Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Müthiş İddia

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Müthiş İddia

Alex için büyük iddia!

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza, Beşiktaş yolunda... Hürriyet gazetesinde yer alan, 13.12.2008 tarihli habere göre, sarı lacivertli takımın 5 yıldır formasını giyen ve iki şampiyonluk yaşadıktan sonra kaptanlığa kadar yükselen Brezilyalı yıldızın siyah beyazlı kulübe yeşil ışık yaktığı öne sürüldü.

Futbol yaşamını sarı lacivertli forma altında noktalamak istediğini her fırsatta dile getiren ancak bugüne kadar yönetimden transfer görüşmesi için beklediği çağrıyı alamayan Alex’in eski takım arkadaşı Nobre gibi ezeli rakiplerine transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Nobre aracı oldu
    Ailece görüştüğü Nobre’nin Beşiktaş adına Alex’i ikna etmek için çaba harcadığı, buna karşılık sambacının, "Ben profesyonelim. Şu aşamada öncelikli olarak Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Eğer kulübüm bana teklif getirmezse, Beşiktaş’a gidebilirim" dediği vurgulandı. İlk üç sezon yılda 2.5 milyon Euro’ya oynayan, son iki sezon kazancını 3.5 milyon Euro’ya çıkaran Brezilyalı yıldızın ortaya atılan şok transfer iddiası bomba etkisi yarattı. Alex’e dayalı futbol sistemi ile 5 yıldır mücadele eden Fenerbahçe’nin futbol anlayışı olarak köklü değişime gitmesi gerektiğini savunan bazı yöneticilerin, transfer görüşmesini oyalama taktiğine dönüştürmek istediği bildirildi.

Kulağı yöneticilerde
    Güney Amerikalı futbolcuların menajerliğini yapan Juan Figer ile sık sık durum değerlendirmesi yapan Fenerbahçe yönetiminin Alex’in gerçek menajerliğini yapan ve bir haftadır İstanbul’da bulunan Christian Butcher ile henüz bir görüşme talebinde bulunmaması da kafaları karıştırdı. İki hafta sonra tatile çıkacak olan Alex, geleceğine yönelik kararları verebilmek için yönetimden haber bekliyor.
    Bir çok Avrupa kulübünden de teklif alan Brezilyalı oyuncunun, Beşiktaş’tan istediği parayı alabileceği ve Türkiye’yi çok sevdiği için Fenerbahçe’den ayrılmayı ciddi ciddi düşündüğü vurgulandı. Alex’in Beşiktaş’a göz kırpmasının Fenerbahçe cephesinde nasıl bir tepki uyandıracağı ve Nobre olayından sonra Beşiktaş’ın yıldızı Tümer’i renklerine bağlayan, ardından Rüştü Reçber’i ezeli rakibine kaptıran sarı lacivertlilerin kaptanlarına karşı önümüzdeki günlerde sergileyeceği tutum merakla bekleniyor.

F.BAHÇE’DEN BEŞİKTAŞ’A GİDENLER
    Tayfun Korkut
    Mustafa Doğan
    Ali Güneş
    Murat Şahin
    Mehmet Yozgatlı
    Rüştü Reçber
    Mert Nobre
    Fahri Tatan
    Tayfur Havutçu
    Ahmet Yıldırım

Kaynak:Hürriyet
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

En son Aziz Yıldırım'da gelecek o olacak.

Alex'i almayı düşünen bir takım küçük düşünüyordur. Hedefimiz Avrupa'da başarı diyen bir kulübün ne işi var Alex ile.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sanmam böyle birsey olacagını. Alex büyük ihtimalle sezon sonu ayrılır Fb den ancak Ülkesine döner diye düşünüyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu besiktas yönetimi bunuda yapar valla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Alsınlar

sakary Ali Misafir

Yuh derim Alex alınırsa..

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Tuncay, Aurelio, Alex sırada Güiza var heralde Beşiktaş tüm Fenerlileri topluyor bizim medyaya göre

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burada görevini tamamladığını düşünüyorsa ülkesine döner. Ancak Fenerbahçe ile herşey yolundayken başka takımla anlaşacağını düşünmüyorum. Ülkesine dönmez ve Fenerbahçe anlaşma önermezse Beşiktaş'ı düşünebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Benim gazetede okuduğuma görede Panathinaikos'a gitme yolunda Alex...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ülkesine dönecek bu kadar basit.. Tartışma lüzumu bile yok

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası Alex'i takımımda görmek isterim.Delgado'dan daha yararlı olacaktır.Fenerbahçe'den gelecek olmasıda beni gram rahatsız eden bir durum değil.Yeter ki yararlı olsun takımımıza ki gelirse olacaktırda..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alex ya bu sene ya da bir sene daha oynayıp takımdan ayrılıcak.Futbola başladığı kulüp olan Coritiba'da devam edip,futbolu orada bırakacak.Adam geldiğinden beri bunu söylüyor haberlere bakın yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex Türkiye'de başka klüpte formaz giymez bana göre . . .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Giderse Beşiktaş için ligde olumlu işler yapar ama bizim yönetimin sözleşmeyi yenileyeceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

DeLgadodan daha faydaLı oLur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gerçekten gülüyorum , eğer verecekse 3,5 milyon €'dan fazla gerçekten gitsin oynasın çok isterim.
    Ama gerçek böyle değil , ülkesine dönecek Alex.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ayrıyetten Alex'in büyük kızının okula başlama yaşı gelmiş.Ve Alex kızının kendi ülkesinde eğitim görmesini istiyormuş.Sezon sonu ayrılacak Alex kısacası,ülkesine dönecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alex'in menajeri misiniz.Bırakın Alex karar versin.Çıkıp gitmem diyor parayı görünce öyle bir gider ki,zaten bunun örnekleride var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beyler Alex Fenerbahce'nin tabir-i caizse 'Hagi' si.. Artı Fenerbahce'de onun için çok önemli kariyerinde yapamadığı şeyleri o burda yaptı.. Bunu baliç yapar revivo yapar ya da mustafa doğan yapar ancak alex yapmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Beyler Alex Fenerbahce'nin tabir-i caizse 'Hagi' si.. Artı Fenerbahce'de onun için çok önemli kariyerinde yapamadığı şeyleri o burda yaptı.. Bunu baliç yapar revivo yapar ya da mustafa doğan yapar ancak alex yapmaz..
    Haklı olabilirsin ama para bu ne yapacagı belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex Fenerbahçe tarihine ve taraftarının kalbine adını altın harflerle yazdırmıştır. Her ne kadar bu sene Aragones kurbanı olsa da 2 sene daha kalmasını umut ediyorum. Bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Sezonun bitmesine yarım sezon kalmışken Alex, Beşiktaş'a imza atıp Fenerbahçe forması giyemeye devam etmeyeceğine göre bu haber yalandır. Eğer gitseydi, zamanında Ricardinho varken giderdi en yakın arkadaşıydı. Alex, Nobre ile oynayacağına R.C3 ile oynamayı tercih eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sanmıyorum böyle birşey olacağını. Bir futbolcu ekmeğini yiyip efsane olduğu yerden en büyük rakiplerinden birine geçmemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum Göktuga. Alex, bir Revivo, Nobre, Emre B, Fatih A., Okan B vs vs gibi ikiyüzlü olarak anılmamalı, efsane olarak kalmalı...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Alex De Souza FBnin Simgesidir Ben Beşiktaşa Gideceğini Hiç Zannetmiyorum Futbolu Fenerbahçede Bırakır Diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Katılıyorum Göktuga. Alex, bir Revivo, Nobre, Emre B, Fatih A., Okan B vs vs gibi ikiyüzlü olarak anılmamalı, efsane olarak kalmalı...
    Katılmıyorum.Bir adam bir takımda oynadı diye o takımın rakibinine transfer olması 2 yüzlülük değildir.Kavramları karıştırmayalım lütfen.

Hele ki o listeye Nobre'yi dahil etmen çok çok yanlış.Nobre'yi Fenerbahçe yönetimi istemedi.O da istenmeyince Beşiktaş yönetiminin teklifini kabul etti.Ne yani şimdi Nobre Fenerbahçe yönetimi kendisini istemedi diye Beşiktaş'a gitmesi 2 yüzlülük mü oluyor?

Haber ne kadar doğrudur tartışılır;Ama Fenerbahçe yönetimi Alex'e sözleşme teklifi yapmazsa Alex'in Beşiktaş yönetiminin teklifini kabul etmesi kadar doğal bir şey yoktur.He belki 2 tarafta teklif yapıp daha çok para önerdiği için diğer tarafı seçerse bir futbolcu o belki tartışılabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla ben bu tür seyleri doğal karsılamıyorum. Alex'i kovsade Fener yönetimi Besiktasa yada Galatasaraya gelmesi bir dönem kaptanlığını yaptıgı takıma 2 yüzlülüktür...

daha fenerbahçe'de oynarken kulübün efsaneleri arasına girdi, 100. yıl formasında resmi var... fenerbahçe'de devam etmez ise ülkesine dönüp coritiba'da futbolu bırakacağına dair kendisinin sözleri var...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Söz verenler iki yüzlüdür. Örnek, Tümer ile Baliç...

Baliç demişti, beyaz kefen giyerim, Galatasaray forması giymem diye bu vesile iki yüzlü oluyorlar ama; kalkıpda hiçbirşey demeden başka forma giyerse iki yüzlü olmaz.

Bu haber kesinlikle yalan. Alex ocak ayında şözleşme imzalayıp geri kalan 4 ay Fenerbahçe forması ile şampiyonluk mücadelesi vermeyeceğine göre...

Alex gün gelir de Fenerbahçe'den ayrılırsa kesinlikle ülkesine döner diye düşünüyorum.Dolayısıyla bu haber bence yalan...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri