istemediğinden bu transferler gerçekleşmedi.. Bizimde rotamız Arshavin'e döndü ve onunla sözleşme imzaladık...
Takımımıza hayrlı olması dileği ile...
*Appiah'ın sözleşmesi sakatlığından dolayı askıya alınmıştır...
Son olarak bir genç oyuncuyla anlaşmak istiyoruz ama oyuncu bulamadığmızdan siz değerli TSİ üyelerine soruyoruz. Hangi Türk gencini alalım( 6 M$ Bütçem kaldı )
Giden(ler)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Maçlar...
Son dakikada geldi gol ve kazandık.
Buda ilk galibiyetim oldu..
Gole kısır bir maçtı ve berabere kaldık.
Alex'in sakatlığına korktuk ama korktuğumuz başımıza gelmedi
Arshavin ilk maçında ilk golünü attı.
Yolumuza devam ediyoruz
Yine Alex yine Alex!
Her yerde o beaaah!
İlk golümüzü yedik Ama yeni transferimiz yemedi golü
*Bu arada geldiğimde takım 1.ydi ve CL'De bir üst turdaydık.
Rakibimiz de Valencia'ydı...
Kezman'ı satmana bence gerek yoktu çünkü Kezman fm 2008'de süper oynuyor. Ama karar senin tabi. İyi transferler yapmışsın. Ve süper Lige Süper girmişsin. Başarılarının devamını dilerim...
Aralık ayına kadrki lig tablosu nasıldı?
Kezman çok ucuza gitmiş.Başarılar.
iyi gidiyorsun
başarılar
teşekkürler...
Maçlar...
Lig maçları
Bu yenilgi kötü oldu ama yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz...
Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçları
Yarı finaldeki rakibimiz Beşiktaş...
Bu yenilginin acısını çok fena çıkartacağız
Şampiyonlar Ligi 2. Tur Maçları
Bizi kurtaran oyuncumuz İlhan Parlak oldu.
Formsuz Semih'in yerine giren İlhan çok iyi bir performansla uzatmalarda 2 gol birden atarak rövanşta bizi umutlandırdı...
Çok kırmızılı bir maç oldu rakip açısından ama biz çeyrek finaldeyiz...
ve rakibimiz İtalya'nın devi INTER...
Arshavin'den ayrılma sinyalleri!...
Fenerbahçe'nin 20M$ gibi büyük bir ücretle aldığı oyuncu takımdan ayrılmak istediğini basın mensuplarına açıkladı. Kendisine İtalya'dan ve İspanya'dan tekliflerin olduğunu, takımda uyum sorunu yaşadığını ve takımın yıldızlarını iç dünyasını bize tanıttı.
Fenerbahçe'nin susturucusu Arshavin, kendisine Torino'nun, Racing Santander'in, Livorno'nun talip olduğunu ve uygun şartların oluşması halinde takımdan ayrılabileceğini söyledi.
Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Andrei Arshavin, takımdaki Brezilyalıların çokluğundan dolayı takımda uyum sorunu yaşadığını, Türk yemeklerine de alışamadığını söyledi...
Takımın yıldız oyuncuları hakkında ise, Deivid, Alex ve İlhan'ın yeteneklerini anlattı..
Deivid de hiç kimsenin bilmediği bi yetenek var ve onun için durdurulması zor bir forvet deyimlemesi yapan Arshavin, Alex içinse takımın dinamosu, ve İlhan için ileride dünyanın en iyi forvetlerinden birisi olabilir açıklaması yaptı...
**Şimdilik bu kadar.. kalan maçları yarın yayınlayacağım...
Doğru söylemiş yıldızlar hakkında, ama gideceği takımlar bence büyük değil yazık olur giderse. Ne yap et tut takımda. 20 M Euro vermezler Arshavine onun için takımda tutmalısın...
bence de arkadasım arshavini elinde tutmaya bak
TariboWest
İyi veya kötü olduğu için demedim, parayı verirlerse sorun yok ama 20 M vermezlerse az fiyata gider sende zarara girersin diye elinde tut dedim. Yoksa benim için farketmez. Önemli olan ya oyuncudan para kazanıp kar etmek yada oyuncudan faydalanmak.![]()
takım kadronu ve taktiklerini koyarmısın ayrıca başarılar
kanatlarına oyuncu almak istersen 2 isim söyleyebilirim her fenerbahçe kariyerimde alırım bütçen varsa sağ kanada yıldız bir isim olarak quaresma'yı alabilirsin ama ucuza kapamaya çalış 2 yıl sonra inter quaresmaya konar oyuncun ayrılmak ister sende mecburen ucuz teklifi kabul edersin
bide caner erkin sol kanada çok qraL adam
arshavin'i elinden kaçırırsan nihat fenere gelio iyi bi alternatif olabilir seneyede kuzmanovic'e bir bak istersen uzun ömürlü bir kariyer olması dileğiyle![]()
*Takım kadromu ve taktikleri 1, 2 yorum geçtikten sonra koyacağım...
Önerileriniz için teşekkürler
Kariyere devam ediyim oynadığım yere kadar
--- MAÇLAR ---
TSL
TURKCELL SUPER LIGI SAMPIYONU FENERBAHCE!!!
CL MAÇLARI
Crespo bizi yakan oyuncu oldu ve elendik.
Ama hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz..
CL DREAM TEAM
Türkiye Kupası Maçları
TÜRKİYE KUPASI FENERBAHÇE'NİN!!!!
**Sezon böyle bitti. Yeni sezon transferleri ve hazırlık kampı...
Transferler bence çok iyi oldu ama Lugano'yu satmak istemedim.
Aziz Başkan nedense otomatik kabul etti
Hz. Kampını ben yönetmediğim için kötü geçti
*Super Cup'taki rakibimiz Beşiktaş...
( Bu sene ayrıntılı anlatamadım kariyeri ama yeni sezondaki kariyeri daha ayrıntılı anlatacğım. )
tebrikler arkadasım double yapmıssın bu sene aynı basarıyı bekliyoruz![]()
TariboWest
ya bi sezonda 2 kupa ve avrupa başarısı gayet güzel tebrik ederim devamını dilerim
Çok güzel bir sezon geçirmişin Transferlerde güzel
Tebrikler 2 kupa güzel olmuş.
Transferlerde fena değil ama Tucay o kadar etmez bence.8.0.2'de çokta iyi yapmamışlar.
aha adamım mehmat batdal qelmiş tebriklerbnm kariyerde çok başarılıydı atak oyuncu yap topu kafasına at 2 yıl cl kazandırdı bna tek başına
tuncaya fazla vermişsin gibi ama olan olmuş senin tercihin
şu taktiği koysanda düzgün oyuncu önersek yaff umsuk olduk burda
![]()