1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: install

Hybrid View

YA ewt kardeşim tamam tsi super site güzel ortam ama herşeyi korsana bulmanız yokmu süpersiniz dün arkadaşımın evine sırf bu iş için gittim çocuk
    muhtemelen şu anda barcelonayla clyi almışttır(yani oyun yüklendi) ben diyorum ki çözenler mesaj atsın lütfen yoksa kitleyin konuyu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kazma View Post
    YA ewt kardeşim tamam tsi super site güzel ortam ama herşeyi korsana bulmanız yokmu süpersiniz dün arkadaşımın evine sırf bu iş için gittim çocuk
    muhtemelen şu anda barcelonayla clyi almışttır(yani oyun yüklendi) ben diyorum ki çözenler mesaj atsın lütfen yoksa kitleyin konuyu
    C.rack ve Muhteviyatı
    - Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.
    korsan olduğu için diyoruz inanmıyorsun napalım daha fazla. konu kitlenir illegal sorun git ilacını başka yerde ara.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    korsan olduğu için diyoruz inanmıyorsun napalım daha fazla. konu kitlenir illegal sorun git ilacını başka yerde ara.
    Bir kullanıcıya bu üslupta konuşma hakkını kimse sana vermez, lütfen üslubuna dikkat et.
    Bu sorun orjinal oyunlarda da çıkıyor, yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi; çünkü bu problem windowstan da kaynaklanabiliyor.

Mesaj Yetkileri