1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: install

Default install

fm 2008i yüklerken yükleme %99a gelince "yükleyiciyi genişletmek için başka bir yer seçin"diye bi hata veriyo seçiyorum yine aynı şey sorun ne?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sabit diskinde yeterli alan oldugundan emin misin?

Yada başka bir yere yüklemeyi dene mesela C'ye yüklüyorsan D'ye yükle.

o dediğini yaptım ikisindede 10 gb boş yer var

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Biraz araştırdım ancak orijinal oyunlarda böyle bir soruna rastlanmıyor . Genellikle korsan oyunlarda karşılaşılan bir sorun gibi duruyor.Oyununuz orijinal mi?

hayır orjinallerdede rastlanıyor mesela demoda sürekli oluyodu yani korsan la tayfayla ilişkili bişey değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence başka bir cd almayı dene sorun oyununuzun korsan olmasından kaynaklanıyor.

bu işi çözmüş olanlar mesaj yazarsa sevinirim(yoksa konu kitlenebilir) bu sorun her cdde olabiliyor ayrıca...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bizde bildiğimizi söylüyoruz işte.

CD'yi başka bir makinede dene yine aynı hatayı veriyorsa CD'den kaynaklı bir problemin vardır ve CD'yi değiştirmen gerekir. Yoksa ben herhangi bir çözüm yolu bulamadım bu konu ile alakalı.

Baktım internet'e biraz. Problemin Windowstan kaynaklanıyor. Başka başka oyunlarda da oluyor mu acaba ?
    Çözümünü bulamadım, bulunca buraya yazarım; ama zor gibi gözüküyor.

Korsan oyun hatası.Orjinal oyunlarda karşılaşılmıyorOrjinal oyunda karşılaşırsan sadece Hard diskteki alanın azlığından kaynaklanır.Bundan daha da başka hata vermez.

YA ewt kardeşim tamam tsi super site güzel ortam ama herşeyi korsana bulmanız yokmu süpersiniz dün arkadaşımın evine sırf bu iş için gittim çocuk
    muhtemelen şu anda barcelonayla clyi almışttır(yani oyun yüklendi) ben diyorum ki çözenler mesaj atsın lütfen yoksa kitleyin konuyu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kazma View Post
    YA ewt kardeşim tamam tsi super site güzel ortam ama herşeyi korsana bulmanız yokmu süpersiniz dün arkadaşımın evine sırf bu iş için gittim çocuk
    muhtemelen şu anda barcelonayla clyi almışttır(yani oyun yüklendi) ben diyorum ki çözenler mesaj atsın lütfen yoksa kitleyin konuyu
    C.rack ve Muhteviyatı
    - Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.
    korsan olduğu için diyoruz inanmıyorsun napalım daha fazla. konu kitlenir illegal sorun git ilacını başka yerde ara.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    korsan olduğu için diyoruz inanmıyorsun napalım daha fazla. konu kitlenir illegal sorun git ilacını başka yerde ara.
    Bir kullanıcıya bu üslupta konuşma hakkını kimse sana vermez, lütfen üslubuna dikkat et.
    Bu sorun orjinal oyunlarda da çıkıyor, yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi; çünkü bu problem windowstan da kaynaklanabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Konu Gma gider, illegal içerik paylaşmak ve hakkında bilgi vermek yasaktır.

Mesaj Yetkileri